54

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е достатъчно. И кой е премиер на най-бедната държава? Това е резултатът....

53

Анонимен

преди 5 години

''...определи България като мост между Запада и Изтока, способен да скъси дистанцията между хората с различно вероизповедание и етнически произход.''- ето я истинската причина за посещението !

52

www

преди 5 години

НАЙ БЕДНАТА И НАЙ ГОСТОПРИЕМНАТА С НАЙ МНОГО КЪЩИ ЗА ГОСТИ...

51

Анонимен

преди 5 години

Във всяка новина все анти герб или възхвала на русия коментари, независимо от темата. Човек едно мнение неплатено за папата не може да прочете

50

az

преди 5 години

Превеждам заглавието "Папата посещава България , бедна страна , която е враждебна към емигранти "Сега чета вашата статия и се чудя къде е проблема ...

49

Анонимен

преди 5 години

Сега кой казва истината? :) Светът, че сюе най-бедните или тиквения, който плещи всеки ден за високи доходи, стабилност и просперитет? Бойче, защо казват обратното на твоите твърдения?! Не трябваше да го каниш този, развалиха ти имиджа сега. :)

48

Истукан

преди 5 години

До АнонименНе само БСП са виновни, ами Костов не е ли виновен, че продаде половината държавни предприятия? Ами царят малко ли ощети държавата? Сега и Бойко шета и обира последните останали капки от пресъхналия извор. Нови избори и да се махат БСП и ГЕРБ от власт завинаги! Като се махнат БСП, ще се махнат и ДПС и останалите етнически партии. БСП стоят зад всички етнически и ромски партии.

47

Така е ..

преди 5 години

До Анонимен 45 Така е ..

46

Анонимен

преди 5 години

Хиляди години българските ханове и царе са се стремили да отблъснат нашествия на всякакви анадолски и неевропейски народи, а днес тоя ще ни говори за мост и скъсяване на дистанции. Не искаме скъсяване на дистанции, искаме хубава и защитена граница и само бели и европейски хора! И не искаме София да е клозет като Рим, точно заради такива индивиди. Относно различното вероизповедание - това е подигравка с нас, които сме си изпатили точно от това! Защо се подиграваш с българите?

45

Главун Дупестия

преди 5 години

Ама как така най-бедна, моята държава е просперираща и стабилна със силна икономика?!

44

Анонимен

преди 5 години

СТРАНДЖАТА, Точно пък на теб платен герберски паррцал няма да ти давам обяснение!

43

Анонимен

преди 5 години

Дааа, а взема от най-бедния народ материални подаръци - златовезани. На Бог ли служиш или на златото и властта се кланяш? Къде ти е смирението? Тези пороци не можеш да ги скриеш под папското расо!

42

Анонимен

преди 5 години

Тия не са ли в Брекзит и пред дипломатическа и шпионска война с Русия и окупирани от мигранти с изгорели катедрали. Що не идат да се гръмнат някъде. Да си гледат тяхната си кoчина, че не е далеч денят, когато ИРА ще им подпали ***.

41

Анонимен

преди 5 години

Никога повече БСП на власт!!

40

Истукан

преди 5 години

Целият свят знае, че България е най-бедната държава в света и не взема никакви мерки. Вина има целият преход на демокрацията. Запитахте ли се защо няма един държавен завод? Защо политиката е частникът да печели, а държавата да губи?

39

не може така

преди 5 години

Я Баце веднага да им дърпа ушите на тЕя ! Как може, откак е станала демокрацията тук и от как Баце я управлява България заливат ни със стъкмистики как аха българите "благоденстват" и как аха да ги стигнем европейците а те все бягат !Ще стане добре тук САМО ако ЦК-то на ЕК, НАЛОЖИ минимална работна заплата на всички държави в ЕС примерно 1000 евро, само тогава ! Иначе да чакаш от нашите "честни частници" европейска заплата, е все едно да стрижеш вълна от костенурка !!!!

38

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

41Винаги си гласувал за БСП...

37

ГЛАСУВАМ ВЕЧЕ ЗА БСП

преди 5 години

Гласувах за мафията на Тиквата два пъти, последния за патриотите, но сега ще ви накажа като гласувам за БСП

36

Анонимен

преди 5 години

Само глупави хора вярват и се кланят на политик и свещеник!

35

Анонимен

преди 5 години

Този папа е срам за католическата църква. Неговите достойни предшественици събираха кръстоносни походи срещу смуглите неверници и завоюваха планетата с огън и меч, а той се е разкрачил широко.