881

Въпросче

преди 5 години

Защо мислите, едно време армията беше раз срутена?Защото същите тези, които направиха това, знаеха едно-една власт се дава и взима с кръв! Знаеха, че да има коренни промени в едно управление, трябват пари и оръжие, не само хора, които да бъдат водени за носа! Мислите ли, че тиквата ей-така, сам е решил да става премиер? Така че, и да го свалим от власт, и други, около него трябва да премахнем, но с мирни протести това няма да стане!!!

880

Визия за България

преди 5 години

Такъв глад, такива високи цени никога досега не е имало в България. Мафията ГЕРБ докара народа до просешка тояга. Българският народ никога в своята 1300 годишна история не е толкова беден, колкото през 2018 г. Само БСП могат да променят положението и да доведат България до икономически и социален просперитет.

879

Анонимен

преди 5 години

До Едирне,ами това означава ПО-ВИСОК СТАНДАРТ БЕ АРКАДАШЛАР КАРДАШЛАР,просто ви се обезцени валутата,на вас ви е скъпо,на нас ни е по-евтино.Така едно време когато бяхме "високоразвита сосиалиска "народна република"правеха югославяните и гърците,тука им беше евтиния а ние им завиждахме за изобилието от стоки при тях.АНАДЪНМЪ!

878

Анонимен

преди 5 години

Владко, Менда ,мутри спите ли добре вожда ви е пътник.

877

Българин

преди 5 години

Да си подадат оставките ,всичките 240 некадърници корумпирани!Предсрочни избори,със бивши крадливи политици, минали през парламента и политиката на България последните 30 години,няма смисъл да се правят!

876

Гербаджия

преди 5 години

Много сте се размечтали! България остава в ЕС, а ГЕРБ остава на власт за благото на българския народ.

875

Анонимен

преди 5 години

ДрогарЬО,ми вашият кремълски резидент Гадев оня ден се оплака че в България нямало демокрация,пък ти казваш че има,неколкохиляди били повече от милиони,нали?!Гадев се оплака от липса на свобода на словото,А ЧИИ СА МЕДИИТЕ.на БОРИСОВ ЕДВА ЛИ НЕ??Или на преоблечени и преименувани КОМУНИСТИ?Ако няма демокрация Гадев как точно е избран,да не го е поставил Борисов?Партията държава "майка и закрилница" Е ТОЧНО БКП,а от 13 години ни управляват КОАЛИЦИИ,ЗА КАКВА ПАРТИЯ ДЪРЖАВА дърдори ушатият!!?

874

Анонимен

преди 5 години

Оставка! Оставка! Оставка!

873

Българин

преди 5 години

Бойко все ги бие на избори комунистите и все не изкарва мандатите!

872

Анонимен

преди 5 години

Вай, вай, вай.............и ко стана с боковата "стабилност"??????????????????????

871

Българин

преди 5 години

И този мандат ,заложихме на куц кон на име Бойко

870

От Едирне

преди 5 години

От както Ердоган "закопа" Турция, а България се "оправи" виждам по-често приятелите си от детство тук в Едирне отколкото когато бях в България. Всеки уикенд са тук на пазар. Разбира се, доста неща са се променили от тогава. Аз сега съм богат и преуспял, а те някак си ми се виждат притеснени, с отъняли джобове и без вяра в бъдещето.

869

мафията долу

преди 5 години

ДОЛУ МАФИЯТА ГРОБ

868

Анонимен

преди 5 години

Герб май ще паднат от власт

867

Селчо

преди 5 години

Колко мандата още няма да довърши некадърника Бойко Методиев Борисов?

866

НАРОДОВЛАСТИЕ

преди 5 години

БОЙКО, ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИ! След като народът не те иска, подай оставка. Защото оставката е най-малкото, което искаме! Народът става все по-жаден за Отмъщение! Опичай си акъла и мисли, ако можеш!!!

865

Гoшу

преди 5 години

Абе пиши **Р и да си ходим :) Така и не разбрахте, че в тази готина държава нещата стават само с кражби, рушвети и далавери. Който е балъk, да ходи по протести и да чака да се менкат БСП/ДПС с ГЕРБ и нещо да се промени :)))

864

Време е

преди 5 години

Да направим партия на шофьорите в България. Няма да има гражданска, винетки, синя и зелена зона. Данъците за автомобилите ще бъдат ниски. Няма да има сини, зелени, червени, жълти и пембяни. Ще се гласуват закони за хората, а не за банкери, застрахователи, приватизатори и реститутки. Всички стратегически отрасли да се национализират - газ, гориво, оръжие, ток, вода. Да се създадат държавни предприятия, които да регулират пазара с пазарни механизми. Стига лобистки закони!

863

ДЕМОКРАЦИЯ

преди 5 години

ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ.....ЩОМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЛЪЖАТ БЕЗОБРАЗНО И САМО ГЛЕДАТ НА НАРОДА КАТО НА ДОЙНА КРАВА-- ВЪН! ДЕМОС = НАРОД!

862

Анонимен

преди 5 години

До агента Буда,*** не се притеснявай,той "Буда"5 гов.еда да врекнат и ги вика на разговор,ама виж ВИЕ КОМУНЯРИТЕ с кръв сте я взели,с кръв сте я поддържали,направихте си преврат,ПРАВИТЕ ДЕМКРАДЦИЯ ПО ВАШ МОДЕЛ С ВАШИ "БИЗНЕСМЕНИ"МЕДИИТЕ СА ВАШИ а врещите за свобода на словото,ЦИНИЦИ И ДЕМАГОЗИ.Докопате ли се до власт яка ни дУша и тогава пак ще има МНОГОХИЛЯДНИ МИТИНГИ ама вие сте *** и оставки не давате А ДЪРЖИТЕ ДО КРЪВ,по"ПАРТИЗАНСКИ"Пак ще има бели автобуси и "пазете главите".