133

Уууу!

преди 5 години

до 106Аз на 72 часа работех и нямаше кодекс!Знам,че няма и тогава и сега,но много ме е яд,когато някой си вярва за тогава и не вижда,че днес са същите на власт!!!Няма ГЕРБ,няма БСП!Едно са -БКП!!!Нищо не се смени през 1989!!!Легализираха си откраднатите пари през соца!!Избори и протести не решават проблема!Щяха да ги забранят ако решават!!!!

132

До 139

преди 5 години

Също както няма паметник на никоя друга чужда армия, освен съветската.

131

БГ

преди 5 години

Сложил ми за пример Япония хахахаха Къде е япония къде е Русия къв език имат едните къв другите А сравнено като държави Русия пред Япония е като някво африканско племе пред Калифорния

130

Анонимен

преди 5 години

Ичанчо, Чаушеску го свалиха по нареждане на ложата P2 в Италия. Причината е че беше решил да изплати всички дългове на Румъния и да станат независими от западните *** и изчaдия. Ако си чел за тази ложа Р2 ще знаеш че са част от терористичната организация Гладио създадена след втората световна война от ЦРУ, МИ6 и НАТО.

129

Анонимен

преди 5 години

избори, оротести, пада кабинет и после пак избири, оротести, пада кабинет и пак... Дотук 30 години все тоя филм. И оттук докога още все така? Явно само се симулира ентусиазъм за нещо различно. Иначе, искат да си го откарат както си е доживот. Баламите щом се връзват...

128

До 139

преди 5 години

не знам в центъра на София да има паметник на Японската армия

127

Анонимен

преди 5 години

Урсула Попиолек е направо типична немкиня.

126

Анонимен

преди 5 години

И в Япония никой не отива. Абе, всички казват, че в Японония било много хубаво, а никой не отива там. Къде са 2 милиона българи да отидат в хубавата и богата Япония. Защо не отиват?

125

До 135

преди 5 години

Не бъркай цензура и авторски права. Големи глупости пишете.

124

БГ

преди 5 години

Вчера гледам коментари под изтрелването на ракета на Спейс Х и руснаците отдоло пишат как да натоварят и Путин към МАРС а тука го изкарват герой

123

Анонимен

преди 5 години

На всичкото отгоре и ЕС се изплю в лицето на България, като обявиха, че няма да налагат визи за американците, нищо че САЩ не спазват договора, няма сега заради някакви си полу-хора, полу-човеци втора категория българите които консумират стоки втора категория да си разваляма отношението със САЩ.

122

Анонимен

преди 5 години

Гледай ги пак. Щото колкото и да са внимавали какво ще пускат в тия филми имаше и неща които показваха мизерията. Не помня от кой филм беше но имаше реплика: "Бързо че пуснаха чушки в магазина".Ми що ги махнаха от ютюб тези филми от соца като "Войната на таралежите" или "Два диоптъра далекогелдство", да гледаме каква мизерия е била при соца и как са "пускали чушки", що не ги пуснат дори по телевизията да видим мизерият на соца, ами ги махнаха от ютюн, при демокрацията нали няма цензура, или?

121

Анонимен

преди 5 години

За САЩ не само България, а цяла Източна Европа са шепа *** и ***, които те използват и насъскват срещу Русия. Това е всичко. Ще видите сваляне на визи ама на куково лято! Дори верното куче Полша има визи за САЩ! За американците сме просто слугинаж, по-зле и от латиносите в йерархията.

120

Анонимен

преди 5 години

В тая Русия не останаха руснаци. Преселиха се в България и на запад.Кои ли ке се заселят в тая огромна територия?

119

БГ

преди 5 години

Ползи имал .... още от освобождението сме РОБИ! Може се сравниш с германците французите испанците където е нямало руска намеса

118

бай иван

преди 5 години

Румънците си изгониха всички комунисти и дърпат на пред. 90% от пишещите едва ли имат един прекаран ден от съзнателния си живот през този период, ама се "хваля" колко добре беше. 30 години още никой не ми е обяснил каква пропагандна стока бяха дънките.

117

БГ

преди 5 години

Ами да отиват всички които ги харесват даже и руснаците които живеят тука малко ли им е територията ?

116

Анонимен до БГ

преди 5 години

Живея в чужбина от 20год. със ръка на сърцето мога да кажа че сме имали ползи от Русия, но не мога да кажа същото за ползи от Америка напротив пълно унощожение. Армия, и икономика е първото което американците унищожиха в България.

115

Анонимен

преди 5 години

Много хора отиват в Русия и не само да работят а и да живеят окончателно.

114

БГ

преди 5 години

Стига и ти с тея договори които всеки нарушава ти сам били пуснал такива "БЪЛГАРИ: в собствената си държава?Хора които за 50лв и на бунт ще излязат