26

Анонимен

преди 5 години

Чисто човешки ми е жал за червения ***, който безропотно застава на амбразурата да защитава една доказано корумпирана жена, която случайно е станала кмет. Човек трябва и да може да мисли преди да пише глупости, но явно на червения скункс това не му се отдава. Това е проблем на повечето червени защитници.

25

Анонимен

преди 5 години

Физиономията на тая е на престъпник.

24

Анонимен

преди 5 години

Аз не виждам какво престъпно има в това Иванчева да се стреми да стане кмет на София, може да се окаже че ще по полезна от Фъндъка и Мутрата взети заедно.Стига пушилки. Цветни закачалка.!КОМПИР е доказано вредна и управлявана от некъдърници служба.

23

До изнервен

преди 5 години

И как разбра, че съм *** ? Или понеже хората в Младост избраха Иванчева , Младост е червен , ти болен ли си или не.щастен платен драскач а ? Нали виждаме как плъзнаха веднага да застрояват навсякаде ! Ето поради тази причина хората се изнасят от Бг ! Като ни осъди в Страсбург пак ще искам да коментираш, но без очила ;)

22

Анонимен

преди 5 години

какъв е този фарс постоянно да се публикуват специални разузнавателни средства по медиите , а в сутрешни блокове да се разпитват свидетели и прокурори да правят изказвания....циркът е пълен

21

Ха ха!!!

преди 5 години

Само да попитам "Ало Ваньо" на какво мислене и политичека култура е белег? А сигурно и "напредничаво мислене" за функционирането на институциите, а? Все пак сравнението е на Генерал Лейтенант, доктор на науките - с една фризьорка!'Телефонният разговор на Иванчева с представител на държавния глава,показва изключително ниското ниво на политическа култура у тримата, както и порочното им мислене за функциониране на институциите в държавата.'

20

Анонимен

преди 5 години

Алооо, редакцията, пишете "престъпното трио", не разбрах нещо да не съм пропуснал, че те са осъдени престъпници, че им лепнахте този етикет или обработвате мнението?!Независимо от това дали ще докажат тяхната вина или не, с показният физкултурнико-мутренски начин на извършването на цялото задържане и последвалият арест, от сега е ясно, че българскта държава ще плаща едни пари, също както се оцвъка цвъки преди, та кога ще има персонална и институционална отговорност за такива оцвъквания?

19

Анонимен

преди 5 години

Не знам за какво ни я тикат тази непрекъсното в лицето, като някаква изкупителна жертва за целия преход, има къде по-виновни от нея, но те са недосегаеми, Мого оказнот много нещо 30 год храним 100 000 куки съд барети и чиноници за да заловят една Иванчева .

18

Анонимен

преди 5 години

Може да стане кметица на сливенския.

17

Анонимен

преди 5 години

***, добрютру

16

Анонимен

преди 5 години

пука ми за вашето гето да ви презастрояват вече съм с къща в село

15

Гошо...Тъпото

преди 5 години

До БайфиданАбе вие гласувайте наесен за...селската Фандъкова,пък сега си...коментирайте Иванчева.(безплатна...обява)

14

Анонимен

преди 5 години

Много сте зле с тея платени статии. Винаги си личи, кои медии са платени и кои по-обективни, та при 'днес" е повече е видно! Жалки ставате!

13

Анонимен

преди 5 години

Единствената вина на Иванчева е, че отиша да пие едно кафе с оня Ваклин за подкупа са нужни двама Оня Ваклия и е предожил подкуп тя се вързаа и е оискала нещо отгоре Ваклия не е невинен като вакло агне.

12

Анонимен

преди 5 години

Ваклин и Гешев в затвора!

11

изнервен

преди 5 години

До пилота. И на децата е ясно, че ти си зомбиран т.ъп ***, който си е сложил червените очила и не вижда ОЧЕВАДНИТЕ факти и доказателства.

10

Pilot

преди 5 години

И на децата е ясно , че всичко е скалъпено от физкултурника ! Ако имаха и една десета от тези обвинения досега да я бяха осъдили, нали цацаратурата е тяхна ! Нали виждаме как започнаха веднага строежите в Младост , това са писаници за шарани ! Всички строителни фирми са близки или се отчитат на буда е това е причината за театъра, а народа да мре , да ама не народа се изнася през Т 2 . Да му мислят пенсионерите в Бг! Прист народ сме и това е !

9

Байфидан

преди 5 години

Гошко, тъ.пчо, сега коментираме Иванчева, не Фандъкова. Стига с тоя номер за ***.

8

Анонимен

преди 5 години

Иванчева и да е корумпирана само тя ли е бивишия здравен министър кога ще му пратят барети да го проснат на земята задето сгъна 2 млн. Закона съди избирателно.

7

Анонимен

преди 5 години

Кърджилов, къде си сега бе, тъ.па.нар?