220

Анонимен

преди 5 години

Да подариш на Ахмед Доган,ТЕЦ ВАРНА ,не е грешка ,не е ! Да построиш за 9 г управление, близо 300 джамии и само 30 църкви ,също не е грешка .Да даваш пари за общини на ДПС а селата ни загиват ------------Тези джамии ги построи ДПС в съучастие с твоята БСП, с която бяха 5 мандата на власт. Тройна коалиция, говори ли ти нещо, отделно Орешарски 2014 г. А ТЕЦ Варна го приватизира точно при скъпият ти Ореашарски!

219

Анонимен

преди 5 години

27 милиона всяка година за ТЕЦ - а на Доган и 8 милиона за мюфтийството.Това е цената на купените гласове и на кворума в Народното събрание.

218

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБ-ТУРКУМАНИТЕНикой не ви е крив, че си фалирахте болницата.

217

Анонимен

преди 5 години

Bsp sha si govori kade i po kolko chasa ste ima tok v mladost, drujba, lulin, obelia, oboriste, ovcha kupel, dragalevski, boyana, darvenica, fuckulteto, lozenec, hipodruma, hladilnika, vrajdebna, suhata reka, poduene, krasno selo.......

216

Мнение

преди 5 години

Няма по голямо унижение за една българка пред това да служи на Борисов, Цветанов и Томислав Дончев. По добре е даже да служиш на Доган и Местан. Един ден колко жени има да се оплакват, когато паднат от власт герберските ботуши. За Томислав Дончев се носят истории

215

Анонимен

преди 5 години

Чакайте малко! Какво точно означава етнически мир? Че, ако не им опростят натрупаните задължения, ще заплашат българите и България ли?! Какво е това извиване на ръце от страна на ДПС към правителството? Имат всички права и свободи тук, живеят, работят, имат етническа партия, която Конституцията забранява и въпреки всичко изнудват правителството... Това минава всякакви граници - и законови, и морални, и политически, и икономически!

214

Анонимен

преди 5 години

В един ден да опросниш дълговете на ходжите и да пратиш данъчни в българско читалище където пазят българищината ме отврати окончателно от герберите.И то министър който живее в чужд апартамент без наем!Чакам с нетърпение изборите.

213

Мда

преди 5 години

8 милиона са сума точно колкото за една прилична джамия и един апартамент.Ха познайте как ще се казва джамията и за кого ще е апартамента!?

212

ГЕРБ-ТУРКУМАНИТЕ

преди 5 години

За нещастните българи от Видинско ,който починаха заради липса на хемодиализа ,нямаше пари ,а за мюфтииството ,веднага ?

211

Скитник

преди 5 години

235, а ти защо мразиш турците?

210

Анонимен

преди 5 години

Правилен ход на Борисов !А вие " капацитети" размърдайте си малко сивото вещество !

209

Анонимен

преди 5 години

Vajno e da ima tok, gaz i benzin kato doide bsp sled borisov.....inak tuk svetne, tam ugasne bsp visiata....

208

Хм

преди 5 години

Интересен начин да се поддържа етническия мир-чрез национално унижение и нарушаване на законите....

207

Анонимен

преди 5 години

Да подариш на Ахмед Доган,ТЕЦ ВАРНА ,не е грешка ,не е ! Да построиш за 9 г управление, близо 300 джамии и само 30 църкви ,също не е грешка .Да даваш пари за общини на ДПС а селата ни загиват ,също не е грешка Камо ли да опростиш Мюфтииството . Това са умишлени ,многогодишни действия ,с цел подкрепа на ДПС ,която се водеше ,,уж тайно ,,Един път стомна ,втори път ,.....счупи се ...

206

Ха-ха

преди 5 години

Баце и пенсия?А бай Сретен к'во речи?

205

Анонимен

преди 5 години

За да не се чуди, да се стяга за софийския или Белене. В най добрия за нас случай там да дочака пенсията.

204

Анонимен

преди 5 години

Zasto bg premier plasta zaplati ot darjavnata narodna bg hazna na bg deputati, koito sabotirat i terorizirat bg parlament na bg narod suveren?! Za kakvo imame togava darjavni prokurori, sadii, policia, armia, agenti?!

203

Анонимен

преди 5 години

А за нашите рушащи се църкви и параклиси с течащи тавани, ценни икони и дърворезби, няма кой да се грижи....Искам да чувам зеън на камбани на всички светли християнски празници и повече лични тържества всяка седмица като сватби и кръщенета, а не този нечленоразделен вой от джамии. В крайна сметка, това е християнска България, която се намира в Европа от векове!!!

202

да

преди 5 години

какво си мислите, г-н Борисов..че България няма да ви съди за държавна измяна ли ??!!!недосегаем сте днес,но утре..няма да сте !!!предател сте !!!

201

anonimen

преди 5 години

mi gledai si vnuzite i im nameri edna baba