161

Анонимен

преди 5 години

БСП=КРИЗА

160

Анонимен

преди 5 години

Много ясно че ще гласувам за ГЕРБ

159

Иво

преди 5 години

Измислено проучване за нагласата на българите.

158

Анонимен

преди 5 години

Бойко реализира проектите на БСП Южен поток, АЕЦ Белене. Гласувайте за герб, щом искате той да строи АЕЦ Белене, а не БСП.

157

Анонимен

преди 5 години

Е то ГЕРБ няма алтернатива; корупция има, крадат ама страната работида не съм луд да гласувам за другите или пък за БКП на Нинова

156

Анонимен

преди 5 години

Някои мислеха Герб да бъде в коалиция с ДПС, но се разбра, че Герб е участник във Възродителния процес и много имена е сменил. А патриотите са все с турски имена и не са си ги сменили. Каракачан, Джамбаз, все турски имена. Кой се оказа пак най-големият патриот и борец?

155

Бареков

преди 5 години

нали щяха да го убият заради сензационната му новина за бракуваните бюлетини, с ,,новичок"? Много хубаво го уби Цецо, прати го 4 години в Брюксел! Навремето като от крадене се самозабравяше някой местен партиен секретар, като Тодор Стойчев-Варна, го понижаваха за ,,лошо здравословно състояние" и го пращаха посланик в Букурещ, щото там никой не искаше да ходи!

154

Анонимен

преди 5 години

Ами ти какво печелиш? :)

153

men

преди 5 години

като гласуват 3 процента от населението каквото каже цветанов такова. без това полза от това гласуване никаква. кой от нашите кукуряци преложи закон или се сепна. минимална европейска заплатка и минимален стандарт на живот енибади? цвъко че нагласи едни хилиардери дето че се върнат от бриксел милионери и толкова. нищо чудно баце да абдикира и да се пише *** дупетат, кой знае колко краставици е обрал докато е бил млад куманизин, па и три папи са го галили по манерката само не искам да знам

152

men

преди 5 години

риксел се контролира от една тълпичка от около 10 000 човека лобисти. те раздават подаянията от корпорацийките и постчетата за след пенсия и пишат законите. еврогейците духат супучката. а българите още по зле.

151

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа,вече всички разбраха,че никой не се присъединява към герберите доброволно,а насилствено и щат или не щат ги набутват в ГРОП!!!!!!!!!!!

150

Анонимен

преди 5 години

Участвал във възродителния процес като командир.Да ама не без да си член на БКП и без образование.Тиквата и сега е с бакалавърска степен но е генерал и всеки знае кой го направи.

149

Иван

преди 5 години

Мисля, че ако опростят още 20,30 милиона на някого ще имат преднина с още 10 процента минимум

148

Анонимен

преди 5 години

Ако евроизборите се провеждаха днес, ГЕРБ биха били първи с 22,2% от гласовете, а след тях втори ще останат БСП с 19,4%.22.2% + 19.4%= 41.6 % Сиреч останалите 58.4% имат мнозинство дори, ако ГЕРБ и БСП се коалират.

147

Общо взето

преди 5 години

Така ще е ,ГЕРБ има около 3-4% преднина, около 150-200 хил . гласа. ДПС си държи резултата! Медийните изяви на Корни няма да окажат влияние, дори и да се яви някой скандал тип Бареков-пак! Живота е застоял и лаладжии не го променят!

146

Анонимен

преди 5 години

ГРОП е проклятието на България!Не ходете за гъби,а гласувайте!

145

Шопо

преди 5 години

И ??? ГЕРБ е младежкия отбор на БСП !!!Все едно е кой ще спечели !!! Не разбрахте ли ,че сте роби !?? Единствените роби в Европа ???

144

Гледна точка

преди 5 години

На евровота на 26 май 2019 ГЕРБ ще има 29 %, БСП 12 %, Патриотите 9 %, Воля 7 %. ДПС 7 %, АБВ 1 % Демократите 1.5 %.Това не е съвсем точно! Твърдият електорат е 21% ГЕРБ, 18% БСП, 10%ДПС, толкова и патриотите ако се явят заедно, Воля ДСБ, да утрепем България, с АБВ на училище и други подобни не минават 4%та граница.

143

Анонимен

преди 5 години

От Странджата само фалшиви новини и лъжи излизат.

142

Поне малко

преди 5 години

Ами сайта е с реклама на екскурзиии до Москва и Санкт Петербург? Е какъв е? Сложи там Прага, Будапеща..поне да се излъже някой че не сте пропаганден сайт!