33

Наблюдател

преди 5 години

Освен това Винетката е за време и за лек автомобил.Тол таксата е за изминат километър за товарен автомобил.Т.е.,ако аз съм с лек автомобил и съм си купил винетка няма значение къде карам.Ако съм ***,като привържениците на БСП и ДПС ще си язда магарето.Това е цитатат от правителството на БСП,,на моето магаре магистрали не му трябват

32

Вода, ток.....

преди 5 години

Цецо трябва да има пари да купува!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Тиквата няма наяване

30

Владимир Зидаров

преди 5 години

Избори идват, ГЕРБ трябва да изкара пари за предизборната кампания.

29

Хора

преди 5 години

Стига се делете на софиянци и провинция, Бойко общо групаво ни ш*ба, само че на едните слага лубрикант!

28

Уточнение

преди 5 години

До ПЕРНИК 28Ти какво точно искаш-Перник да има статут както София или да признаят Перник за село около София?

27

Анонимен

преди 5 години

А софиянци кои са че да не плащат,що не ви *** и шундурника мaйни аз на вас а.

26

ПЕРНИК

преди 5 години

Ако селата около София ще имат право да се движат без Винетки до Столицата , трябва да се присъедини и Перник заедно със Селата му .Моля за единен Стандарт а не за Двоен .

25

Анонимен

преди 5 години

Бочко си е бита карта, само глупости върши и нищо в полза на хората! Истината е сега да изберем читави хора! Дано само не фалшифицират изборите и пак да се самоназначат за четвърти път!

24

Емо

преди 5 години

Аз не мога да разбера тия хора, дето само винетките са им в главите. Купуват си някакви седмични, дневни, ще започнат 15 и половина минутни да купуват... И само това им е в главите!А бе купи си в началото на годината една годишна винетка, залепи си я, и си карай колкото поискаш и където си поискаш! И дори да мислиш за всички тия дреболии, освободи си мозъка и почти да мислиш как да изкараш още пари. Така си е!

23

Гепи

преди 5 години

Изтипосали това сукалче за проба.Що не го каже кметицата.Някой меупрекват,че искам референдум.Добре,като тръгна по Т.Александров,ще се реши тъпотията.Ако клетите хора излязат ги подкрепям.Жалко,че нямадържава.

22

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко, браво Лиле.Геноцид до дупка за простото племе.Докато мърда.

21

Boko bo

преди 5 години

За сега... Завинаги. Щото на никой не му пука за хората. Всичко се краде. Корупцията стана държавна политика благодарение на мафията дето си има държава. Това дори и Ескобар не можа да направи,А ние доброволно си предадохме Родината. Заслужаваме и по-лошо и то ни чака

20

Наблюдател

преди 5 години

Абе защо и журналистите манипулирате хората?И в момента Северната скоростна тангента е магистрала с две платна и три ленти за движение плюс аварийна и скорост 120км./ч.и завършва в посока Калотина.Околовръстното шосе обикаля Сифия и е със скорост 80/90км./ч. и е безплатно.

19

Анонимен

преди 5 години

Ами в София заплата под 3 500 лв няма.Какво се стискат толкова.Ние в провинцията работим за по 800 лв.

18

Анонимен

преди 5 години

И аз познавам един заблуден гербераст от Нови Искър, който се скъса да се хвали как Бойко им направил Северната тангента и ще си идва вече спокойно с колата на работа в София.Е, да де - спокойно, ама спокоствието се плаща.Ще ми е интересно да го видя сега - сигурно псува Бойко и ГЕРБ до десето коляно.Защото Бай *** Андрешков е свикнал да не плаща, а само да ползва.Е, не става така.

17

Анонимен

преди 5 години

"Работят в Столицата за заплати 3-4 хиляди лева, а се стискат да платят 90 лв за винетка."Че да не ги намират тия пари на пътя, я? И стотинката ще се цепи, ако се налага!

16

Хихихи

преди 5 години

Тука на работа имаме двама заклети гербаджии, като разбраха за водата и явно и на тях им е дошло до гуша, викат няма да отида тоя път да дам глас за Бойко! хахаха майтапа настрана, много се смяхме

15

Анонимен

преди 5 години

Преди 3 години Гробарите се скъсаха да я рекламират тази тангента, с която ще борят трафика. Голямо биене в гърдите беше. *** е, че тя всъщност е хорда, в границите на града е, като околовръстното е зад нея на север. Тоест решението е абсолютно безумно и неадекватно, все едно да направят Цариградско - платено. Според мен се пробват и ако мине номера ще още по-големи безумия. А може би вече им е писнало да управляват и са решили да си вземат почивка няколко мандата.

14

Анонимен

преди 5 години

До П.ПетровЧовече, много си жалък и ***. Въпросните населени места са част от Столичнта голяма Община. Пък и теб самия никой не те е спрял, работи за 4-5000лв, живей в 500м2 къща....