96

До 105

преди 5 години

Ами то американците виждат истинските аборигени ББ и ЦвЦв. Какво да направят. За тях Бг е аборигени

95

Анонимен

преди 5 години

До 1989 г. българските ВВС са получили и експлоатирали общо: 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s всичко 460 машини. Всичко на заводски цени от Русия.

94

Василев

преди 5 години

Сега ни се хвърлят някакви партенки, че може да платим символична цена за самолетите, а ние да дадем за ползване безвъзмездно нашите бази, разбира се това всичко се прави прикрито и се подписва договор, така както на тъмно беше подписан и новия договор с Газпром с десетки години напред, и сега плащаме най-скъпата газ!!!България не е суверенна държава!Агент Никалъс Доджър!ЦРУ!!!

93

boby

преди 5 години

До АнонименОня горе нема да го оправдае

92

Бойко Борисов

преди 5 години

лапам на американците за пари

91

Анонимен

преди 5 години

Аз за два милиарда ще си отрежа дясната ръка.

90

Анонимен

преди 5 години

Руските *** газ пишкат:)

89

Алъш Вериш

преди 5 години

Шведски генерал: Бих се отказал от макарите си, за да летя на Грипен!

88

Православен

преди 5 години

До 93, в нато сме, но няма да е за дълго!

87

Какво се чудите ?

преди 5 години

F16 е най-правилният и логичен избор, защото България е в НАТО. Ако бяхме във Варшавския договор най-правилният избор щеше да бъде(и беше) Миг. Толкова ли е трудно да разберете това червеноглавци...

86

Анонимен

преди 5 години

Нормално. Някой шведски генерал ще си отреже оная работа, за да "кръжи" с Грипен.

85

Анонимен

преди 5 години

В България са добре дошли американските войници, защото пазят както българите така и руските туристи !

84

Василев

преди 5 години

Църният катър от Манастир, който играе ролята на доживотен български президент и работи за швейцарски фондации , ходи да чете лекции по англосаксонските университети, защо не лобира за истински американски инвестиции в индустрията и икономиката, а говори за оперативна съвместимост в армията и сигурността!!!???Само в отбраната ли ще сме с оперативна съвместимост господин Президент и господа селяни прости, в икономиката няма ли да имаме оперативна съвместимост???Агент Уейн Хентридж!ЦРУ!!!

83

До Василев

преди 5 години

Ще се бием с нашите 8, ако дойдат до тогава, с руските 1000.Пилоти - Валерко Симеонов и ЦВ ЦВ на първа линия.Да не забравят да си сложат памперсите, че ще, че екокатастрофата не ни мърда...............

82

Анонимен

преди 5 години

До Василев"Защо не направите индустриални американски заводи"Защото няма условия. България не е правава държава, а олигархична *** по руски модел. Само луд би инвестирал в България или Русия.

81

ПроСоТо

преди 5 години

До Бате Гойкоама те ВСИЧКИ там се правят,че страдат от амнезия!!!!!..Не само тоя!..разбира се,истинските безпаметни сме ние,защото се оставяме едни и същи играчи,с едни и същи "тертипи" да ни водят за носовете..

80

баба мара

преди 5 години

абе убии-ци защо не помагате на гърция всеки ден турция нарушава възд пространстшозащо мълчите за кипър не ви искам на балканите и черно море вдигаите сипарцалите и се махаите от раиона

79

Анонимен

преди 5 години

НАТО - Кошмарът на Кремъл !

78

Василев

преди 5 години

Защо не направите индустриални американски заводи в България, които да произвеждат и да продават продукция по света, а българите да взимат доходи и собствениците да плащат данъци на държавата, да се повдига жизненото равнище на населението???Агент Зеки Малохен!ЦРУ!!!

77

ПроСоТо

преди 5 години

леле!!!...А ако са отърве от главата си,сигурно ще лети и със "СпасеХ"....