88

Анонимен

преди 5 години

До Васил Левски 95Абсолютно забрави да правиш какъвто и да е разбор на днешните българи. Да не седна да правя аз разбор на днешните турци. Всеки да гледа себе си ида да не си вре гагата в чуждите работи. Умен е този, който си знае мястото. За турците това не може да се каже, особено след като тоя мочурливец Ердо взе властта и взе да изпраща блюдолизците си да задават въпроси. Що не вземе да отговори на някои други въпроси а не само да хвърля къчове наляво и надясно? Ама не, нали? Ясно защо.

87

Анонимен

преди 5 години

Абе жалкарска ама българска.И като сиотровен в познанията що не изнесешнякъде лекция,за да станеш нобелист,белким турчин е велик създател.

86

Васил Левски

преди 5 години

До Анонимен 97Защо си мислиш, че образован и интелигентен човек като мене ще живее в такава котчина като булггаристан, измежду едно от най-деградиралите човешки същества като българите?!

85

Анонимен

преди 5 години

В Гуугъл като напиша "computer inventor", излиза всичко друго, само не и Джон Атанасов.

84

Анонимен

преди 5 години

Като несте слънчасали,защо като виизлъгаха ,че в турция, който отиде щему дадът пари,мед и масло и какво лине,вие се юрнахте и когато ви влезе,без разлика ,мъж ,жена(обидени),тогавасе сетихте,че такова нещо не се връща ихайде обратно.Ама ние сбъркахме,ауу...дайте ни подслон.

83

Анонимен

преди 5 години

Бойко продаде България на Турция за 10 милиона. Оставка Бойко, какво чакаш народният съд ли?

82

Анонимен

преди 5 години

Компютърът го измисли американец, боинга пък също само пък американци, глаголицата е правена от гърци за великоморавския княз, светът пише на руският т.нар. Граждански шрифт, като Кирилицата е плагиатство от местните стари известни рунически писма. Джантите с леене под налягане не са кой знае какво, предвид, че много други машинни елементи вече са се леели под налягане. Въпрос на време е било. А автоматичната скоростна кутия е супер маловажно откритие, а не "революция". Жалкарска работа...

81

Васил Левски

преди 5 години

До Анонимен 94 Върви си пий хапчетата бе охлювофреничния алкохолик!Какво общо имат българите с компютъра, боинга, кирилицата, скоростната кутия, брауновия газ и пр.?!!Плувате в прозсталащина до уши, ама мегаломанията ви е почти в центъра на галактиката! Ха, кажи ми сега, че Джон Атанасофф е българин!! А бе лапе, ти в кой клас си, ако ходиш на даскало изобщо?!

80

Анонимен

преди 5 години

До Васил ЛевскиДраги 91, знаеш ли колко си нагъл? Остави името Васил Левски мърсиш го. И си отивай в любимата Турция. Каня те най - учтиво. Наистина да живееш в България и да дрънкаш тези неща е върха на наглостта и простащината. НЕ Е работа на турците да се месят в българските работи. Време е да си го наврат в тъпите глави. И да се загледат в собствените си отвратителни действия спрямо инакомислещи и друговерци. От тях ум не ща, защото такъв просто няма. Ти си велик пример за това.

79

Анонимен

преди 5 години

Заплаха за народа може да има само от турция,НИКОЙ ДРУГ,ЕДИНСТВЕНИТЕ БЯХА РУСНАЦИТЕ КОЙТО ПОДАРИХА СВОБОДАТА,сега нато вобще не ги интересува какво ще стане с Б-я.Докато глупаците са карат в парламента анархията в държавата расте,роми убиват изнасилват,турците искат някакви езици,самоопределение.ЦИРКА Е ПЪЛЕН пЛЕВНАЛИЕВ И бОРИСОВ ДА ВЗЕМАТ ОРЪЖИЕТО

78

Васил Левски

преди 5 години

Днешните българи за съжаление са в преносния и буквалния смисъл на думата племе от кoпeлета. Едно дете, което е много невъзпитано, нахално, диво и особено ако е такъв към родителите си, на български в простолюдието се нарича ***. Днешните българи са най-нагли срещу два народа - майчиния им македонски и бащиния им турски! През 2017 г., 57% от децата, родени в българия са без официален татко! Предплага се, че 1/3 от тези с официален татко, таткото може и да не е официалния татко ...

77

Анонимен

преди 5 години

Е как ще отмениш компютъра.Как щеотмениш боинга.Как ще отмениш азбу-ката на която пише една пета от човечеството.Как ще отмениш автома-тичната скоростна кутия,която японцитеса купили.Тези джанти ,които красятколите турска *** ли ги измислиили професор в МЕИ."Настане вечер...,този куплет е в англииската библиотекакато най добра стихотворна картина.

76

Анонимен

преди 5 години

Нали знаете на какво се вика Аспарухов българин? :)))

75

Анонимен

преди 5 години

"Моите наблюдения са че истинските турци са грозновати и са умственно мноооого по назад от другите нации."Не си от най-умните и това е видно. Истинските турци са с черти на средноазиатци и такива са всъщност и истинските българи. Това на Балканите тук не са истински българи. А това, което описваш за "истински турци", са най-вероятно потомци на асирийци, аюбиди и тем подобни. Исус е бил същият. Даже гробът на Дева Мария е се счита, че е в Хатай, в същите земи със същите хора.

74

Васил Левски

преди 5 години

Още преди много лета и зими един македонски летописец на име Паисий Хилендарски в дебелата си книга "История славяно-болгарска" (обърнете Фнимание на "славяно-болгарска" драги читатели, слушатели и зрители!!) "от буггарското род, ке си отрежа ххуййа ако става народ!" Години по късно един българин, в един от редките си тезви моменти прозира истината и пише за българите "не народ, а мършша!!" Какво всъщност са дали българите на света?! Да отминем компота ... или компютъраа ли беше ... та какво??

73

Анонимен

преди 5 години

До 85.А какво ще кажеш за Унгария, която е била също под Османска власт? На вас манталитета ви е такъв. Окрадохте цялата държава за около 100 години. После турците виновни.

72

Анонимен

преди 5 години

Добре бе" левски",какво е измислилтурчин до ден днешен,та света да кажетурците създадоха тази формула,техни-ка,азбука и с това допринесоха за...В турско висше без да учиш и си про+фесор.Опровергай ,щото историческиглупости не редно да се нахвърлят.Макетата се измъкват от подобна простотия.

71

Анонимен

преди 5 години

Османската армия 2 пъти разбива кръстоносците с хитрост и с по-малка армия. Факт. После спират с кръстоносните походи.

70

Анонимен от 66

преди 5 години

Общо взето с две-три думи ще ти го кажа, Византийците са вкарали култура и е имало какво да научим от тях. Османската империя е НАЙ долната империя съществувала някога. Всяка империя е допринесла с нещо за развитието на държавите под тяхно владение, и да допринесе за тяхната култура. Нищо подобно не можем да кажем за османската империя, напротив спира развитие и връща с векове държавите в тази империя. Нищо не можеш да научиш от първобитен ислямимист със закърнял мозък.

69

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Стигат 140 години свободия .Време е . Няма само да ви строим къщи и апартаменти .Искаме да живеем в тях с по 3 млади булгарки .Старите за косата и в морето , стига само са обикаляли по ескурзии Местан