49

Анонимен

преди 5 години

Европа тръпне не видяла, ведно да Гласуват Живи и Умрели.

48

Анонимен

преди 5 години

Всъщност ветото беше, за да не може да се отчуждават набързо и за без пари имотите на хората. Но както става ясно, герберастията бърза да "усвоява" еврофондове, без да се интересува от собствеността на гражданите.

47

Ех,,юнаци" млад

преди 5 години

Видя ли израза,,БАЦЕ" и разбирам що за индивид го е писал.Учи за матурата дечко ,не се меси в неща които не разбираш.Като не рязахме 50 години лентинчки ,за това я докарахме до тук.Хората ,,рязаха лентички" под и над морето,прокараха си метро преди 100години,пробиха планини и тунели ,а ние по кошмарните пътища и си разбивахме Москвичите ,Шкодичките,Трабантите .Нямаше и интернет по който да се изплюем,а кажеше ли някой нещо подобно на вашето,осъмваше на Московска 5,в каменното корито а после.???

46

Чиновник

преди 5 години

Комунистите винаги са налагали вето върху развитието на държавата. Според тях няма проблем да сме 100 г. назад от развития свят. Обаче номерата им вече не минават. ГЕРБ за 9 години направи повече, отколкото комунистите за 45 години.

45

Стратег

преди 5 години

До тонкатаВ тоя ред на мисли, Той янма да се откаже, Тонка;))) Дори ти след време, ще му станеш опизиция. Просто ще ти омръзне, само него да гледаш;))) Сега си доволен, но то и много други като тебе са били така 50-60-сетте години на 20 век;))). Проблемът е, че българинът непрекъснато ражда една крива политическа действителност. Иска Царство, но никога не може да намери подходящият Цар за него;))) Виж, в тая посока, веднъж евреите успяха. Смениха Саул с Давид.

44

Анонимен

преди 5 години

Платено с такси и със заеми от банките защото държавата ще фалира от тия магистрали. Като има много коли вдигай таксите, защото с тия коли скоро няма да има къде да се мине по улиците

43

Анонимен

преди 5 години

на Боко тиквата ще му литне заради разбойническия подход и войната му срещу моралиста Радев. Хак да ти е Боко!

42

Анонимен

преди 5 години

Боце се държи като главатар на бригада хамали.

41

Ъъъъъ

преди 5 години

Вземете са построите и водопроводи, че в 21 век хората нямат течаща вода в села и градове или там не може да се краде толкова. Чувал съм, че дори в Софийски квартали, като Витоша и Манастирски ливади, нямат мръсен канал. Европейска столица без мръсен канал.

40

Анонимен

преди 5 години

Русофилите по навик виждат във всяко начинание кражба,...нали са наследили гена на шумкарете !

39

Анонимен

преди 5 години

Е да, де! "работа, работа, работа", рече Баце. И посли си помисли: "за вас работата, за нас парите".

38

Анонимен

преди 5 години

Строй си сaм, няма да ти почнем, нали много ги разбираш нещата! Да не сме ти роби да ни заповядваш и да ни подвикваш като на кучета.

37

До 7 и 8

преди 5 години

Руини ще почнат да стават след 10-15 години панелките,като им изгният сглобките другарю! Над 2 милиона българи живеят в панелки като постоянен дом.Твоите другари строиха на принципа ,,след нас потоп? Ти знаеш ли във и на минус 1,2 и 3 в НДК,,Людмила Живкова какви сталактити и сталагмити се появяват? И Хубаво ли беше като се друсаше през Момин проход за Пловдив,и ужаса през Витиня за Враца и още и още и 60 км.магистрала.А Макрон и Меркел не се ,,пъхат" защото магистралите са им построени отдавна.

36

Анонимен

преди 5 години

Борисов: работа, работа, работа !Радев: да паднат санкциите на Русия !

35

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов е поръчал три комплекта ножици Солинген...

34

Анонимен

преди 5 години

Когато се презастроява Младост и София няма как да няма тапи, ама бившата кметицата я осъдиха на 20 години.

33

Баце

преди 5 години

Асфалтирайте бързо че трябва да разкопаваме.

32

Асфалтчо

преди 5 години

Почвайте бързо да крадете.

31

Стратег

преди 5 години

До тонката35 години Тонка;))) Ама ние това, вече сме го преживяли, другарю. Виж, сега, ти може да не си, да си бил много малък и т.н., но ние помним добре Тодор Живков, хаххахахахаха. Той беше ЦАР, нищо, че България се водеше НРБ, но Тодор си беше Цар със Свита - Политбюро на ЦК на БКП;))) И пак си имахме ЕС, наричаше се СССР;))) Тук няма развитие, разбираш, нищо ново под Слънцето;))) Макар, Бойко вече да е самото Слънце;))) Сутрин изгрява в душите ни, вечер залязва и ние плачем за него;)))

30

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересуват тапите на Младост. Кк така някой си с 500000 човека гласоподаватели ще харчи парите на 6 милиона?! Не разбирам тази простотия.