9

Анонимен

преди 6 години

Самият факт, че се дава повод за анализ на народното недоволство/под каквато и да била форма/, е обида към същия този народ.

8

Боковист

преди 6 години

Ха ха ха протестират, защото Бойко Борисов ги подкара! Всички крадливи бизнесмени в затвора! На прав път си Бойко, не вярвам да се огънеш пред тази ***! Мачкай ги и обърни поглед към парламента! Там имаш много работа! Все пак началото е добро за народа, давай Борисов!

7

позитано 20

преди 6 години

Браво на Йордан Минчев.Смяна на системата азначава смяна на демокрацията . И с каква система да я сменим? Със социализъм, тоталитаризъм , фошизъм , монархия или с нещо друго? Пълна идиотщина и начина по който се стремят да го постигнат е престъпен. Къди е ДАНС ?И да ви попитам прости бългори, защо не гласувахте за референдума на Слави? Това беше единствения заканен начин нещо да се промени. Ама вие решихте че е по важно да се гласува за БСП.Е , хак да ви е.Ажте ми ...я.

6

Анонимен

преди 6 години

Невежи сте вие, които търпите простака Бойко да ви управлява.

5

Алеко

преди 6 години

Ставрю, старвю, ти изобщо видя ли ги какво представляват тези на протеста? Ако тези ще ни сменят системата и ще ни оправят, жална ни майка, както се казва.

4

Анонимен

преди 6 години

Много добре са им формулирани исканията в сайта dogovorat !!! Без партии, всичко ще се решава чрез национални и местни референдуми, а правителството и парламентът ще са само едни изпълнители на народната воля. Директен избор на много длъжности с право на отзоваване. Това е пряка демокрация, не представителна. Прозрачност на всички концесии - за износ на златото ни и т.н.

3

1

преди 6 години

този москов е сънародник на московски-моторната шейна,и много бързо е станал,*** на герб.

2

Байфидан

преди 6 години

ГЕРБ носят вина за разделението????? А при управленията преди ГЕРБ бяхме много обединени, така ли? Айде, бе, голям смях.

1

Анонимен

преди 6 години

Аман от спасители! И Герб бяха спасители и Сдс и царя. Всички ни спасяваха един след друг, затова толкова свестни българи се спасиха от територията и накрая само спасителите ще останат като извън сезона на плажа.