102

До 100

преди 5 години

НикиНикииии,много си зле.Всеки друг ще е по-добра алтернатива от сегашното крадливо гербаво управление.

101

Анонимен

преди 5 години

До Добра новина (Тро_чо)Ти знаеш ли, защото си младок промит с лъжи какво става като СИК и ВИС си стиснат ръцете?ВИС-2 става!На Антарктида с пингвините да знаят ДАНС

100

Шиши

преди 5 години

Да идват следващите престъпници. Само да не е Тиквата и Апартаментчика ! Видяло се че от това държава не става

99

Анонимен

преди 5 години

Работата не върви на добре, щом ГЕРБ още преди изборите включват патериците! Скоро ще имат много свободно време, за да си пишат мемоарите!

98

анонимен

преди 5 години

Честно казано искам да гласувам така ,че гласът ми да отиде срещу ЕНП.Искам да гласувам срещу Меркеловци,Юнкеровци и тем подобни който ми навират конвенции,мигранти и т.н. Има ли партия в България освен БСП за която да гласувам и да насоча гласът си срещу ЕНП?Ако някой е запознат да помогне.

97

niki

преди 5 години

А като мутрата се омете, кой да дойде на негово място? Никой не казва това???? Кажете де, кой?

96

Ха-ха

преди 5 години

До експерта"не са само 2%.Ходът на ГЕРБ е далновиден,защото старата десница върти около 300-400хил. гласа..""Старата десница" е полумъртва(или полужива),а ако имаше тия гласове,сама щеше да влезе.Напълно обединена взе 290хил.(8,9%,2014) и оттогава-само надолу.Ако сега се беше обединила отново,нямаше да има и 4%.Освен това костовистите посмъртно няма да гласуват за Борисов.

95

Е2-Е4

преди 5 години

Борисов: "Разпоредил съм на партията!"Ето, ето така се прави при истинските демократи!А не като при комунделите от тоталитарната БСП - четири часа да дискутират и после още четири часа тайно да ми гласуват!

94

Шиши

преди 5 години

Чиба Тиква, омитай се с всички герберуги. Престъпници.

93

Анонимен

преди 5 години

А бе тоя Борисов е по-загрижен за ЕНП и началниците, отколкото за България и българите. "Убедени демократи са, ще работят за ЕНП", сериозно? А България, България??

92

Анонимен

преди 5 години

Евросметки без кръчмар.

91

Добра новина

преди 5 години

По коментарите се вижда, че троловете на БСП са бесни, че дясното се обединява за евроизборите а БСП се разединява !

90

българин

преди 5 години

СДС умря отдавна , драги приятели и съседи ! Ще си останем само със спомена за митинга на Цариградско !!!!

89

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

ГЕРБАВИТЕ КХМЕРИ, И ДА МЕ ТРИЯТ, НЯМА ДА СПРЕТЕ ИДВАЩИЯ ТОВАРЕН ВЛАК, И ПОСЛЕДВАЩОТО ПАДАНЕ НА БОЙК БОТТ ОТ ВЛАСТ ДО КРАЯ НА ЛЯТОТО !

88

Анонимен

преди 5 години

На осиновените ЧЕСТИТО! Хайде, гласувайте! И включете в молитвите си Борисов! ТОЙ ви ДАДЕ място под слънцето (себе си)!

87

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Скоро и ГЕРБ ще се превърне в това което е сега СДС - един катун глозгащи *** стари остатъци от проваления преходСамо ДПС ,Слава на Ердоган

86

Анонимен

преди 5 години

Той сам си признава във видео материал, че падне ли от власт с него е свършено. Последното му изречение в него е: " нИ знам к'во ШЪ пра'а после."

85

Анонимен

преди 5 години

В България демократ и патриот станаха мръсни думи.Тия,които един ден в годината се сещат за Левски,а през останалото време действат като Димитър общи,все още се надяват,че някой им вярва.

84

Някой

преди 5 години

Още да мисли, че Борисов управлява?

83

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Ще гласувам за ЕЛЕНА!!! А иначе тия от СДС ги има само на НЕКРОЛОЗИ!!! Отдавна СДС не СЪЩЕСТВУВА в реалния свят!!! Шайката СУДЖУЦИТЕ 3 загуби вече изборите!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!