74

това е

преди 5 години

Правителството и депутатите на ГЕРБ се подадоха на натиск от Турция и предадоха интересите на България,как може да имаме вяра на предатели?

73

до шматка

преди 5 години

"Новата директива не хваща дикиш.Всички помним интимните целувки на моста:)))"Абе клоун, гербавите внасят закон по искане на Турция! Наясно ли си, че това е държавна измяна?

72

Анонимен

преди 5 години

Александър Ваклин бил племенник на Александър Йорданов...нещата си идват на място,Иванчеваа

71

шматка

преди 5 години

До 80Новата директива не хваща дикиш.Всички помним интимните целувки на моста:)))

70

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов се оказа един долен и гнусен лъжец и крадец... - изпълни много повече от това, което обеща и непрекъснато краде от електората на БСП...

69

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са турски слуги и проводник на интересите на Ердоган.

68

Анонимен

преди 5 години

Колко жалък изглежда вожда на банкяна фона на това което му причиниха оттурция.От това следва,че всички на товасъбитие са такива.Отишли са да му дадът съболезнования.Събитието незамазва, а усилва безсилието да кажекакво мисли за турската подигравка.Всички това чакаме.Каза,че е ***,новече прекали.

67

Хъшове

преди 5 години

Там е въпросът, дами и г-да управляващи, че наистина сте много отдалечени от критерия за "идеални"; за Ваше успокоение, все пак, може би не сте "най-лошите". Вие сте посредствени, неподготвени, корумпирани, безидейни, безволеви, пошли, елементарни, без ценности, с изкл. на смешните Ви и комплексарски залитания по нови апартаменти, с повече квадратни метри и етажи, изписани кичозно с тестове от Светите Писания, които вие едва ли сте чели, а дори и да сте чели, едва ли сте разбрали.

66

Анонимен

преди 5 години

Как смяната на времето се отразява върху психиката на де.илите от помощната държава....

65

Анонимен

преди 5 години

Интересна листа е наредил Чавушоглу.

64

Анонимен

преди 5 години

Милионерът с подкупа се оказа племенник на Александър Йорданов Александър Ваклин милионерът натопил кметицата на Младост, се оказа с реститутки произход.Той е племенник на небезизвестния русофоб и пръв атлантик Александър Йорданов. От политическата трапеза тръгва и бизнесът му. Фирмата Софийски имоти е продала на безценица на посредник 14 декара в Младост. Този посредник ги е продал на Ваклин само за 3,8 млн. лв. Т.е. 5-6 пъти под пазарната цена.Иванчева очевидно е спряла негов проект.

63

шматка

преди 5 години

Борисов 4,5,6.Така ще е докато опоненти са Доган и Нинова.Свиквайте.Броите апартаментите на Цецо а нищо не казвате за сарайте на Доган които са колкото 100 апартамента.За ТЕЦ Варна откъдето суче по 10млн годишно пак мълчите.По.турнашка работа

62

Анонимен

преди 5 години

ще има ли квадрат " не подкрепям никого" или ще трябва да отправям пожелания в свободен текст към кандидатите----Нарисувай си го квадрата! :)))

61

ООООХ...

преди 5 години

АМА КАКЪВ Е ТОЗИ СТРАХ ОТ БСП ПО ТОЧНО ОТ КОРНЕЛИЯ ВСЕ ЗА НЕЯ ГОВОРЯТ И ГЕРБ И СДС - ТОЙ А.ЙОРДАНОВ НЯМА ДА СТАНЕ ЕВРОДЕПУТАТ НО Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ АКО СТАНЕ ТОЙ ЛИ Е НАЙ УМНИЯ В СДС МАЛКО МИ ЗАПРИЛИЧА НА БИКОВ,А.ТОДОРОВ И ГЪРНЕВ ЧЕ ТОЙ НЕЗНАЕ НИКАКЪВ ЕЗИК НЕМОЖЕ ДА ГОВОРИ НЕ СА МУ ЯСНИИ НЕЩАТА ЗНАЕ САМО ДА ПРАВИ ИНТРИГИ И ДА ПЛЮЕ ПО НЯКОИ ТАКА ЛИ ЩЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ ДАНО НЕ СТАНЕ ЕВРОДЕПУТАТ - А ЦВЕТАНОВ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАШЕ ДА ИЗЛИЗА И ГОВОРИ ЗАУЧЕНИ НЕЩА ХОРАТА НЕ ГО ИСКАТ И НА СНИИМКА

60

Потресен

преди 5 години

Кражби и след кражбите пак кражби. Това им каза Бойко.

59

ще гласувам , НО

преди 5 години

ще има ли квадрат " не подкрепям никого" или ще трябва да отправям пожелания в свободен текст към кандидатите

58

Анонимен

преди 5 години

До Капитан Петко64 Не вади старата,миризлива дъвка,защото знаеш,че това не вярно.Наци-Вучич ,нямаше да даде на Борисов най-голямото сръбско отличие,ако бе така.

57

Анонимен

преди 5 години

Бойко, Чавушоглу дал ли е разрешение за листата? Да не вземе пак да звънне за промени в последния момент? По-добре се консултирайте с него кой да влиза в ЕП и кой не, да не ви дърпа ушите пак.

56

Анонимен

преди 5 години

Няма по-добри от Габриел. Гласувайте за магаретата на Герб. Ще ви обясняват за фалшивите новини и за хибридната война, срещу милион евро субсидия. Много ще научите, много ще спечелите от борбата с фалшивите новини. Мандатът свършва, комисарите се преместват в европарламента, на сигурно място. После ще видим.

55

шматка

преди 5 години

До 51Явно е че на идея си нямаш чия е медията.Т.ролене му е м.айката