143

Мнение

преди 5 години

Плевнелие затова избяга в САЩ. Знаеше какво идва.

142

Анонимен

преди 5 години

БОЙКОт на Лукойл й Газпром !

141

.

преди 5 години

Борисов да дава оставката. Десет години и ни доведоха виждате до къде.

140

к1

преди 5 години

До АнонименНе индийците - професора Константинов от информационно обслужване.

139

АТАКИСТ

преди 5 години

Тиквата ще сдаде власта, но набълбучи България с 30 милиарда лева дълг. Ще си избяга в Америка при щерка си, а ние да се оправяме до девето коляно със заемите му.

138

Анонимен

преди 5 години

Време е да вкарваме в затвора всички. Вкарваш ги тия в затвора, ако другите крадат и тях веднага в затвора. Като вкараме 4 - 5 правителства в затвора и следващите няма да крадат, а ще работят заедно с народа, ще бъдат слуги на народа и ще построим една хубава и благоданстваща България. Всички мутри, всички олигарси искам да ги видя в затвора. Нов народен съд ни трябва и да започнем наново да я градим тази държава! Всички ще живеем добре в майка България. България ще бъде на всички нас, народа!

137

Анонимен

преди 5 години

Долу тиквата, да живее Борисов !

136

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям гражданското недоволство, но събаряме тази власт и после? Пак ли същите или по лоши?

135

Анонимен

преди 5 години

Не е само за горивата и не е само Орлов мост!Цяла България е на бунт!Блокирани са градове,магистрали,граничните пунктове не работят!Народа иска оставка!Влезте в Национален протест!

134

Анонимен

преди 5 години

Да сменим Борисов 3 с Борисов 4 !

133

Анонимен

преди 5 години

1000 лв ми вдига Тиквата гражданска застраховка! 30 % се вдига данъка. Бензинът се вдигна, парното, тока, водата, храната!!! Това е геноцид! Бойко, махай се, бе! Махай се, влизайте в затвора всичките, заемите ти още 5 поколения ще ги връщат!!! Бесен съм, не се издържа вече.

132

бай Джон

преди 5 години

лумпенпролетариат сър!

131

Анонимен

преди 5 години

Кога ще има протест за повече велоалеи в градовете? Протест за лошото здравеопазване? Протест за образованието? Протест за мизерните тротоари и за плачевните междублокови пространства?Не, важното е горивото да е евтино и е важно да се протестира на общо основание за пари. Но никой от протестиращите няма да смее иде утре пред шефа си и да му заяви, че е недооценен, беден и иска по-голяма заплата?! Все едно правителството държи всичките пари на света и ги стиска и не дава на народа!

130

Така е

преди 5 години

До Анонимен 129 Не е заради горивата , а против Бойко.Бойко хвърли ни на кучетата от БСП и ни гледай сеира.

129

Анонимен

преди 5 години

Алооо, медиите на Тиквата, що не напишете, че дизела при Марешки е 2.22 лв, а на другите бензиностанции тръгва от 2.37 и стига до 2.44? А?Що не напишете че бензина при Марешки е 2.14, а на другите бензиностанции започвас от 2.30 лв, а? АААА? Тиквата е пътник!

128

Анонимен

преди 5 години

Чудя се защо финансираме от джоба си БНТ при положение, че не ни информира?Време е държавната телевизия да се закрие.Другите ги знае, че са частнки, демек не са наши, български.

127

Анонимен

преди 5 години

Русофилски пълчища организират насилствено вземане на властта по 9'то септемврийски образец!

126

Анонимен

преди 5 години

Хора, бесен съм! Днес отидох в Кауфланда и доматите струваха 2 лв килограма! Бойко, отивай си от власт! Махай се! Всичко е безбожно скъпо, не знам как ще изкарам месеца!

125

Анонимен

преди 5 години

И защо протеста не е пред руското посолство? Нали те вдигат цените?

124

Анонимен

преди 5 години

Някой, който е бил на протестите, да каже дали е имало полицейско насилие в София наистина, защото във фейса се пишат страшни неща...Или машината за фалшиви новини се задействана, или положението е наистина сериозно.Надявам се Баце да вдигне кръвното и да се замисли много сериозно по въпроса, че не сме материал, а народ.Може би не неговият народ, но българският народ!