22

няма как

преди 5 години

До ТрайоА у нас износа на ел. енергия се увеличил с 60 %.Каква ли е връзката между тази новина и поскупването на тока ?

21

И

преди 5 години

Поради какви причини ще трябва да плащаме 20% отгоре!Но ясно обеснено.Не някакъв бош лаф за загуби,зелени енергии и фалшиви инвестииции!

20

Още

преди 5 години

Още ще се увеличава тока, защото ТЕЦовете на въглища, ще бъдат затворени от ЕС скоро, а те доставят 40% от тока. Словакия за това принуди ЕС да и даде 700 милиона и сега техните централи ще бъдат модернизирани и отговарящи на еко условията, а българските политически овце дремят.

19

Професор

преди 5 години

При Радев е така. Високи цени, инфлация, престъпност и разрушения.

18

Bill Charlie

преди 5 години

Явно искат да ядосат хората максимално и да стане много лошо за тях.

17

Анонимен

преди 5 години

Ако тия ги подпукаме,ще бъде голям рев и голямо пoсирaнe!Не разбирам защо трябва да се стига до там!?

16

Ъъъъъ

преди 5 години

Тези мислят ли от къде ще вземем пари за този ток. Всяка година увеличават ток и вода, а минималната заплата се вдига с 15 лева(бруто ) , а да не забравяме и инфлацията на стоките. От тази година увеличиха водата и промишления ток, а с него последва и инфлация на всичко. Сега вдигат и битовия ток, а информацията в България от 2.5 и е най голямата в ЕС.

15

Анонимен

преди 5 години

Оти много санирани сгради, а...

14

Анонимен

преди 5 години

Сега ще гледаме пореден сериал на доброто и лошото ченге. Сещате се, че ролята на доброто ченге е запазена винаги за Тиквата. "Ей тия лоши хора от НЕК искат 20% скок, ама добре че съм аз , та увеличението ще е "само" 10%" . За увеличението естествено е виновен пак Орешарски...Другата им мисъл ще е да отложат скока до след изборите..

13

Трайо

преди 5 години

В Италия пък го намаляват с 10%, без да имат и един АЕЦ!

12

Анонимен

преди 5 години

Нек иска 20% оня плешак от КЕВР ще изпищи че се борел за гражданите и след безмилостни преговори свалили цената та поскъпването ще е 10%.След 3 месеца този път Чез ще каже -искаме +20% и пак същият театър.Плешака ще каже-борихме се затва се дига с 12%.Те затва има 3 дружества и НЕК за да може през 3 месеца някой да *** по 10-15%.

11

Алчен гербераст

преди 5 години

Малко е !

10

Помня

преди 5 години

Помня министрите как казваха 2011 година, че след приватизацията на Тец Марица, няма да поскъпне тока и после поскъпна. Помня как еврокомисарката Миглена Кунева ни накара да затворим реакторите на АЕЦ и тока поскъпна и спряхме да печелим пари от износ на ток към Гърция. 30 години само предатели управляват тази държава и копаят ново дъно.

9

Анонимен

преди 5 години

НЕК не иска нищо!Иска правителството!Непрекъснатото повишение на цените на всичко засяга и тока!Проблема не е,че управниците крадат!Проблема е,че са некадърни!

8

кеврътко

преди 5 години

Мамини сладки.Иван Иваноф отдавна е за пенсия и старчески дом-на 75г,но бачка,момчето.От лятото на 2018г заплатата му е 15 бона месечно.Сега може и повече.Това са годишните пенсии на 4 пенсионера ....

7

Анонимен

преди 5 години

Само на мен ли ми прави впечатление,че токът поскъпва с 20% годишно?

6

Активист на БКП

преди 5 години

Да живеят Борисов и ГЕРБ ! На тях дължим ненормално високите цени !!!75

5

Анонимен

преди 5 години

A защо НЕК не изкупува цялото количество произведено от АЕЦ Козлодуй и да го вкарва на вътрешния пазар като първо и ако има излишък както се случва понякога да го продава. Защо има посредници, които купуват директно от АЕЦ и продават на борси предимно навън а потребителите в страната да не могат да ползват тази енергия в енергийния микс, което би позволило цената да се поддържа поне такава каквато е в момента а не по-висока? С какво се е подобрила услугата, че да искат по-висока цена?

4

Анонимен

преди 5 години

Робите могат и още, само 20%? Давайте 120% ... чного лошо че тези забравят Френската Революция и как на народа му писна да го третират като роби.Подготвяйте жилетките, скоро ще ни трябват.

3

ай сиктир

преди 5 години

Като си държим жълтите жилетки в багажниците така ще е я какво правят французите свиха сърмите на макарона, а сега ще му бият и шута .