65

от 86

преди 5 години

Ц и н и к е цензурирано??? Ххахаха, свобода на словото, хахаха, на банана Радев Републиката...

64

Анонимен

преди 5 години

Къща уж за гости с минерален басейн,построена с евросредства-лично на Александър Манолев-зам. м-р.Поредния наглец.До тука бяхте.

63

до 83

преди 5 години

айде успокой се, псевдодемократ:)))))))))))

62

!!!

преди 5 години

морето изхвърлило сакове с дрога и Кухия ,който работи премиер обявява,че службите се "задействали":))))))))))кой служби, недоразумение..подводните ли:)))))))

61

Анонимен

преди 5 години

Поредната герберска калинка подаде оставка-шеф от пътната агенция.Слагали варовик,вместо надробен камък.Затриха 20 човека,а сега ще се реазминат с оставки.Днес падна стена на военно поделение и уби човек.Престъпници,некадърници,за нищо нбе ставате.10 години на власт и само кражби и далавери.Стига вече.Писна ни от вас.

60

слаб президент

преди 5 години

Апартамент му купиха, жена му намериха, президент го направиха.И сега какво стана? Една работа не е свършил. Е досажда известно време, докато всички разбраха че повече не може да направи. Язък за пропилените време и средства.

59

La France

преди 5 години

Според всички официални данни с които разполагаме, няма по-корумпирана държава в ЕС от България. Независимо дали харесвате президента или не, този факт е безспорен. Виновниците? Не ние управляваме държавата от 2009г., а партия ГЕРБ. Ако повтаряш идна и съща грешка, тя вече не е грешка, а твой собствен избор.

58

до 69

преди 5 години

да, *** аз и всички останали сме българския народ,а не платени *** като теб !!!!да ти пи'кая на вожда-пожарникар..слушай си му речите как сме по-бапред от Япония и му вярвай като ти е толкова малко акълабалъците в тая държава нямат край

57

Анонимен

преди 5 години

Радев се държи като жена в перманентна менопауза

56

Анонимен

преди 5 години

От Радев само сълзи и сополи, друго няма

55

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Само му вижте физиономията на снимката.Точно злобното - Дяволчето Фют.

54

Анонимен

преди 5 години

Сайтовете на Пеевски величаят вожда и плюят по президента.Сами си слагат плюсчета и внушават,че много хора не подкрепоят президента.Толкова елементарно,че чак смешно.Най-важното е,че показва КОЙ управлява,а имено КОЙ с ТОЙ.

53

ясен ми е

преди 5 години

Ами като не може, да подава оставка и да отстъпи на някой който ще може.За какво ни е там да стои и да ни плаче?

52

Анонимен

преди 5 години

КАСКЕТИ,БЕЗСИЛНИ СТЕ,ДА СЪМ НА МЯСТОТО НА КАНДИДАТ ЕВРОДЕПУТАТИТЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ГЕРБ И Т.Н.ОП,ИЛИ ПООТДЕЛНО БИХ ВИ НАВРЯЛА В ***....ПАСМИ/НА ТАКАВА БЕЗСРАМНА И НАГЛА.НАДЯВАМ СЕ АКО ГАБРИЕЛКА СЕ ПРАВИ НА МНОГО ВЪЗПИТАНА ТО ДЖАМБАСКИ,СИМЕОНОВ,А ПЪК ЧУВАМ И ЗА АНДРЕЙ СЛАБАКОВ ДА ВИ ГО НА...Т ЯКО!!!ХОЛЕРА СТЕ ХОЛЕРА,А ТЯ С АНТИДЕПРЕСАНТИ НЕ СЕ ЛЕКУВА,ТРЕБЕ СИ ОТРОВА.АЙДЕ ЛЕКА НОШ

51

Свинаря

преди 5 години

Обичам пародията БСП, да ти таковам и държавата, щом на свинар като мен даде ЦУМ и Панаира в Пловдив. А БСП агитката може само да ми пълни джобовете, докато се навеждат да ми връзват обувките!

50

Анонимен

преди 5 години

Най-после случихме на президент.Браво ген.Радев-достоен мъж,воин и политик!

49

жалък

преди 5 години

Абе другарю генерал, в деня на боя пак ли така ще се ореваваш?

48

факт

преди 5 години

за N-ти път президентът на българите смля пародията Бойко Борисов и фалшивата му партиябоя,който ги би на президентските избори е нищо в сравнение с това,което ги чака при всеки един сблъсък с негоцелият български народ подкрепя Румен Радев !!!

47

Анонимен

преди 5 години

Алчни,безскрупулни и некадърни-с това ще запомним управлението на ГЕРБ.

46

народа вижда

преди 5 години

Президента Радев е взел грешната страна. Затова няма подкрепа.ББ живее в къщата на баща си. Хвърчат оставки.БСП "стои зад" своите представители. Ето на: Излъчи Елена Йончева за водач на листата за евроизборите.Очевидно на този президент му липсват морално - волеви качества.