56

Анонимен

преди 5 години

малко по малко истината лъсва за така наречения западен свят и тази истина е,че западните трансджендъри гледат на нас като на хора трета ръка,а кога бяхме с братушките България беше една развита и просперираща държава и нямаше гладни,бедни и безработни.

55

МНЕНИЕ

преди 5 години

ROMI ?Там не чакат Прокуратурата и Съда - с лопатата и навън .

54

Анонимен

преди 5 години

Всичкото,дето за нищо не става,да заминава на гурбет.Да не тежат на останалите.Аз не искам да работя,за да може някой мързеливец да получава "социал" на мой гръб.

53

Анонимен

преди 5 години

А,да - това вероятно е брутно възнаграждение.... Никой западен работодател не гони добри работници! Хората не са луди! Ама това е друга тема

52

Циник до 55

преди 5 години

Аз ли не разбирам нещо???Не ги устройват заплати и условия...но стоят?!И двете правителства ...за ДЕН могат да проверят и установят истината...но консула български - е свикнал като по тошЕво...да папка...и да оставя българите сами да се оправят!

51

Анонимен

преди 5 години

Има ли българин в раздаване на заплати, парите исчезват

50

от немско

преди 5 години

До 39 бившПоздлави, но днес вали леко в франкфурт и съм дъждовна отпуска

49

Анонимен

преди 5 години

Такива проблеми има когато посредника е българин и договорката е с него за изплащане на парите, холандски турски фирми няма да си позволят такава гавра, имат нужда от работници, българския посредник и бюрото за работа се договарят по искане на бг-посредник бюрото да изплаща заплатите на бг-посредник така има по малко бюрокрация за двете страни и плюс за бг-посредник да решава съдбата на работниците.

48

Анонимен

преди 5 години

Всички трудови посредници в БГ имат и местни фирми. Аз съм в Словакия и знам как лъжат! Не вярвайте на бг посредници! Търсете си работа сами! Баси! 10 евро на час!!?? И куче не работи за толкова!

47

До 46

преди 5 години

Бъркаш ме с някой друг или не си ме реазбрал.Никога не съм глкасувал за ГЕРБ и сега няма да го направя.Опитах се да ти обясня,че не можеш да разчиташ на управляващите,защото те мислят само за себе си.Затова и ти помисли за себе си,вместо да чакаш на тях.

46

Циник до 47

преди 5 години

Ръбак...уискито .... не е "лукс" в Германия...само текезесарите - останахте с "такава мярка за декаденство"Дано разбереш ...ама надали!

45

Анонимен

преди 5 години

Фирмата посредник не е регистрирана в България и поради това главна инспекция не може да осъществи контрол - ами логично! Там не могат да разберат нищо, понеже не знаят езика, следователно не могат да прочетат какво пише в договорите. Сигурно им удържат данъци директно от надницата, а те си мислят че ги крадат... и може да са попаднали на мошеници, това също го има по целия свят. Затова човек трябва да си отваря очите - регистриран ли е посредникът, какви са ти правата, какво пише в договорите... Никъде не е лесно!

44

Гаден работодател

преди 5 години

Taка е в западният трудов лагер. Като не искате да ми работите за 700 лв., ходете навън.

43

Моше

преди 5 години

На запад хората за разлика в източните ко.ини към които спада и България хората не се делят на умни прости способни неспособни има уважение както и към ядреният физик така и към касиерката в магазина някой взима повече друг по малко но за всеки е предвидено да му стигат парите за достоен живот.В Бг тва мислене е непонятно България е Африката на Европа!

42

Циник до 43

преди 5 години

Зеят "пробойни" в статията - НИКОЙ НЕ МОГЕ ДА МЕ ЗАДЪЛЖИ ДА РАБОТЯ - ТАМ КЪДЕТО НЕ ИСКАМ!ПЪРВИЯТ ПОЛИЦАЙ - БИ ПОМОГНАЛ!В Германия - митничарите чакат такива случаи...след това - фирмата я правят на пух и прах....Нещо лъжливо има в тази статия

41

House M.D.

преди 5 години

1. Какво е "гурбет"?2. Кой им опря нагана в слепоочника да ходят в Нискоземия?

40

Анонимен

преди 5 години

Гроздето на Гнева по Стейбек

39

евроемигрант

преди 5 години

А, стига с такива дезинформации бе!Я, прочетете коментарите тук и ще видите колко много "преуспели", българи има по света.Един си седи на терсата и си пие уискито по цял ден, а парите си му ги дават ей така, друг знае Изици и Ъ ноуу добре приет в германскияхалифат. Има и такива, дето са се пръждосали от "тъпата и смахната България", понеже българите са "славянски диваци", а те видите ли са потомци на древните британци.НЯма да разпространявате такива "неполиткоректни" дезинформации!Ясно ?!

38

34- трол партиен

преди 5 години

До 34Така ли? В другите държави сами са си направили живота си хубав? Да не чакаме на управляващите- защо са ни управляващите тогава? Защо ги избираме и слагаме начело на държавата? За да получават заплати и да "усвояват" еврофондове за лична облага? Или да правят детски площадки и пенсионерски клубове? Не ви вървят опорните точки на вас герберите, изтъркаха се. Колко хора ви казаха да смените лате.рната, че омръзна от въртене на едно и също?!

37

Синджир=Ланец

преди 5 години

Ако си кадърен работник наистина живееш добре в България имаш пари да си купиш Пассат 98 и да изплащаш до пенсия тристаен в Люлин при лихва 8-9 процента докато ядеш второ качество храна от местният супер.