89

АнонимеН

преди 5 години

ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ ВЪВ УКРАЙНА И ЕДНА ЯДРЕНА БОЙНА ГЛАВА СТИГА И ТО САМО ОТ 10 КИЛОТОНА ЩЕ ЗАЛИЧИ НАПЪЛНО МОСКВА И ПОНЕ 10 МИЛИОНА КОМУНИСТИЧЕСКИ РУСНАЦИ------------------КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКА РУСИЯ ПЛАШИ САМО, ЗАЩОТО НАЧЕЛО НА ФАЩ Е РЕПУБЛИКАНЕЦ КОЕТО СИ Е ВИД КОМУНИСТ ИНАЧЕ ЕДИН ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТ ЩЕ ГИ НАПРАВИ НА НИЩО!

88

Анонимен

преди 5 години

Путин се наака

87

След като

преди 5 години

Председателя на Руската Дума Рогозин се беще изказал, че ще мине с бомбардировач над Румъния и България , не се учудвам , че Путин иска да пуска атомни бомби от този бомбардировач.

86

Анонимен

преди 5 години

Разполагат се отбранителни ракети, какъв ви е проблема, руски гал фони? Гнийте си кротко във всякакви ембарга, разлагайте се в санкции, но не нападайте първи и няма да ядете четвъртития ядрен ***.

85

Анонимен

преди 5 години

И какво се радват тези, като Щастливеца от Германия, че ще има ядрена война в Европа, сякаш живеят на Марс?Радостта на шопа-'къщата че си изгорим , само и само да изгори плевнята на съседа....

84

Анонимен

преди 5 години

За 30 години вече Американска "демокрация" За щото тя си е Американска.А не просто демокрация.Превърна децата и бъдещото поколение в Американофилчета! Лошото е днес.Че децата даже и не се усещат! Америка далече деца! На *** на географията е. А Братска Русия е близо!

83

Anus shepti

преди 5 години

РАНО ИЛИ КЬСНО ЩЕ СЕ СЛУЧИ.ДАЛИ ОТ ВОЙНА,ДАЛИ ОТ ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ...НОСЕТЕ СИ НОВИТЕ ДРЕХИ.ОБИЧАЙТЕ СЕ....И СИ ПАЗЕТЕ ПАРИТЕ.ЗАЩОТО АЛО АПАШИТЕ ЩЕ ВИ СЕ ОБАДЯТ ОТ МВР

82

Сата НАТО

преди 5 години

Интересно, хората, които опищяха света, че някой им нарязал ракетите Фрог, сега са против да имаме много по-силни ракети? Що така, тролеи?

81

Анонимен

преди 5 години

Руския дипломат е прав. Европа допуска грешка като позволява на американците да разположат ядрени оръжия тук. По този начин континента ще бъде пряко изложен на ядрена опасност. Няма да се учудя ако американците стигнат до там да разположат ядрени оръжия в крайно русофобски и заслепени от фанатична омраза държави като Украйна, Полша или Прибалтика, а след това да гледат сeир от другия край на света.

80

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

Пак грешка! Много слабо разузнаване. Не в Европа. На североизток от Украйна.

79

АнонимеН

преди 5 години

В УКРАЙНА ДА СЕ РАЗПОЛОЖАТ ПОНЕ 20 ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ НАСОЧЕНИ КЪМ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ И ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

78

Анонимен

преди 5 години

До славянинАналогични и реципрочни налудничави мисли и планове, като твоите бълнувания, без съмнение се въртят из главите и на американските военни! И това е добре! не са необходими повече подробности!

77

Анонимен

преди 5 години

"Кравария се готви да използва ядрено оръжие в Европа".Не се учудвам. Тия извeрги са толкова зли. Политиците им на хора не приличат, а на гущери. Ще затрият човечеството. Те вече го затриха с прoсташката си псевдокултура. Превърнаха хората в дoбичета с първични инстинкти. Пари, ядене и е..не. Зомбита, роби на корпорации и банки. Дивашка система. Ядрените оръжия са най-малкия проблем.

76

АнонимеН

преди 5 години

ЕДИНСТВЕНАТА ЗАПЛАХА ЗА СВЕТОВНИЯ МИР Е РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НАЧЕЛО С ФАЛШИВИЯ ***!!!АРАБИТЕ НЯМАТ НИТО КАПАЦИТЕТА НИТО ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ ДА СА СВЕТОВНА ЗАПЛАХА! А КИТАЙЦИТЕ ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ НА ПАРЧЕТА ТЕ СЪЩО НЕ СА НИКАКВА ЗАПЛАХА!!!-----------------КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА Е ЗАПЛАХА И ТО РЕАЛНА ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ КЪМ КОЙТО ТЕ НЕ ПРИНАДЛЕЖАТ!

75

Анонимен

преди 5 години

До ИстинатаСпокойно, никога Русия няма да нападне България. Нали видя на парада каква невероятна мощ и сила имаме.Да руските *** се подиграват на България, но на ретро парада се видя всичко.

74

привет от Германия

преди 5 години

руските мизерабъли кой знае как се молят на Бог да има ядрена война , светът да свърши и руснаците да се отърват веднъж за винаги от вечната мизерия и нищета !

73

Анонимен

преди 5 години

Разбира се ,че баланса на силите ще бъде изравнен,кой каза ,че Руися трябва да превъзхожда всички във Европа с ядрена мощ.

72

АнатемаПодлиКраваре

преди 5 години

"Който не слуша Владимир Оутин - ще чува Шойгу."(Народна мъдрост)

71

Що пък не

преди 5 години

Първо да ударят джендъристанците в Норвегия и Брюксел...

70

Ф.С.В.

преди 5 години

И за да не бъда голословен за ядреното торнадо - това е нашичт учен в Канада-професор д-р Стоян Съргойчев