152

неискаме

преди 5 години

Референдумите за какво са,нали всеки има право на избор,не ни зачитат Конституционалните права на държавите

151

Българин

преди 5 години

560лв.заплата е = 17 кутии адаптирано мляко !Просперирах според Бойко!Чакам детските за да се наям и аз с 37лв.

150

фаш

преди 5 години

Нобелова награда от влизане в еврозоната се гласи,не ние българите не искаме в еврозоната,нали сме на валутен борд,за какво,нали ес и нато се разпада,големия келепир само борчове,пълним касичката на некои

149

Охобохо

преди 5 години

Щом ингилизите не си дадоха паунда и бягат от ЕС,значи старата поговорка,че ''с който БГ се събере се разпада'' е вярна.До 2022 вероятно ЕС ще се разпадне още,ще има екзит и за други членки, и ако вземем еврото и то ще се разпадне,както са се разпаднали османската империя и социализма.

148

Питащ

преди 5 години

Защо всички си мислят, че цените ще станат двойни? Курсът на еврото от много години е фиксиран, икономиката е пазарна, има силна конкуренция. Разходите по вноса няма да се увеличат, просто цените в лева ще бъдат трансферирани в евро по курса на централната банка, който е и в момента. Лихвите по кредитите (и по депозитите) ще паднат, няма да има такси при прехвърляне на пари към други държави, работещи с евро. Много туристи ще дойдат, и няма да се занимават с обмяна на валута.

147

икономист

преди 5 години

До Димата РуснакаРазликата е в количеството самолети, които се купуват! Тези държави им правят най-големия оборот, и ако на тях не направят отстъпка, просто няма на кого другиго. Нали трябва да ги запазат, като свои най-надеждни клиенти.

146

Българин

преди 5 години

37лв.детски- Какъв просперитет бе Бойко?Къде го виждаш просперитета?

145

Калеко Алеко

преди 5 години

До Димата Руснака ... Димата рушняка да си стяга чемоданчика и праз байкало-амурската магистрала директно към Сибир ... Този форум е БЪЛГАРСКИ ... !!!

144

баба мара

преди 5 години

колко народ измря от грип тази зима и то в 21 век колко народ е арестуван и невлиза в съда какво ще става с дунарит кои ще го превземе колко народ бе убитв мирно време от едни гласоподаватели какви са тези ам бази без наем в българияи още много въпроси към просперитета

143

чичо ПЕШО

преди 5 години

Просперитет за него и неговите , пък за нас ЯРЕМА !!!

142

Димата Руснака

преди 5 години

САЩ продава на ЯПОНИЯ 150 единици Ф-35 НА цена за брой 91 милиона долара !!!На Израел 120 броя на цена за брой 92 млн, на Гърция 120 броя за 97 млн. , на Турция (евентуално, по-скоро не) , 120 броя за 98 млн. долара !А НА *** ДАВАТ Ф- 16 (стар бракуван модел ) за 140 милиона долара за единица = 8 бров ! Което прави 1 милиард 120 млн. долара = което прави 1 милиард и 800 млн. лева !

141

extremist

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНАЩОТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ КОМУНИСТИ

140

Анонимен

преди 5 години

До 157Абе 157 ти или си бавно вдяващ(раз-иващ) или ти оттърва по някаква прчина да се правиш на такав...

139

Калеко Алеко

преди 5 години

Че тя България си е в Еврозоната ... и географски и културно ... Друг е въпроса, че ще кретаме на края опашката още дълго време, с посткомунистическото наследство което едни другари и товарищи ни завещаха ... !!!

138

ГСМ

преди 5 години

Бате Бойко е играч.Каквото му наредят,това играе...ама скоро ще се наиграе.

137

Анонимен

преди 5 години

4 някъде другаде и друг път, по - точно на куково лято. :)

136

extremist

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА БЕЗ ТИКВАТА И КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ

135

Анонимен

преди 5 години

Къде е адреса на нашата Централна банка щом товори за нея трябва да знае и къде се намира ?

134

daa

преди 5 години

"Но важното е да дисциплинираме банковия сектор, да не се случва това, което се случи с КТБ. Това няма как да се случи, когато България е в този клуб". Това автоматично означава, че си ПРИЗНАВА най-открито, че само и единствено външна сила,в случая еврозоната, може да гарантира неслучване на други КТБ истории. Питанката е: Защо има десетки институции,отговарящи за недопускане на такива кражби като не могат да се справят със стандартно(без някакви сложни системи) източване на пари от банка?

133

Лудко

преди 5 години

След всичко прочетено в мен се зароди натрапчивото чувство, че този екземпляр го държат в изкуствена кома с психотропни вещества за розови сънища и го будят само да се изкаже. Не мога да повярвам на нищо от написаното по-горе!