187

Анонимен

преди 5 години

Чигуни, разберете че американски *** НЯМА !Никой няма да ти плаща да пишеш коментари в нет-а.Просто има хора които мразят русия...

186

Анонимен

преди 5 години

До До 205Накрая се оказа, че робота не е робот а човек в костюм на робот!!!!А ти не разбра ли, че този човек-робот всъщност е бил реклама на костюма?Фасулско, като ихтамнет-а

185

Анонимен

преди 5 години

А западна пропаганда и фейк-новини срещу Русия няма ли? Има.Така че, като хвърляш бумерангя, той се връща.

184

До 210

преди 5 години

Ахахаха и теб като руснаците явно хич не те бива да лъжеш. *** абсолютни

183

Анонимен

преди 5 години

До 206 Клипа е доказателство за фалшивите новини на западс!Производителите на костюма никога не са твърдели ,че е робот!Въпросният костюм се продава по магазините в Русия!

182

Анонимен

преди 5 години

До 202Целия свят плюещ по Маскве,се заключава в няколко стотици милиона от десетина западни държави!Светът е много по-голям ,от колкото си мислиш,и в останалите 6,5млрд.хора и 190страни ,никой не плюе и не се бъзика с Русия и руснаците!А,ще дойде време ,когато жестоко ще се подиграят с измислените,лицемерни западни ценности!

181

Анонимен

преди 5 години

Къде са "Тръмп общество". Революционерът Тръмп, който ще победи елитите, финансовите акули и ще даде на бедните нещо... Сега взеха здравното осигуряване на бедните. Тръмп е обикновен републиканец, като Буш. Те обикновено правят и поддържат конфликти из света.

180

До 205

преди 5 години

Толкова ниско паднаха руснаците, че няма накъде! Скоро гледах клип как в Русия представят пред публика най-новият руски робот - чудото на руската инженерна мисъл, без аналогов продукт както винаги. Накрая се оказа, че робота не е робот а човек в костюм на робот!!!! Няма такива *** като руснаците, това е истината.

179

Анонимен

преди 5 години

Фалшива новина за руски ***. Най-големите *** са телевизиите и вестниците. Пречи им конкуренцията от интернет, без значение дали от Русия или от Индия.

178

Анонимен

преди 5 години

За разлика от Тръмп ,който беше издигнат от народа за ужас на елитите то обратно ,Макрон го издигна елита заблуждавайки народа !Резултата е видим !

177

Факт!

преди 5 години

Това за Де ГЬол е факт бил е голем ***.Англичаните са му дали да води радиопрограма от Лондон и са дали въоръжение на свободните французи в Африка.Но Де ГЬОл е неблагодарен бо.лук който е мразил англичани и американци.Но мощта на Америка е безгранична и му спретнаха протести 1968-***.

176

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера, не се ли усещат руснаците, че станаха за смях на цял свят? Как може фабрики за ***, като държавна политика? Мале няма такива.

175

Тиранин

преди 5 години

до 195: а сороско-джедър велевска цензура ни убеждава, че имало демокрация

174

Факт!

преди 5 години

Между другото "мъжествените" немци вече бягат от германия.Същото е било и през ВСВ уж мощните немци превзели Франция се предават масово на американци и англичани.Толкова за немската "мощ".

173

Анонимен до 195

преди 5 години

Никой не оспорва че няма руски ***, нещо да кажеш за американските от Козяк и тези на сорос. Или щом са американски няма проблем а?

172

Това е

преди 5 години

До Анонимен 191Де Гол е бил германофил. Сам го е казвал. След войната Де Гол подаде ръка на Германия и се съюзи с кръвния враг, който унизи Франция брутално - 4 годишна окупация, цели села обезлюдени, паради всяка седмица в Париж и т.н. да не говорим за ПСВ или франко-пруската война. Това нормални хора ли са да се съюзят с кръвния си враг? Чърчил е бил в шок казвал е, че франсетата са изкукyригали. Сега да не рeвът че пак са немски васали. Германеца с труд завладя отново Европа.

171

Анонимен

преди 5 години

Всеки може да пише каквото си иска ,но е факт че във Франция има революция .Поредната за няколко века .Какво ви учудва ? Макрон беше измама ,която народа скоро осъзна .

170

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВпрочем Сорос също беше предсказал края на ЕС и еврото . -----И ?С това не идва края на Европа която пак ще бъде под опеката на САЩ.

169

Анонимен

преди 5 години

За успокоение на русофилите руския Гулаг няма да се разпадне преди новата "Перестройка".

168

Анонимен

преди 5 години

И някои хора се чудят защо цял свят ги намрази руснаците. Реално погледнато външната им политика се изразява само и единствено в извършването на престъпления и всякакъв вид мръсотии на територията на другите страни, чиито брой страни вече и аз не знам. Нещастници. Империята на злото пасва перфектно като псевдоним на Русия.