114

Анонимен

преди 5 години

Не сме деца и болшинството сме по-образовани и по-малко нагли и лъжливи от теб.Не сме детска градина, в която и децата вече влизат само с връзки, защото в България, управлявана от вас, няма корупция! По-малко от Ботсвана!Тези заклинания са смешни - ние не сме вчерашни да не виждаме, че, ако не е боко да му диктуват, сте една празноглава тълпа.Не се сравнявайте с никого, звучи както малките се перят, че моят баща е по-висок.Омръзнахте до гуша с лъжи и простотии!Лъжата е лъжа, няма друго име.

113

Анонимен

преди 5 години

ЦВ .ЦВ : ГЕРБ няма авторитарен лидер, какъвто е Нинова ._________________________________________________________________________________Цецо от създаването на ГЕРБ още седиш като лидер ? Нали сте партия на младите ?ДАЙТЕ ПЪТ НА МЛАДИТЕ ГЕРБАДЖИИ .

112

Анонимен

преди 5 години

ГРОП - фашистко-комунистическа диктатура и убиец на населението!Искаме си БСП обратно!

111

Анонимен

преди 5 години

Или заедно със слугата си Радослав Радев с те така

110

Иван

преди 5 години

***-апартаменчик

109

Анонимен

преди 5 години

Тоя вече съвсем изкука, не знае какво говори, ако герб не е авторитарна партия аз не знам коя е тогава. Ако утре Боко метне команда никой да не влиза в пленарна зала от гербавите депутати, някой вярва ли че някой ще влезне? Абсурд!

108

Анонимен

преди 5 години

На вас вие известно какво значи принципи щото Ко не ще ви кажа кои ходи пиян на работа в даи Ловеч и сте тръгнали да търсите под вола теле

107

Анонимен

преди 5 години

Чрез "народния съд" комунистите-русофили избиха десетки хиляди българи в разстояние само на няколко месеца, каквото и туците не са си позволявали, и по този начин доказаха, че са по-турци от турците !Бог да пази България от рускотурската империя !

106

Dj dance mashine

преди 5 години

Другарю Христо Илиев - Ленин не се правете на луд ако искате да си имате кадърни хора не създаваите ядове на тия които работят има една приказка горния ви гледа ако днес сте добре утре сте не

105

Анонимен

преди 5 години

Чета гербаджийски " бисери ", чета и тези на феновете им. Еднакво неграмотни, непрофесионални, нагли и повтарящи една и съща мантра като папагали. Това обяснява защо вождът им ги командва лесно и казва: " Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме. "

104

УУУУЖАС....

преди 5 години

АНОНИМНИЯ ПАК ЗАПОЧНА ДА ПИШЕ ГЛУПОСТИ И СТРАНДЖАТА СЪЩО ВЕЧЕ СМЕ ГИ ЧЕЛИ ТЯХНИТЕ ТЪПОТИИ АМИ НАПИШЕТЕ НЕЩО СМИСЛЕНО МАЛКО ПО ИНТЕЛИГЕНТНО ТАКА ЛИ ВИ НАРЕДИХА ДА ПИШЕТЕ ИЛИ Е НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ ГОРЕ ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ НИНОВА ТОЛКОВА ХОРА Я ХАРЕСВАТ АЗ СЪЩО И СМЯТАМ ЧЕ ЩЕ ПОМОГНЕ СЪС ЗНАНИЯТА СИ НА БЪЛГАРИЯ ЖЕЛАЯ И УСПЕХ...........А НА ЗЛОБАРИТЕ ПРИЯТНО ДРАСКАНЕ

103

Анонимен

преди 5 години

Откакто сте на власт,се извършва геноцид над народа,дори и вашите собствени хора мачкате,не печелите избори и гласове,а ги крадете или ги получавате чрез принуда,заплахи,заплащне,на населението му писна,стига!България затъна в страшни дългове,а хората са бедни и минималната пенсия е 160 лева,предлагам да изравнят минималните пенсии с депутатските заплати!И го правите на инат,защото пенсионерите са електорат на БСП,но всички страдат.Закрихте болници и съсипахте здравеопазването и още и още!

102

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕхо.......зелената тоалетна хартийка ВЕЧЕ НЕ СЕ КОТИРА!!!затова ли русия изнемогва, щото нема зелени хартийки, а ?

101

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Възможно ли е в демократична държава - партийният лидер да уволнява своите депутати... - това не ли еднолична диктатура... - на практика 80 нови безработни излизат на борсата...

100

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКолко ли преференции ще си нарисуват пак? :)колко трябва да си прocт, за да задраскаш 15/15 ? Това само едно камуне може да го направи! Акъла им стига колкото да си вържат връзките на обувките :)

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 111Ехо.......зелената тоалетна хартийка ВЕЧЕ НЕ СЕ КОТИРА!!! ПАДНА И ЦЕНАТА!!! Заедно с падналата цена на вашия морал!

98

Анонимен

преди 5 години

БКП/БСП е най-антибългарската партия, която наложи чрез така наречения "народен съд" геноцид над българския народ, по внушение на Кремълските и' настойници, ментори и подръжници !Бог да пази България от рускотурската империя ! Амин !

97

Анонимен

преди 5 години

Колко ли преференции ще си нарисуват пак? :)Затова искаха да ги махнат, защото никой разумен не би им ги дал!

96

Анонимен

преди 5 години

Да отмениш ПРИЕТ ЗАКОН ОТ ПАРЛАМЕНТА и това не било "авторитарен лидер"?????????????????????????????????????????? Алллооооууууу............ние все още ли сме ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА или КАКВА??????????????????????? Аллоооууу.....не ядеме доматите с колците!!!!!

95

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е една интересчийска мрежа разпръсната по държавните институции и сред определени фаворизирани местни феодали, а главата на ламята е Бочко, без него няма да има откъде да получават инструкции и да се чувстват сигурни.