178

Анонимен

преди 5 години

От години имаме диктатура и окупация на всички институции и служби,използвани като бухалка срещу хората,има много пострадали хора,които са се свили от страх и не смеят да гъкнат от страх,това държава ли е?Това е фашистка диктатура,концентрационен лагер,извършва се скрит геницод на населението в буквалния смисъл.

177

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 190Ти пък да не би да знаеш ?

176

Анонимен

преди 5 години

ИЗглежда много хора все още се заблуждават, че вината в България е на политиците. НЕ Е? Вината е у нас. Щом избираме такива хора, значи има мнозинство от хора, които ги харесват. 23 процента се чувстват представени от Борисов и нито една партия не събира повече гласове. Вината не е в Борисов, вината е в хората които гласуват за него. абсурдно е това да са само ро-ми и ту-рци Турците гласуват за три партии, а ромите не са повече от 1 милион и то ако включим и непълнолетните.

175

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18934 00 поддръжници а не протестъри. Кво ми се правите на улави ?

174

Анонимен

преди 5 години

АКО НА ПЛОЩАДА БЯХА 34 000 НАЧИ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ СА КАЦНАЛИ САМО ЗА ПРОТЕСТА 350 САМОЛЕТА, АКО СА ДОШЛЕ С АВТОБУСИ ТРЕБИ В СОФЕТО ДА СА ВЛЕЗЛИ КЪМ 1600 АВТОБУСА.

173

Анонимен

преди 5 години

ИЗБОРИ ДВЕ В ЕДНО ДОГОДИНА!!!!!!!!!!!!!АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТИТЕ!!!!!!!!!!!!

172

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 185Последно не се разбра от "Отровено общество" ли ги организираха или от Масква или от Цвъци Василев ? Че то от *** не можеш взе думата и се обърква чиляк.

171

Мара Муфата

преди 5 години

Ква система ше сменяте, бе...?!!!Я, по-добре сменете руските червени кюлоти на КрушовскатаКрава, с модерни прашки..... Амаи това не можете..

170

Анонимен

преди 5 години

аз не съм съгласен да са БСП. Помня добер правителствата на БСП - при Луканов нямахме ток по 2 часа, при Виденов имаше хиперинфлация, зърнена криза и дефицит на стоки, при Станишев влязохме в кризата, при Орешарски изтеглихме 1 милиард заеми и всеки ден имаше протести, а и ни спряха еврофондовете...и постоянно БСП идваше с ДПС. Не съм съгласен Пеевски пак да управлява.

169

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 178Ако знаех как да стане щях да съм на площада. Само знам, че познатия модел ни води на дъното и вече под него.

168

оФцЪ

преди 5 години

Мачлето приключи ли? То пак Бокича ги би?!

167

Анонимен

преди 5 години

СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ВИДЯХ И НАЙО ТИЦИН, КОЙТО ДАДЕ ЗАДЕН КАТО ТРЪГНАХА КАМЕРИТЕ КЪМ НЕГО- ЩО

166

Анонимен

преди 5 години

174- ОПОРКАТА Е МНОГО ГОТИНА

165

Анонимен

преди 5 години

Е, обясни как ще се случи тази пълна промяна?Ако някой ще създава партия той следва да участва според правилата, които същестуват и ще не ще влиза в политическия модел.А Ако ще прави революция трябват ужасно много пари - стотици милиони и миларди.Преврат по-можеше да стане ако имахаме армия - ама нямаме.А медиите ако ще ти изправяш до стената, значи ти стават врагове. Тогава никога няма да те допуснат до политическия живот. ОСвен ако не искаш диктатура.

164

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 174На тебе не ти ли казаха, че тая опорка не върви ? Неосведомен пък драска.

163

Анонимен

преди 5 години

Кремълското мероприятие "Русофили за смяна на модела" организирано от "Лондон" не изпълни задачата си въпреки изпратеното подкрепление от "Дръгливите вълци" на Путин !

162

Българин

преди 5 години

На българите държавата им е българска.Президента им е български.Правителството е българско.Народното събрание е българско.Демокрацията е българска.Армията е българска.Полицията е българска.Революцията е българска.Изборите са български.А протестите.... и те са български.Абе, въобще, на българите всичко им е българско.

161

Анонимен

преди 5 години

До hОткъде и как ще плащаш със злато бре брадчед ? Монетен двор ли отвори и пари ли ще сечеш ? Хептен като драскате въобще не мислите.

160

Анонимен

преди 5 години

Всеки български форум е окупиран от герберски ***.. за днес са наели 500 елитни трола.. неслучайно всяка статия има хиляди коментари..

159

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКойто и да дойде на власт,ако ще БСП да е,само да не са тези,че превърнаха страната в концентрационен лагер,тероризират населението,подслушват го,тормозят физически и психически хората,заплашване,убийства.