23

Анонимен

преди 5 години

Корумпираната пасмина от ГЕРБ дава на Вальо Златев да строи тунел за 200 милиона лева, като от 13 кандидата отстранява 11, защото в предложенията им не било предвидено първо да се проектира, а след това да се направят проучвания какво и как точно да се проектира.

22

Афер Костинбродски

преди 5 години

Изчекайте до пролетта на 2021, тогава ще има избори и ще се преброим. Две години и половина само! Мръсни гербаджии...

21

промяна

преди 5 години

Искам промяна. Искам президентът, който е пряко избран от народа да назначава правителство.Депутатите да са максимум 120. По-важните хора в държавата също да се избират пряко.Смятам, че по този начин управлението ще е по-ефективно, администрацията ще се намали. Също така ще се оптимизират и разходите на раздутата до пръсване администрация.

20

до 11

преди 5 години

И какво като ги свалят какво ще стане туй обясни те тия от чужбина физични инженери ли са или спят там под мостовете. Гледам Китай не мрънкат, а вървят напред, а Бай *** прави избори и си играе на демокрация. Скоро Ме,кел ще падне ЕС ще се разпадне и ще се наиграете.

19

Анонимен

преди 5 години

Късия да дойде, най-добре

18

Предложение

преди 5 години

Предлагам да дойде дългия да ни оправя!

17

Генади

преди 5 години

ГЕРБ отново е номер еднозащото народът вижда видими резултати - увеличени доходи, ниска безработица под 6%, бюджетен излишък на 2.5 милиарда, намален външен дълг

16

доволен селянин

преди 5 години

само БКП да се утилизират останалита партийки урааааааааааааааааааааа

15

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ гледат да раздадат поръчките за 2 милиарда лева по оперативните програми, да подпишат договори със задължения за още 16 милиарда и после, след като си получат комисионните ще хвърлят оставки, знаейки че корупционните сделки все пак някой трябва да ги плати и ще е в техен ущърб ако ги платят те.

14

Анонимен

преди 5 години

Аз се моля на всички богове и други литературни герои БСП да спечели изборите за да им гледам сеира :)

13

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ залязват, след три месеца ще са с 3 % под БСП, след още три минус 10 %. Това е останалото е нагласа.Щели да увеличат заплати и пенсии, ама за увеличените преди това цени, услуги, данъци не говорат, отделно краденето и корупцията и огромният чиновнически апарат .

12

КОЙ

преди 5 години

Кой натресе на България този некадърник Радев ??? КОЙ ? Затова България е на това дередже и се спъва всекидневно от БЕЗРОДНИЦИТЕ РАДЕВ И НИНОВА !! РАДЕВ не е свършил за две стотинки полезна работа за страната , а вече изхарчи милиони за БЕЗСМИСЛЕНИ командировки !!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Не е важно кой гласува, а кой брои бюлетините.

10

Анонимен

преди 5 години

*** народ 74 години едни и същи го оправят.

9

Анонимен

преди 5 години

Чакай бе нали българите в чужбина ще свалят системата какви избори?

8

Анонимен

преди 5 години

Органите на ЦК на Партията(ГРАБ) продължават с жалките си лъжи ,пропаганда и промиване на мозъците!Друго фалшифициране на избори едва ли ще се случи на мафиотската хунта бойкова!

7

Анонимен

преди 5 години

*** парламент - слаба държава.

6

Предложение

преди 5 години

Предлагам да вземем по енда гьостерица и да ги почнем всички в парламента - и ГЕРБ, и БСП, и ДСП и Патриоти и не знам си какви си, и да ни дойдат едни нови политици които да ни дават големи заплати и ние да се кефиме на живота и живота да ни мине в леко в удоволствия а не както сега да мизерстваме вече 30 години и както се очертава мизерия до гроб, кога да се радваме на живота и да си доставяме удоволствия - като умрем ли?

5

Сат

преди 5 години

Не се казва оценят, а ОЦЕНЯВАТ.Хайде запомнете го вече, колко време тъпчем на едно място.

4

анонимен

преди 5 години

цялата държава тъне в мизерия,мръсотия, а те мислят за избори