70

SJ

преди 5 години

До АнонименЗа баба си ли говориш ?

69

Анонимен

преди 5 години

Хаха, раздавайте безплатен лексотан, че русофилите ще получат нервна криза и тежки гърчове. САЩ са показали на Русия кой е големия бос. Какво стана с #Тръмпнаш? Той се оказа по-агресивен и от Хилъри! Дори не иска да разговаря с Джуджето, колкото и да му се моли кремълския сатрап.

68

Анонимен

преди 5 години

В руските села живеят в една стая с домашния ***. Пълна мизерия, неполагаща се на човешко същество.

67

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са най глупавите същества на света

66

Анонимен

преди 5 години

"..море, което се намира под разпореждането на САЩ и на други страни."No comment

65

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе ни е страх от парцаливите плюшени неща. Светът ги беше оставил да живеят по милост,но вече няма накъде от руската наглост. Затова те трябва да изчезнат.

64

преди 5 години

И с колко висока скорост е минал?Много висока?Средно висока?Или по отдалеч?За да не го стигнат руските корабчета както некой си крайцер Йорктаун в Черно море или както китайски патрули аналогичен кораб в Южно Китайско море което било международно?

63

Анонимен

преди 5 години

Най леките и нечистоплътни жени на света са руските.

62

Анонимен

преди 5 години

Няма по долно същество от руснака и българските му помощници.

61

Анонимен

преди 5 години

Когато европейците са открили всичко, руския цар платил на немеца Белингсхаузен да мине с два кораба след другите, та белки открие някоя трошица и за тях из Южните морета.Но уви...

60

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМедведя е плюшен. Щом взеха и с дронове да го трепят.

59

Анонимен

преди 5 години

Ако Иран наистина си играе с атомни бомби, че бъде превърнат в лунен пейзаж. И този път бежанци няма да се приемат - че си останат вътре да се избиват за коричка хлеб.

58

Туроператор

преди 5 години

Коледна офертаОсигурявам еднопосочни билети до сибир за всички русофили тук. Да ходят да си празнуват с дядя им мороз и да не се връщат в България. Тук те не ни трябват. Всъщност, те са нужнисамо на руснаците, за да им помагат в поробването на България, за което заслужават най суровото наказание. Нека си припомнят, какво е казал Левски за такива като тях. Нещо за чепките им се отнасяше.Да живей България и да пребъде!!!

57

Анонимен

преди 5 години

когато руснаците са плавали и разширявали империята си, когато се воювали, изобретявали и растили НАЦИЯ И НАРОДРуснаците нищо не са изобретявали, нито някъде са плавали, озвен любителски. По онова време просто са си внасяли учени от Европа, за да имитират някаква научна дейност. А ти, кютуко, научи малко по-добре български. Личи ти, че не ти е матерен език.

56

АнонимеН

преди 5 години

СТИГА ПЕРЧЕНЕ!!! ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ДА СТЕ ЗАЛИЧИЛИ ЧИСТОТО ЗЛО РУСИЯ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА!!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Показаният кораб е за радиоелектронна борба.-Показаният кораб си е точно разрушител от клас Арли Бърк. Торпедата са му в задната част. В предната част има пакет от 32 контейнера с вертикално излитащи ракети от всякакъв тип. В средата има още един пакет от 64 ракети. Може да даде залп от общо 96 ракети по различни цели - морски, земни и въздушни.

54

Цецо

преди 5 години

Уффф, напоследък нещо много често започнаха да си ги мерят... не е на добро това!!!

53

Анонимен

преди 5 години

До СолТи нямаш братя...всички сте лешояди.

52

Някои си.

преди 5 години

Плавал в междонародни води да даде урок на руснаците.Ами като са такива даскали защо като укрите не навлезаха в руски териториални води да им покажат че могат да си плават на воля където си поискат.След инцидента с Кук трудно се намират желаещи за екипажи на техните кораб.Плаваите наволя в междонародни води докато го правите сте в безопастност

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54ЗАЩОТО ИРАН Е ИЗВЪРШИЛ УСПЕШЕН ЯДРЕН ОПИТ И УСПЕШЕН ОПИТ НА ИЗСТРЕЛВАНЕ НА РАКЕТА СЪС СРЕДЕН ОБСЕГ НА ДЕЙСТВИЕ КОЯТО РАКЕТА МОЖЕ ДА НОСИ ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ И ДА ДОСТИГА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ИЗРАЕЛАха, ами ясно.Значи скоро Иран ще реве.