25

Един

преди 5 години

Абе хора, журналисти, вие четохте ли тези записи? Е къде обсъждат "какво да правят с парите от подкупа"?! Ако има някакви други записи, ОК, ама от тези не става ясно. Абсолютно нищо не става ясно. Някакви хора си говорят несвързани неща. Като пишете, поне споменавайте къде сте го чели това нещо. Пооловината тюфлеци тук, а и по принцип, изобщо не четат и веднага скачат. Това ли ви е целта? Кой ви плати?

24

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

ДрОгарЕте са много нещастни... - когато ГЕРБ са изпипали перфектно нещата...

23

Анонимен

преди 5 години

Глупости кои ще докаже че това са истинските срс?! Това може да са изфабрикувани материали и сигурно са такива.Ваклин,Дюлгеров и Гешев,са в ступор никой не им вярва.Ако съм на мястото на Иванчева ще съдя правен свят и ще ги осъдя.

22

Анонимен

преди 5 години

Хайде,че от Сливенския чакат фризьорка!

21

айде оро

преди 5 години

Че е преднамерено и скалъпено обвинението към двете жени си личи от снимката къдете само двете са показани с доста непристоини и обиждащи изражения на лицата им. Къде е Дюлгерина. Защо и неговоро оСеРеСетено лице не е пльоснато в същия този колаж?И защо половин година след арестуването им чак сега източиха "записите"? толко ли мудно и бавно днес зглобяват сересутските им серасатнисци?Защо не показчак колко барцелонски вили и гръцки острови, дерхи, бижота тези две жени са си накупили.

20

СРС

преди 5 години

На всички записи Ваклин все говори с неназовани лица. Кого крият? Сложете им имената!

19

Пич

преди 5 години

НАдявам се, че има някакви други записи, защото тези тук в този сайт не показват абсолютно нищо. Ваклин си говори с някакъм мъж и от разговора нищо не се разбира (освен, че и двамата са някакви бесни простаци). После жено си говори с Дюлгеров, и от там съвсем нищо не се разбира (освен, че жената се е занимавала с детски площадки и градинки, което е чудесно). Това ли са СРС-тата, че нещо не разбирам? Ако някой знае, нека да сподели?

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1 - и какво ще и конфискуват - 6-те апартамента ли, къщата в Барцелона или вилата в Гърция?

17

Ваклин

преди 5 години

Добре де, аз на тия стенограми виждам само един абсолютен престъпник и това е строителния бандит Ваклин. Той защо не е в затвора?

16

niki

преди 5 години

Абе аз четох, четох... от цялата работа разбрах, че кметицата иска да се оправи еди-коя-си градинка, а тоя ми ти посредник иска парите. Целта облага не я видях, ама нали медиите ни са 'независими'.....

15

подсказвач

преди 5 години

До Фото маймунковЗа добрия фотограф,лошо време няма !

14

гогич

преди 5 години

"Записите отново потвърждават, че Иванчева умишлено е забавила преписките на Ваклин, с цел облага,..." - от кога медийте започнаха да решават и съдят вместо съда??? Нещо много взе да намирисва......

13

Анонимен

преди 5 години

"Младост", много стратегическо място е, меко казано!!! Там има и интереси и интересчета и интересати!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Интересно от къде се появиха в сайта срс -та? Те не са ли тайна?

11

Анонимен

преди 5 години

Къде са онези с байряците които ги развяваха и обясняваха как тези са света вода ненапита? Тя че корупцията е грозна ама тук от вида и ( Иванчева и дружката и )направо може да му призлее на човек.

10

Берба

преди 5 години

Наиграха ги защото не са от ОПГ-то на началника. За жалост и те са крали. Много гадни жълти зъби имат

9

Анонимен

преди 5 години

Махна му се тоя проблем (кметицата)от главата на тиквуний :)

8

Анонимен

преди 5 години

Според мен всичко е лъжа с цел премахване на тоя трън за Боко - Иванчева!

7

Анонимен

преди 5 години

Някой май се уплаши от подкрепата която хората дават на Иванчева и започна акция в медийте против нея.

6

Фото маймунков

преди 5 години

Снимката кърти