319

Анонимен

преди 5 години

не си пъхай носа където не ти е работа и не клевети българската църква,вашата антибългарщина ни отвращава!

318

Ченгетата от БПЦ

преди 5 години

Се срамуваха от Папата и затова го отбягвахаИ тяхната не е лесна Слугиват на Сатаната в Кремлин и знаят че ги чака Ада

317

Стратег

преди 5 години

До АнонименИма разлика във вярванията. Те са тънки, но ги има;))) Сега, че герберите не мога да ги схванат си е проблем на управлението на ГЕРБ и кадрите им, но има разлика. И тази разлика за мен, поне идва от вижданията за християнството от страна на Петър и от страна на Павел. Помежду тях има конфликт... Петър е повече юдаист, затова Папуняка фърляше през цялата визита яки метани на "по-старште братя, евреите";)))

316

ПроСоТо

преди 5 години

вече ме е гнус да отварям новините заради ей такива като тая....Абе..СЪЩЕСТВО ИЗВЕЯНО,като си немаш и понятие от църковните КАНОНИ,защо са излагаш и дразниш хората?!Такива щуротии е надрънкала,че на човек дъхът му спира.Тая си мисли,че Църквата е нещо като "СИК",или "ВИС"..."Канонът не може да е над гражданите и техните желания"...Да се смееш ли,да плачеш ли?!?!!"У-бавице" Църквата и Канона й НЕ СА СЛАДКАРНИЦА за "желания"..:-"аз искам сладолед,а тоя до мен-лимонада"...Не е за вярване

315

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 339Невежии, ежегодно на 24 май българска църковна делегация се покланя пред гроба на св. Кирил в църквата Св. Климент в Рим, където български духовници извършват литургия, естественно това на *** като теб е неизвестно, защото просто заменихте ленинизма с православие, та и от там няма откъде да знаете тези неща

314

Анонимен

преди 5 години

КВО ВИ Е НАПРАВИЛ ПАПАТА БЕ....ЕДНА МОЛИТВА НЕ МОЖАХТЕ ДА КАЖЕТЕ ЗАЕДНО.....СМЕШНИЦИ

313

ivailo

преди 5 години

Леля Румяна откога започна да разбира и от Православие ? Досега я знаех само като спец по МВР :))

312

Какво искате

преди 5 години

Какво искате да направи патриарх -- сътрудник на ДС.Какъв морал може да има?

311

Анонимен

преди 5 години

"най-земния духовен водач на християните"Ох, голям хумор! Тия управленци наистина избират за представителен тр.олаж най-неграмотните от неграмотните. Абе наемете си един свестен филолог поне, да ви пише речите или барем да ви ги редактира, че се излагате съвсем тук!

310

Ченгетата от БПЦ

преди 5 години

Се срамуваха от Папата и затова го отбягвахаИ тяхната не е лесна Слугиват на Сатаната в Кремлин и знаят че ги чака Ада

309

Анонимен

преди 5 години

На папата му подариха последен модел уникално Ферари от производителя и човека го даде на търг за благотворителност .

308

Анонимен 332,

преди 5 години

Проблемът е ясен - ела се обади, когато нашият Патриарх направи един молебен за мир във Ватикана на площада и папата дойде да му мята с кандилото за припев.Жалки сте, наистина. Какъв мир? Толкоз лесно ви лъжат, че чак на големи хора не приличате. Тоя дядо дойде да се разпореди да си държим тук емигрантите и да ги не пускаме да ходят по чистите западни държави.

307

След като БПЦ

преди 5 години

Посрещна Папата по-зле и от ИДИЛ ставам католикПраеославните рушки *** да му ядат. ...

306

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПапа Франциск е най-земният духовен водач на християните и затова русофилите не могат да го понасят, защото техният Гудяев е абсолютен сладострастник, контрабандист на цигари и откровен българофоб !-Уважавам папата като християнин и дълбоко уважавам българската църква,но кой си ти,че да ми натрисаш кой е "най-земния духовен водач на християните"?Да не би Бог да те е упълномощил и гражданите на България,че да се изказваш от тяхно име и да им натрапваш кой да е началник на църкват

305

до 288

преди 5 години

И с какво ти е по-симпатичен папата, с хилядите случаи на педофилия в католическата църква, които до последно се опитваха да прикрият??С това, че католиците се съюзили с турците против православните и без никакви скрупули ползвали привилегии в търговията, докато нас са ни клали!?

304

българин

преди 5 години

Госпожо..И църквата ни.Ли искате да "разкрепостите"? Вие днес сте тук в "управлението" на тази държава.Утре ще си тръгнете.И няма никой да ви помни! Църквата обаче.Ще си остане! Папата е католик.Нашето православие обаче Не е! Нормално беше да го поздравят и до там! -:) Църквата ни.Си има традиции на поведение! Не очаквайте повече от него!

303

329,

преди 5 години

Католическата църква като уж била "харчела" за бедните, да не мислиш, че ги е събрала с труд на нивата, бе, наивник?! Само можем да смеем на поредните тр.олски изцепки, че са толкова непрофесионално-бездарни, колкото на тая женица от снимката е разумен брътвежът болнав.

302

Антисодомист

преди 5 години

От посещението на папата видяхме на практика откъде ще мине пътят към Содом и Гомора. Поставянето на човекоугодието над всичко.

301

Анонимен

преди 5 години

До Стратеге да де ама товва не еразлика във вярата или ценностите, всъщност великата схизма е следствие от борбта за надмощие между Рим и Коснстантинопол, и от таам идва и някои различия в организацията и структурата, това е, разлика във вярванията и изповядваните ценности няма, пък и невиждам какъв е проблема представители на БПЦ да присъстват на една молитва за мир, нима те не искат мир ?

300

Няма БПЦ!

преди 5 години

Има секта на КГБ наметната с църковни одежди!Анатема!Вън ченгетата от храма!