40

Валентин

преди 5 години

еми вас ако ви плащат работа за 8 часа, дали ще искате да седите всеки ден по 9-10 часа, защото все нечий родител е неуспял да си прибере отрочето навреме. и предполагам, че бележката е сложена заради редовно "закъсняващите". на учителките в занималнята кой ще има плати надработеното?

39

леля кукундрел

преди 5 години

Направо служителките в градината да бачкат от 8 до 8, щото явно не са хора и нямат право на живот, те живеят, за да служат на бг.мама

38

Анонимен

преди 5 години

На вас ви се случва един път седмично, ако групата са 20 деца- педагозите всеки ден губят половин час - кой им го плаща?

37

Анонимен

преди 5 години

До 34Кат' е задължителна я избираш да е близо до вас бе ***

36

Stadioni

преди 5 години

Tova sia jalba za prokurora li e?! Ili napravo za sadiata?

35

Лин

преди 5 години

Ако искаме правова държава трябва да се превърнем в правов гражданин, което ще рече да спазваме, правилата, нормите и законите.Този материал за пореден път внушава, че в България може да се нарушават правилата. Нещо повече изтъкват хиляди несъстоятелни извинения.Родителите ще трябва да наемат жена или да регламентират добре работното си време и да съобразят времето си по начин, който да не нарушава правата на учителите и бидейки правов гражданин да спазва правилата.

34

Гробокопач

преди 5 години

До АзНаистина, това е най-доброто! Ти да не мислиш, че изгаряме то желание да служим на твоят Бойко? Спираме да работим за Бойко и почваме да си гледаме децата. Бойко, да намери работа на хилядите учители, детски педагози и целият обслужващ персонал. То, вие, герберите, че сте доказани гълваци, доказаните сте!;)))

33

Анонимен

преди 5 години

До 30Да, ама е задължителна след 5 годишна възраст, бе ***!

32

Гробокопач

преди 5 години

Веселин Маринов: Нашата полиция ни пази!

31

Аз

преди 5 години

*** защо повечето си мислите, че някой друг има ангажимент към вашите деца? Те някакви общи ли са? Ангажимент към децата си имате единствено и само вие. Никой не е длъжен да ви ги гледа извън работно време. И стига се оправдавайте с това къде учи детето,а къде и до колко работите. Има си много хора, търсещи почасова заетост. Платете им да ви взимат децата и да ви ги занимават. Ако системно някой ви задържа на работа извън работния си ден вие как ще реагирате? Спрете да мислите, че някой ви е длъж

30

Гробокопач

преди 5 години

Стабилността на Бойко достига велики измерения! РПУ-тата - детски занимални!

29

Анонимен

преди 5 години

Който не му изнася работното време на градината, не си записва там чедото. Колко по-семпло от тва трябва да бъде, за да го схванете

28

Булгар

преди 5 години

Е от 12-00 ли работно време искатбабите ще могат да си почиват,майките да пият по някоя напитка с колегите

27

Анонимен

преди 5 години

До redordeadМи не стоят магазините да ме чакат специално да дойда след работа ако затварят в 18, вас нз кой специално ви чака

26

Анонимен

преди 5 години

До redordeadНе сравнявай магазин с училище. Магазините работят за да си продадат стоката, не чакат теб.

25

Анонимен

преди 5 години

Връщайте се на село, там градините и училищата са празни и задръствания няма. Аман от вас и селските ви претенции. Персоналът има работно време и не ви е леля ви да ви дундурка децата по нощите.

24

redordead

преди 5 години

вариантът е или да направят занималнята до 19, или на всеки започнат час след работното време да се заплащат 10 лева...Моето дете е в частна детска градина, която е до 19.00 и това беше един от най-важните критерии, по които я избрах.Малко е т.ъпо да се казва - щом затваря в 18, да си ги взема, да не била длъжна да гледа чуждите деца - ми по тази логика да затварят и магазините в 18, че да видя кога ще пазарувате ядене, да не би те да са длъжни да стоят да ви чакат?

23

anonymous

преди 5 години

Аз не мога да разбера какво е това работно време до 18:00??? Едно време градините са работели до 8. Не всички приключват работа в 5... Държавата не стига, че не осигурява достатъчно деткси градини, а отгоре на всичкото и не плаща на достатъчно персонал!

22

Анонимен

преди 5 години

Поредните лели, които си мислят, че някой е длъжен на тях и на децата им.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен21Баси и родителите да забравят да си вземат детето.