50

Анонимен

преди 5 години

Джендърите от БХК не виждат нищо нередно да се налага джендърската психология.То и пироманите не виждат нищо нередно в това да се пали наред...

49

Митко Георгиев

преди 5 години

До СергейИстината е , че 80% от мъжете след като са вече женени може би изневеряват, НО с жени:) Вероятно едни 5% от тях може и да са пробвали с мъже. Но да кажеш че 80% стават гейове след като се оженят е най-малкото смешно. Но ако сте някаква гей общност и си мислите , че сте женени помежду си, то тогава статистиката ти е вярна:)

48

Анонимен

преди 5 години

Като нямало нищо нередно, тогава включете педофилията, геротофилията, некрофилията и кръвосмешенията в учебниците. Нали пак за секс иде реч?

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Еднополовия секс е секс за доставяне на удоволствие.

46

Некъф

преди 5 години

БХК на въжето!!!

45

Анонимен

преди 5 години

Самото понятие "сексуално ограмотяване" въобще няма място в учебник! Какво има да се "ограмотяваш"? Тя природата си го е записала където трябва. Какво има толткова да се огработяваш?Ами дайте тогава да се огработяваме в учебниците - как се яде, как се спи, как се ходи по голяма нужда, как се ходи по малка и т.н... Нали ? И това са биологични фунции, нали, с не по-малко жизнено значение? Що не "учим" и тях в учебниците?И да не би преди като "не ни ограмотяваха" , някой да не е знаел?

44

:)

преди 5 години

Нагъл,по-нагъл,най-нагъл,***/дал!Който не е бит достатъчно!

43

Анонимен

преди 5 години

Аз разбрах на 14 години, че имам влечение и към двата пола. Много от моя клас също имат такова влечение.

42

Мен

преди 5 години

А относно хомосексуалността-искаме или не в днешно време има много хомосексуални. Повечето разбират за това именно като тийнеджъри и е важно да не се чувстват изолирани и заклеймени на тази крехка възраст. Ако някой иска да е със същия пол,колкото и да му се иска на родителя да промени нещата,реално няма да може. Затова е по-добре да подкречи детето си. Такава подкрепа трябва да има и в училище

41

Анонимен

преди 5 години

Еднополовия секс е най обикновено психично разтройство. Бъг във софтуера. Или по скоро вирус! Този вирус се разрпостранява от хакери (социални инженери).Мъжкото и женското са като елкетричеството. За да потече тока трябва да има плюс и минус. Иначе дава на късно и горят бушоните. Между два контакта или между два щепсала връзка не може да има.Също и като магнитите. Привличат се само плюса и минуса.

40

Мъж

преди 5 години

Ех, много *** взеха да пишат и да коментират тука. Ама какво да се прави, паричките на Чичко Шорш са много сладки.

39

Анонимен

преди 5 години

До МъжНяма гаранция, че твоят син или дъщеря няма да са хомосексуални. Не си мисли, че на теб не може да се случи.

38

Анонимен

преди 5 години

Влечението към същия пол е като влечението на русофил към братушка !

37

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ХОМО ПАРАДА В СОФИЯ ТАЗИ ГОДИНА БЕШЕ ДВА ПЪТИ ПО-МНОГОЧИСЛЕН ОТ ПРЕДИШНАТА :D ОЧАКВАМ ДА Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ПРЕЗ 2019-ТА :DХОМОТАТА СЕ УВЕЛИЧАВАТ И ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КАРТООН НЕТЛОРК ПО ГЕЙСКИ ДЕТСКИ ОТ СЕГАШНИТЕ ЛЕЛЕЕ ! ПРЕДИ 15 ГОДИНИ ТАКИВА ПРЕДАВАНИЯ ПО ДЕТСКИЯ КАНАЛ НЯМАШЕ СЕГА ТАМ НЕ САМО, ЧЕ Е ЯКО ГЕЙ НО И ТИ ГО НАТРАПВАТ!

36

Анонимен

преди 5 години

Да изхвърлим бхк на бунището!

35

Анонимен

преди 5 години

До МъжCornuto

34

Сергей

преди 5 години

До МъжЩо си така нервен бе, пиле? Що така с лошо подхождаш?

33

Мен

преди 5 години

Според мен е задължително да има сексуално образование именно в училищата и то не защото всички деца ще тръгнат да правят секс,като чуят за това, а защото е нужно да са запознати с рисковете-болести,бременност и тн. В днешно време децата узряват доста рано и всички знаем, че вкъщи мама и тате няма да седнат с детето и да му обяснят за птичките и пчеличките, просто защото тези разговори се считат за неудобни. Затова е по-добре тази тема да се обсъжда от квалифициран педагог в училище

32

Анонимен

преди 5 години

"Влечение към същия пол" в учебника! Нищо нередно, отсече БХК"Нищо нередно... освен влечението към същия пол.

31

Някой

преди 5 години

До СергейОчевидно се изказваш от името на твоята г,е.й,с.ка групичка, но да знаеш, че това не е цяла България. Колкото и да ти се иска да РАЗШИРИШ кръга на своите дружки.