99

Ф.С.В.

преди 5 години

-Татко е миньор и миньор ще стана аз - -Татко е депутат и депутат ще стана аз А чушките си ги яжте ВИЕ))ХМ-Татко е миньор но аз ще стана депутатДепутатите ми казаха Баща ти е миньор и миньор ще бъдещ ти!-Татко е депутат но аз ще съм миньорТатко каза -яж чушки ти и после помисли !

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99....Аааа и да не забравя купоните за месо и ориз...++++++++++++Купоните не ги знам защото избягах преди това, спомням си само опашките.

97

до 103

преди 5 години

Защото сега пък се назначават хора без връзки нали.Виж какви кадърни управници имаме - особено в ГЕРБ - от кол и въже.Абе той две думи накръст не може да каже, не говори дори сносен български, ама ДЕПУТАТ или МИНИСТЪР, в краен случай ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР.

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен86хахахаЛъжеш като дърт ром.Никой не ти вярва, дано и ти не си вярваш, че иначе е шизофрения.подходяща техника за 1 декар.обзалаган се, че не можеш да различиш домат от чушка по това време на годината.----------Ми имам си храсторез, косачка, мотофреза и др. Малогабаритна техника за не много пари.Що да нямам?

95

Анонимен

преди 5 години

при комунизма за да получаваш висока заплата, трябваше да пуснеш връзки, да си зарежеш семейството и да ходиш да сечеш в Коми. Либия, Сирия, Йемен също бяха вариант.

94

Анонимен

преди 5 години

Нали се радвахте че лука в Турция поскъпнал и не може ли да купуват, пък сега какво стана наводнения имало в Анталя та за това поскъпвали зарзаватите.

93

Б.Б.

преди 5 години

Суджуци от чушки не се правят

92

Анонимен

преди 5 години

Ами защото на опашките ставаше интересно та за това, ти няма как да го знаеш.Ама знам. :) Преди всяка нова година се редях на опашка за цитрусови плодове.Малко банани, мандарини, портокали, нарове и т.н. Тези неща ги имаще само от средата на декември до нова година.Аааа и да не забравя купоните за месо и ориз... Чудно беше

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92"Попитах кой работодател ще ти плаща, за да не работиш?Отговори ако можеш вместо да разтягаш дъвки и локуми."Партийният! Депутатският! БКП!

90

до 92

преди 5 години

Е как кой - Боко Тиквата плаща на на цялото ГЕРБ не ниски заплати, при това без да работят нищо. Достатъчно е само да го слушат и хвалят.Всички държавни институции са превзети именно от такива.То и затова държвата не върви на никъде, по-точно само надолу.

89

Анонимен

преди 5 години

До 94Още 2 пъти по толкова да живееш.Ама кажи колко от колегите ти се споминаха преди да станат на 60?

88

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен86хахахаЛъжеш като дърт ром.Никой не ти вярва, дано и ти не си вярваш, че иначе е шизофрения.подходяща техника за 1 декар.обзалаган се, че не можеш да различиш домат от чушка по това време на годината.

87

до 68

преди 5 години

Не си познал съвсем. Работил съм като миньор цял живот.Пенсионирах се не на 50, а на 45 години, категория екстра ако си чули.Това беше преди 25 години и още съм си жив и здрав.Взимам си максималната пенсия, сега дори я вдигнаха малко над хиляда и продължавам да си работя.Със здравето съм слава Богу добре - всичко е ген, както се казва.

86

Анонимен

преди 5 години

Призив: Купете българското, храната ни е на световно нивоПризив качество прогонва

85

Анонимен

преди 5 години

Има, има - по Европейските прогарми се плаща, по разни за Саниране и други.Тя неслучайно Свинюраната носи чанти по 17 000 лв.-----Ти съвсем се отвлече.Попитах кой работодател ще ти плаща, за да не работиш?Отговори ако можеш вместо да разтягаш дъвки и локуми.

84

ОБЕКТИВЕН

преди 5 години

С ръста на цените на много стоки,растат и доходите.Човек усеща ръстът на доходите си когато не се покачват цаните на храни,ток,вода,парно и пр.За пръв път чувам тази логика.Как в други евр.д-ви цените не се покачват,има различно ДДС на различните стоки,по празници се правят страхотни намаления,че и бедняка да може да усети празника и др.?Нашите продукти са скъпи,защото когато Кунева от правителството на Кобруга затваряше глави,договори лоши условия,но всички мълчаха,да не обидят "царчето".

83

Цв.Цв

преди 5 години

Аз си купих евтини апартаменти. На южните остъклени тераси си засадих чушки. В северните спални гледам пpaceта. Кеф ти пържоли, кеф ти пекан пипер и все без пари.

82

Анонимен

преди 5 години

Е що са се редили...+++++++++++++Ами защото на опашките ставаше интересно та за това, ти няма как да го знаеш.

81

Цвък бедняка

преди 5 години

Сега ще си купя един апартамент и ще го напълня догоре с чушки..и асансьора също- ако мястото не стигне ,ще отида при колегата да ги сложа на балкона му и в джакудзито - И ще го наблюдавам със скрита камера (и с звук) да не вземе да ги яде или краде !!

80

до 86

преди 5 години

... да, бе, да ...и като се събуди пръстите в контакта и Гойко Митич на прозореца