73

До 65

преди 5 години

До КолевВсичко е хубаво, което си казал..с изключение на това, че България е чудесно място за живеене.Те, тя НЕ Е чудесно място.Мноого далеч е от чудесно място.Иначе..да...и аз имам доходи, доста високи за страната, но не се чувствам, че живея прекрасно.Прекрасното е само в офиса...уредено, добро отношение...разбиране...контактуване с интелигентни хора..с чужденци, също.Но..изляза ли извън офиса...то, не е прекрасно...то е грозно, сиво, мръсно, кално, разбито и т.н. и т.н.

72

Анонимен

преди 5 години

Хора имаше но избягаха в чужбина,за учудване при тоя просперитет и растеж на икономиката акъла не ми го побира.Гледайте ги французите бедни,стачки вдигат ми елате при нас,ще ви намерим работа ще берете ягоди например!

71

Алчен Работодател

преди 5 години

Търся овчар - давам 5000 лв и вече 3 месеца няма нито един кандидат - Мързеливци !! Търтеи!! Предният овчар искал мляко да папа - веднага му намалих още при заочването -заплатата на 500 лв и му увеличих работното време от 12 часа на 24 часа денонощен режим - 5 бона заплата искал - ами аз как ще си купя новата С класа бре ей - алчни работници ЕЙ !!!

70

Колев

преди 5 години

България става все по-нормална държава---рай за нормалните, кадърните, работливите, умните, находчивите, смелите и образованите, а никак не се харесва на всички останали---нормално е и не ми пука, защото във всички развити държави е така!

69

В. Магриотов

преди 5 години

600 лева си е повече от добра средна заплата стига *** да не пушеше цигари като Кремиковци, да не се налива с бира и ракия всяка вечер и да кара стар 20годишен таралясник карайки го за ремонт всеки месец. На мързеливия *** му се живее като Хю Хефнър, да да ама...

68

Някой

преди 5 години

Икономика?!

67

Анонимен

преди 5 години

Ни мое секи да е IT специалист и да пиши програми.Некой требе и да мете улиците.*** то и IT-тата бягат.

66

Анонимен

преди 5 години

Млади хора спасявайте се овреме, не пропопилявайте младостта си в служба на червените "кхмери" и техните наследници.

65

Анонимен

преди 5 години

Статията ясно си казва, че хората в тази страна не получават това, което заработват. Червен колониализъм.

64

Капиталист

преди 5 години

Като цяло, материалът е ***, само IT-тата са що-годе читави.Не повече от сто хиляди души в държавата заслужават 5000 лева месечно и нагоре.В крайна сметка - нека смучат социални помощи на запад, а не тук.Не е проблем че ще станем 6,5 или 4 милиона, проблемът е че много малка част от тези хора изобщо са читави.

63

Колев

преди 5 години

В България се живее прекрасно, ако не си мързелив,крадлив, неграмотен или *** неудачник...с една дума комунист(нали точно такива някога създадоха тази престъпна котерия)! Аз, личнона месец не съм паднал под 2500-3500 лева! Да имам си и мой неголям бизнес, но това означава много, много работа от тъмно до тъмно, а освен това плащам и на работници! Дъщеря ми получава около 1500-2000 всеки месец не от мен, а от там, където се е реализирала! Сина ми също, а е още студент! Та...къде е проблема???

62

Анонимен

преди 5 години

Зле, по-зле, най-зле, България.

61

Андрешко

преди 5 години

При държава-мащеха,какво очаквате ?!

60

Анонимен

преди 5 години

СТАНДАРТЪТ на живот е основен критерий на ТРУДОЛЮБИЕТО на всеки народ !за справка: виж /например/ Южна Корея и Румъния

59

Анонимен

преди 5 години

Бай *** най обича да мрънка.Е какви големи заплати искате, като ви мързи да гледате и само се озъртате да откраднете нещо.

58

КАКВО НИ ЛИПСВА ЛИ..

преди 5 години

АМИ ПРОСТО Е: НОВ "ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР"---СЪС ТОЧНИ И ЯСНИ РАЗЧЕТИ ЗА "ПОЧАСОВАТА РАБОТНА СТАВКА" ЗА ЗАПЛАЩАНЕТО НА ПОЛОЖЕНИЯ ТРУД!"ОБЩЕСТВЕНИЯТ ДОГОВОР" ---ДА БЪДЕ ЗАКОНОВО И ПРАВНО ЗАЩИТАВАН ОТ ПРОФСЪЮЗИТЕ И ДЪРЖАВАТА !ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА --НЕПЛАЩАНЕТО НА ТРУДОВИТЕ ЗАСТРАХОВКИ И ОСИГУРОВКИ!

57

Анонимен

преди 5 години

Без да имате топки да пролеете комунистическа кръв ще продължавате да им бъдете роби.даже през туррско народът не е бил толкова жалък

56

Анонимен

преди 5 години

Не само работниците,но дори някой да се реши да направи фирма и няма връзки или не е към някоя партия да смучат от него,веднага ще го смачкат с рекет,бумащина,чиновническо бездействие и измама,ще му пратят проверки и какво ли не! Дори бизнеса могат да му откраднат или да го окрадат чрез иЗатова никой нормален - българин или чужденец,не инвестира в България,защото ще го смачкат,колко българи от чужбина се върнаха,искаха да инвестират и след като се сблъскаха с тази обстановка в страната избягаха

55

Анонимен

преди 5 години

Днес големи заглавия. Голямо питане ?

54

Бре

преди 5 години

Нищо не й липсва на България, определени мутри трябва непременно да ги разкарат --- вече над 25 години се краде. Трябва край, не разбирам защо народът спи????