58

prostyu

преди 5 години

Те пък немците няма да си вземат парите с износ и мита. Айде бегай от тука

57

Анонимен

преди 5 години

Българите в Англия сега като ги изгонят и като се приберат и безработицата тук ще скочи. Заплатите ще паднат драстично, или работиш на по-малка заплата, или взимат някой прибрал се от Англия.

56

Анонимен

преди 5 години

До смехуркоГлупости на търкалета. Ако за ВБ беше толкова розово кака Тереза нямаше да е толкова нападателно предупреждаваща. И не се е загрижила за ЕС ами за собствената си държавка която вкара в този *** ***. Трябва да доведе нещата до край, иначе за какво беше този напън? Всичко става пълна безмислица и ненужно създаден хаос. Но както казах - какво да очакваш от държава която не може да осъзнае че мястото й на шахматната дъска не е това което беше. Вече не сме и офицер, камо ли царица.

55

Анонимен

преди 5 години

Сделката е да върнат на ЕС парите, дето им дължат поне на 30%. И по-специално на Германия, дето все се опитвате да я изкарате виновна. Англичаните не искат да ги връщат дори и в този размер, друг въпрос дали ги имат, и плашат с някакви последващи "вреди" за ЕС. Отделно дворецът гледа да се измъкне от "кралската афера", започнала в Испания (която не се знае дори как върви). Какво ще стане ли? Кой каво пил, пил. Време е за сметката. Аз лично не им симпатизирам (на GB).

54

Анонимен

преди 5 години

За какво обвиняват Корбин? Всяка партия, която е в опозиция е длъжна "да копае гроба" на управляващите. Социалист бил?!!! А, какъв искате да бъде? - Може би фашист или болшевик?!!!Защо не обвиняват онези над 100 консерватори, които предадоха Мей?Крайно време е самите англичани да решат какво ще правят. Омръзнаха на европейската публика със своята себичност.Да се махат и Европа да мирляса! Обединението го имаше много преди да влезе Англия през 1973 г. Ще го има и след излизането й!

53

Анонимен

преди 5 години

До 82НЯМА ДА ИМА НОВ РЕФЕРЕНДУМ--зависи от евровота

52

сапуня

преди 5 години

Кое му е трудното, както си е било преди да влязат в ЕС и готово. Те станаха к у чката на гранция и германия, щели да управляват света и били империя. Айде бегай от тука

51

Перничанин

преди 5 години

Трябва ни единна Европа, защото нито Русия, нито САЩ го искат. Да не говорим за извънземните от Африка, които изостават порядъчно. Дано не излязат!

50

Анонимен

преди 5 години

Ко поражение тая спечели гласовете на хората никой не иска в ЕС ама никой Тереза Мей си осигури още един мандат другите нека си гласуват против нея.

49

Анонимен

преди 5 години

До 72А как ЕС позволява му.тра да е премиер вече 10 години в България

48

Анонимен

преди 5 години

циркове за пред Зрителя!за всички е ясно, че ще се чака евровота: ако червенощитовите спечелят - ще има втори референдум, т.е. ще останат, ако спечели статуквото - твърд брекзит!

47

УК в Рассия

преди 5 години

Лосион за вана във всеки пъб!

46

вова

преди 5 години

започва се...

45

Присмехулник

преди 5 години

не виждам драма. всичко се преекспонира, за да изглежда по-патетично отколкото е в същност за да му се придаде холивудски оттенък... все пак шекспир, дълго, дълго преди откриването на холивуд бе казал, че "животът е сцена...

44

Анонимен

преди 5 години

Искаме нов референдум, Англия остава в ЕС

43

Атакист

преди 5 години

Сега или никога! Путин трябва да направи предложение Великобритания да се присъедини към Русия! Всички британци с ушaнkи и самавари в домовете си! Долу ЕС!

42

мекр0н

преди 5 години

ще доживея краха на ЕСССР, както доживях краха на СССР, хип хип ураааа!!

41

ТHE Патриот

преди 5 години

Стига с тия кривозъби гнусни островни морди продукт на инцест!Да потъне в атлантика вече все ми е тая ,*** само с театри ни занимават!

40

Анонимен

преди 5 години

Позорна загуба за поддръжниците на брекзит. Над 200 гласа разлика против това е световен прецедент. До сега в Англия рекорда е бил 160 гласа. Това е тотално поражение.

39

А+

преди 5 години

432 са против ,а не от 432 гласа .Голяма грешка,а дали е умишлена или от незнание ..... ,това нека се разбира редактора,ако имат такъв в Днес.