104

Анонимен

преди 5 години

До Шаран-БГШаран-рублофилов

103

Анонимен

преди 5 години

За пенсиите все не достигат пари, Умни хора има, ама висшето образование е само платено вече и само някои може да учат. Средното добре но децата са си умни и може да работят от детската градина тогава.. Болниците искат кожодерски такси след като вече си платил в касата и ако нямаш пари, те уволняват от работа че си болен.

102

Анонимен

преди 5 години

Две години само по чужбина беше да оправя света...дойдоха избори върна се и почна да обещава какво ли не само да не ги загуби...хитър е като гущера Димитър ама тоя път хитрата сврака с двата крака...

101

Обективен

преди 5 години

Обективно погледнато Борисов няма алтернатива. Бих го сравнил с хан Омуртаг - премиерът строител. Само Герб. Поне още 9 години управление и стабилност

100

ленторезач

преди 5 години

Магистрали към нищото, заводи без работници.

99

Анонимен

преди 5 години

Много гепите за това ще си ходите. Просто свиквайте. Хората не ви искат.

98

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов: Правим ударно Хемус. След 2 г. сме до Търново, след още 3 г. през Черно море и сме отсреща в Сочи.

97

Шаран-БГ

преди 5 години

Нещо отново не е домислено. Като се направи магистрала "Хемус", че като хукне по нея този народ като плаща за всеки километър.... Голямо чудо ще е !! Българинът ако спестри пари за гориво, няма да има за тол- такса. Това означава, че още от първото въвеждане на плащането, ще има отлив от автомагистралите. Това означава, че пътищата , по които няма да бъде таксуван нашенецът, ТРЯБВА ДА СА В МНОГО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ. Има ли АПИ готовност с това или си мечтаят, всички да се юрнат по автомагистралите ?

96

Цвента Ц

преди 5 години

УДАРНО, ЗНАЧИ СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ СЕ ПОЧВАТ РЕМОНТИТЕ.

95

Анонимен

преди 5 години

Станишев - ''Ако не изберем Пеевски , правителството пада ''

94

Хохо

преди 5 години

Хаха комунделите още си живеят и си мечтаят за Онова време в което си живееха безгрижно и всичко им беше безплатно...Така и не се научихте че безплатен обяд няма...

93

Анонимен

преди 5 години

"Съдия Лалов: ГЕРБ ме натиснаха да им спестя пари"

92

Анонимен

преди 5 години

При БСП - 360 лева заплата , при Бойко - 560 Пак ще гласувам за Бойко / най-малкото зло /

91

Мгистрал

преди 5 години

"Колко магистрали построи БСП?"Отговор:БКП с нашите пари построи пътната структура на България! Ползвахме я безплатно.Сега вожда ви постори 500 км "уж магистрала", открадна парите и ремонтите са след месец. Не стига това ,ами ни кара да си плащаме "винетки- налог" за това дето го строи бай Тошо с нашите пари! Няма да говорим ,че пътищата са ад и не се поддържат!Така че , тва, палтените пицояди, дето имате мляко около уста- ми, ходете на прайд!

90

88

преди 5 години

Айде бре, другари, кажете колко магистрали построи БСП???? Нали по тяхно време цъфтяхме и връзвахме???? Аз за магистрали не знам ама знам за една къща на Женевското езеро на тогаващният строителен министър!

89

Анонимен

преди 5 години

Борсовата цена на тока у нас вече е най-високата в целия ЕС,сочи статистиката. Тя се плаща от бизнеса, но ще доведе до инфлация на всички продукти. Само за последните 2 седмици на април поскъпването им е 4% по данни на стоковата борса

88

Анонимен

преди 5 години

Проверка на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) е установила несъответствие в подадената от министъра на земеделието Румен Порожанов имуществена декларация за 2018 година. Това съобщиха от Комисията, без да уточнят за какво точно несъответствие става дума.Както на всички останали лица, заемащи висши публични длъжности, които са задължени да подават такива декларации, и на Порожанов е даден срок да подаде коригиращ документ, предаде БНР.

87

Анонимен

преди 5 години

"Скандалът Апартамент гейт с евтините или непълно декларирани жилища на властта удря по ГЕРБ, като може да доведе до загуба на евроизборите, а освен това има риск и да провали опитите на премиера Бойко Борисов да убеди ЕС да прекрати мониторинга над съдебната система и борбата с организираната престъпност и корупцията."

86

Анонимен

преди 5 години

Магистрали отлично, но какво качество. Изтръпнахте, когато Елена Йончева поиска външна експертиза а тя просто искаше да излезе истината. Стига сте строили и построеното не е за хвалба.

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95Помня го времето когато БСП ми "увеличи стандарта" като ми докара заплатата на 5$