88

Факт

преди 5 години

Жалко за детето, но:1. Тия не са българи. Факт.2. Много бих се радвал ако си стоят в Германия и не се връщат.3. Много бих се радвал ако не размахват българския трибагреник.

87

Предприемач

преди 5 години

Тия кафевите от снимката са само по паспорт българи. Явно германците вече са намерили колая на проблема- отказ от лечение, да се оправят на естествен подбор. Бг болниците да земат пример и да отказват и те на тези твари.

86

Енгелс

преди 5 години

Тези хора са просто един пролетариат и на никой не му пука за тях, така е в Германия и целия ЕС. Докато капитализмът не бъде окончателно разгромен и забравен децата ни ще продължат да умират по този нелеп начин.

85

Анонимен

преди 5 години

Ей ало българите, не ги подценявайте Турците и Ромите! Това са най малкото работещи хора в Германия които виждате на снимката, много са изсушените от (***)! Тия хора непрекъснато всеки месец пращат на близките си в България Евро за да се поддържат и изхранват роднините им в България! И много добре знаете колко много помага това на Българската икономика!

84

Лекар

преди 5 години

До доктора-продължениеПрочетох историята в няколко сайта. Това дете е боледувало често и май-май е било системно неглижирано. Наистина детската пневмония може да се маскира като безобидна кашлица, но част от работата на педиатъра е да знае и това; особено при пациент с постоянни подобни проблеми. Можеха една кръв да пуснат.

83

Анонимен

преди 5 години

Решиха, че ще съсипят Германия и за 30 години я разсипаха.Капитулираха. Фюрерът се върти в гроба като гледа на какво мяза Райха днес.

82

Анонимен

преди 5 години

Българи, лека полека ви облъчват всеки ден. Спомнете си кога започна това? Всички тези статии? Ама как пък все четем за Селин, Юзджан, някой бежанец как си изгубил куфара, как не го възприемали в България, колко сме лоши българите, колко сме коравосърдечни.. Как пък няма една статия за пенсионерите които измират от глад или от същите тези Селин, Юзджановци и подобни които ги kолят за 5лв..

81

до 81

преди 5 години

Медицината не е точна/инженерна наука, за да се мисли по този начин. Няма "грешка" защото нищо не гарантира разпознаването на даден проблем. Това не ти е да ремонтираш бойлер или двигател, където всеки детаил си има измерими характеристики, а и може да се разглабя/тества на воля

80

Анонимен

преди 5 години

До ОсманОсмане,не обвинявай българите!Те също страдат.А политиците ни изпълняват това,което им кажат,почти не ни дават да управаляваме сами държавата си и средствата си,затова сме на това дередже всички в държавата,не обвинявай хората,даже и политиците не са виновни,те са просто марионетки.

79

Гашо

преди 5 години

Това не са българи пред болницата. Това са едни цербери, които точат социалната система на Германия и явно....в болницата са разбрали. Нурджан и компания да им се отнеме бг паспорта и да се натоварват към Индия.

78

Анонимен

преди 5 години

Абе може всичко да е - лекарска грешка, нещастен случай... Няма значение.Проблемът е, че тия се представят за българи и развяват българския трибагреник, а това пряко ме засяга, понеже не желая да свързват МЕН и народа ми с тези... елементи. С тях не сме един народ. Не ги искаме, не се смесваме с тях. От столетия ги търпим по нашите земи по една или друга причина, но не сме едно с тях. Това е истината и не ми пука, че тя не ви харесва.

77

Анонимен

преди 5 години

Нали само в България имаше наводнения и лоши лекари :))( Кво стана тя ...всвки ден по цял свят наводнения и лоши лекари. Куде аа дежурните лъжциии да реват, колко е зле в България.

76

Лекар

преди 5 години

Че не са българи - не са. Но да не се познае пневмония, да се пренебрегне дете с подобни симптоми - това е истинско безобразие! Тук щеше да е приета в болница още след първия преглед. Плюйте ме, ако щете, но това е некадърност; вероятно така постъпват и с германските деца.

75

Анонимен

преди 5 години

Нурджан е турско име, но е женско име. Сега че в маалата някой си е кръстил сина Нурджан... Те явно не знаят кое име е женско и кое е мъжко. В турският не е като в българският женските имена да завършват винаги на гласна.

74

Анонимен

преди 5 години

Прокятието на имигранта. ВсичкИ имигранти са некви драми. Кой разведен кой сам кой децата му на 1000 км.

73

Tronald Dump

преди 5 години

да отива в Анадола при хуманиста Ердоан или в ***, що всички бягат при лошите западняци? Нали са "нацисти". Марш на изток!

72

Анонимен

преди 5 години

До доктора-продължениеНяма спор, че лекарите са също хора и допускат грешки. Грешки се допускат от преумора, от неустановени процедури в болницата и пр. Но това не променя факта, че има грешка. Не казвам, че доктора трябва да бъде обесен. Може ми организацията не е добра, има лимит за рентген и т.н. Но грешка има и хората са с право недоволни.

71

Анонимен

преди 5 години

Един от народа.Няма значение дали детенцето е било турче ромче или бьлгарче, просто едно ангелче излетя от този свят поради лекарска немарливост! Башь са олсун.

70

Анонимен

преди 5 години

"...28-годишният баща Нурджан..."???!!!Няма българин , който да се казва Нурджан!!! За какви "българи" пред тази болница пишете! Правете разлика между българи и такива с български паспорти!!! И си оправете заглавието, защото така новината ви е фейк!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво,ясно е,че името не е българско,а турско,но това не означава,че трябва да сте коравосърдечни към това детенце,това е дете все пак!