45

к

преди 5 години

До MaйMyнaтa"Свъшили са й идеите эа иэвестност, друго няма това е"ако направи концерт с това фередже ще избие рибата обаче тогава ще я убият с камъни в духa на добрите исламски традиции щото алах не разрешава музика и купони

44

Майтапчия

преди 5 години

Какви са тия неща в 21-ви век?Защо трябва да се делим на християни,ев.реи и терористи?

43

Анонимен

преди 5 години

Интересна мюсюлманка ... с хиджаб на главата и татуировка на Исус на гърдите :)

42

Анонимен

преди 5 години

Моля ви се недейте тая като а види и разгонен бежанец ще мй омекне ама Меркел с бурка това е оръжие за масово поразяване.То и такъв виц има тук.Решили в Германия да намалят сексуалното насилие от бежанци и сложили на гарата Меркел само по бурка и и казали дойдат ли вдигаш бурката.Идват тия виждат някакви жени и тръгват към тях и Меркел вдига бурката но отдолу е без нищо.На другия ден бежанците отишли на операция за смяна на пола и станали хомосексуалисти.

41

Ястреб Османлията

преди 5 години

"Ислямът е единственият път за спасението на човечеството!" - казано от принц Чарлз при откриване на джамия в Лондон преди десетина години. Като чета коментарите на българите виждам, че никой не коментирапо същество, а само ругае. Защото гай *** нито християнството знае, въпреки че се пише християнин, нито пък исляма знае! Все едно свинне коментират кладенчова вода, или пингвини обсъждат имамбайълдъ!

40

к

преди 5 години

Отива и фереджето направо не мога да я различа от която и да е друга арабска камила,даже и брадавица има на бузата в тая определено има нещо камиларско

39

Анонимен

преди 5 години

Мустафа и Османлията, обяснете какво е мирното на религията ви, като считате жените за роби и ги третирате като животни? Майки, сестри, жени, дъщери ги продавате като камили и овце помежду си. Няма нищо човешко и нормално в исляма!!!

38

Анонимен

преди 5 години

На снимката - полезен *** от женски пол, иначе казано - ***.

37

Хм

преди 5 години

До Анонимен"Явно системата на здравеопазването куца и в Ирландия.Така ли няма свободни места в психодиспансера?"Ами явно е нямало,та отишла в джамията,при другите хаховци.Днес хиджаб-утре шахидски пояс(с бомби).

36

ПроСоТо

преди 5 години

До Ястреб Османлиятаи да,и не драги!...Щом е РЕЛИГИЯ,не ми я хвали!..А за любимия ти ишлам чуваме всеки ден-къде са взривил,къде убил некой "неверник",къде насилил некоя "гяурка",защото..."почувствал естествена нужда да облекчи нагона си"....така че:-БЕЗ РЕКЛАМА,моля!!!!!

35

Анонимен

преди 5 години

интересни изказвания от хора, следващи религия създадена от католици - да, точно за исляма става дума.

34

Анонимен

преди 5 години

По въпроса с корабите в Ирландия нужно ли е да напомням че харесване Русия защото ни освободи.Я си представете обаче че беше обратното Русия да е пробителя а Турция освободителя.Тогава сега всички щяха на Турция да правят паметници.Всеки е благодарен на който му е помагал.

33

Анонимен

преди 5 години

Бах каква грозна баба е станала!

32

к

преди 5 години

Браво !сега и на баба Меркел ще и наденат едно фередже

31

Анонимен

преди 5 години

Женицата е болна от шизофрения от много години, сигурно е било лесно да я зарибят

30

до Ястреб Османлията

преди 5 години

На Аллах се моли, на кирилица пише, що е то?Поредната изгубена душа ... дърво без корен! :))

29

к

преди 5 години

До Анонимен"Има и други религии. Защо ли е предпочела точно исляма?"така са и заръчали от еврейския Холивуд Бил Клинтън и Уоран Бъфет приеха юдаизмаквото ти кажат това правиш ако искаш да си богат и известен

28

Mustafa

преди 5 години

Машаллах, сестро. Аллах да те води и брани. Избрала си правият път, за който никога не е късно, защото Аллах е всеопрощаващ и милостив. Все повече хора отварят очи за истината. Чакаме не само Езана, но и нашид иншалла, с когото да се гордеем. Веселлям

27

Ха-ха

преди 5 години

Че кой нормален човек би приел Исляма през 21-ви век?

26

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименпотребителя "Хан Крум" е прав....Лошото е че е забравил,или не знае,че Крум не е бил "хан",а Кан../усмивка/..