59

Един

преди 5 години

До привет от ГерманияНЕ му се вързвай - червен ***. Опитват се да обяснят, че червения мутро-преход бил "Капитализъм". За да ни стане мъчно за бай Тошовото време. ***, които изпълняват опорни точки.

58

Pilot

преди 5 години

Истината е , че тиквата ги рекетира за пари и бизнеса им ! На еврофондовете се вижда края и акулите се изяждат взаимно , нищп лично !

57

Анонимен

преди 5 години

Ареста е в такова състояние заради такива хора като него. Нека сега да помисли над това.

56

лекар

преди 5 години

той трябва да се радва,че има "клекало",това е най-естествения и здравословен начин за изхождане

55

ined

преди 5 години

Ниможи така, трябва да го преместят в по-луксозен арест с истинска турка тоалетна и с поне още 10 съкилийници.

54

Един

преди 5 години

До КапиталаГлупости си написал. Това не е при "Капитализма", това е при мутро-прехода от съветски тип. При истинския капитализъм от либерален тип, хората правят пари, а после връщат голяма част от спечеленото в полза на обществото. Това е основен принцип на либерализма. Водени от тези принципи, братя Евлоги и Христо Георгиеви (едни истински бизнесмени, а не пост-съветски мутри) строят университета в София. След смъртта си даряват почти всичко в полза на обществото.

53

Анонимен

преди 5 години

А, на Бойко милиардите кога ?

52

Анонимен

преди 5 години

До ПичНеговорим за вип килии със всякакви удобства. Трябва килиите ни станат като в евро затворите.

51

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

ГЕРБ да оправят арестите, че следващите обитатели на тези килии ще са те!

50

Анонимен

преди 5 години

Тези турски тоалетни трябва да се демонтират и да се сложат съвременни тоалетни.Затворите може да се ремонитрат и да се увеличат надзирателите.

49

Анонимен

преди 5 години

Конфискация на цялото имущество, палати, самолети, всичко в полза на народа за коледни добавки, така че Бойко да подкарва всички милионери наред иначе пада от власт и той ще гние в затвора.

48

Пич

преди 5 години

Абер да вземат да им направят едни VIP килии на тези хора. Така и така са тръгнали да арестуват някакви "герои" от края 90-те, за да трупат точки преди евро-изборите, поне да ги арестуват със стил :)

47

Forever

преди 5 години

Нека да види,такива като него и много други докъде докараха държавата,и в училищата където учат децата ни тоалетните са същите,години наред не е вложен нито лев за ремонти.

46

Капитала

преди 5 години

В капитализма, никой предприемач не е задължен да намира работа на пролетариата. Ако иска, затваря фабриката, нарязва я на скрап и кой от къде е - негова си е. А пролетариата ако е кадърен си намира друга работа и живота продължава. Ако ли пък не, реве че останал безработен... Аз съм с Банев. Нали за това пищяхте и скачахте по площадите преди 30г!? Никой не пита кой измисли законите така нали? Те са още живи, ама кротуват и гледат сеир.

45

Мао Дзедун

преди 5 години

Аз па се къпя 1 път в седмицата, а през останалото време съм на ду*емийка със студена вода и пак съм щастлив! Кво са заревали тия бе...?! Бабите им всеки ден с топла вода са се мили и с телефон у фустата са си лягали! Това е арест, не е дискотека! Лишени от свобода...пък ми реват за интернет и условия, а кога ядоха кифтаци на тумбак, им беше хувабо! Заслужават да идат на екскурзия в китайски затвор да видят въздуха как е и тогава да ми хленчат!

44

Анонимен

преди 5 години

От самолета го свалиха на майбаха, от майбаха го хвърлиха в тъмницата кофти случка, за този пич, ама пита ли някой работниците му с деца и кредити и без заплата как се живеене ааа, затова доживотен затвор без право на замяна.

43

Анонимен

преди 5 години

Кой от двамата, ще бъде "уважаван" повече - Айшето +, или сТругаря - ?

42

Чичи

преди 5 години

Еми кво' да праиш брат. Нямат звезди затворите. Не им ли минава през ум, че затвора не е място за почивка, релакс и СПА. Той е за назидание и наказание, не за утеха и разтуха. Точно така трябва да са всички затвори, та даже ги глезят нещо, за да помислиш 100 пъти преди да направиш некоя дивотия!

41

Анонимен

преди 5 години

"Този който създаде масовата приватизация - Костов."Колко удобно а?????? Така ви се иска........Ако смениш горното име с Карлович/Луканов..... би бил прав.

40

Анонимен

преди 5 години

Ама не му е толкова тежко след като си боядиса брадата нали?А пък надали не е свикнал с такива тоалетни при положение,че сто процента като малък е ходил само във външни тоалетни