424

Анонимен

преди 6 години

МАЛИЙ СЪД ЗА КОИ ИЗМЕННИЦИ- ДЕ ОБРАХА НАРОДА КАТО ФАЛИРАХА 12 БАНКИ И ИЗЧЕЗНАХА 100 МИЛИАРДА, ЦИТИРАМ Р ГЕЧЕВ- А ПОСЛЕ ЕДНИ ВЕРНИ МОМЧЕТА МИЛИОНЕРИ И СОБСТВЕНИЦИ НА ТЕХНОИМПЕКС С БЕНЧ ВАЛУТА.

423

haha

преди 6 години

До баба марав нашето село нямаше вода и ток преди 9 септ улиците кал и прахоляк ходехмепеша до ч бряг защото нямаше авт които имаше пари се лекуваше от туберк коитонямаше си заминаваше************************************************************************Не се кахъри, Демокрацията е за това, скоро пак ще е така както преди 9ти...

422

123

преди 6 години

Джеки Стоев:" Да, имало е фашизъм в Бългopия, но той започва на 9.9.1944 г."

421

Анонимен

преди 6 години

Само национализация и диктатура на пролетариата . Съд за изменниците на партията.

420

Комунист

преди 6 години

до Комунист , и аз ви подкрепям, дано скоро да има нроден съд, за бандата ГЕРБ.

419

Анонимен

преди 6 години

445- МАРО МЪ- ТАКА БЕШЕ У СВЕТА В ОНИЯ ГОДИНИ, А ПОСЛЕ- 1978Г АЗ У АМСТЕРДАМ- ГЛЕДАМ И НЕ ВЕРВАМ НА ОЧИТЕ СИ- ПЪХАТ НЕЩО В ЕДНИ КУТИИ, А ОТ ТАМ ИЗЛИЗАТ ПАРИ, ПОСЛЕ ОТИВАМ В МАГАЗИНА- ПОДАВАТ НЕЩО И КАСИЕРКАТО ГО МУШКА В ЕДНА КУТИЙКА И СИ ТРЪГВАТ, АЗ СИ ИЗВАЖДАМ ДОКИМЕНТА, ТЯ ГО ГЛЕДА, ИЗВИКВА ОХРАНАТА И СЕ ОКАЗВАМ НА ВЪН. ТЕ ТИКИВИ РАБОТИ ЗА ВРЕМЕНАТА.

418

Комунист

преди 6 години

Скоро ще има народен съд. Комунизмът ще се върне.

417

Анонимен

преди 6 години

Привържениците на ГЕРБ - ГЛЕДАЙ С КОЛКО МЕРЦЕДЕСА ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ ШЕФА ВИ ХОДИ НА РАБОТА. И с него цяла бригада бодигарди. Що, бе нали си го обичал народа щото бил *** като него?Провери с каква кола се движи дъщеря му на Борисов и после приказвай.

416

Анонимен

преди 6 години

ДОБРЕ ЧЕ ИМА ТИКИВИ ДЕТУ ПОДАВАТ ОПОРНИ ТОЧКИ, ЩОТО НЕМЪ ДА ЗНАЕМ НА КОГО СЕ КЛАНЯТ ДРУГАРИТЕ ДЪЛ НА БЕНЧА, НА МИНЬО- ОТИ АКУ ГИ НЕМА ТИА ПРЕДНИТЕ ША КЛЕКАТ САМО ДА ДЕФЕКИРАТ.

415

баба мара

преди 6 години

в нашето село нямаше вода и ток преди 9 септ улиците кал и прахоляк ходехмепеша до ч бряг защото нямаше авт които имаше пари се лекуваше от туберк коитонямаше си заминаваше нямаше мост над искьра минаваше се сьс салове жьнешесе сьс сьрпове ореше се с рало които имаше земя се водеше богат които нямашеработеше като ратаи

414

лозунг преди 1989г.

преди 6 години

В чест на 9 -ти да не остане нито една неодрусана слива в нашето село!

413

нормално

преди 6 години

по турско е имало българи,по комунистическо робство има само интернационалисти,а българите бяха избити след 9 септември

412

Анонимен

преди 6 години

СИГЪ ИСКАМЕ ПО 1000ЛВ НА ГЛАС ИЛИ БСП ТУ НЯМА ВИДИТЕ ПАРЛАМЕНТА.

411

сара

преди 6 години

Какви са тези истерии кой какво и защо го празнувал ? Всеки има право на този избор - за едни има повод , а за други няма. Тези последните защо трябва да стигат до истерия??? Защо ? От безсилие ли, от злоба ли ?Поклон пред жертвите на фашизма !

410

Adolf Eichmann

преди 6 години

Ако бях на тяхно място (БСП) нямаше да празнувам този празник - нали са социалисти? 9ти ни донесе робията на Комунизма което е различно от социализъм! Празнувайки, те само признават, че това което е насилствено докарано на България е било хубаво, заедно с всичките репресии и убийства които последваха. Дистанцирайте се от тоталитаризъма господа и може би ще ви уважават повече.

409

Анонимен

преди 6 години

ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БСП- НАЧИ ВИЕ С РОЛС РОЙС, А НИЕ С ЕДНИ 200 ЛВ И МАЛКО КИБАПЧЕТА И ЕКСКУРЗИЙКИ- А НЕ.

408

Анонимен

преди 6 години

За какво ревете, ни са знай.Земете си прочетете колко са комунистите в ГЕРБ. В БСП рядко има останал бивш член на БКП. В ГЕРБ е пълно. Начело с шефа им. Той затова си ги прибира, че са като него - ненакрали се преди 89-та и сега им се отворил парашута.

407

Пламен Василев

преди 6 години

Ха наздраве, Честит прозник, на всички членове, и симпатизанти, на Българската Комунистическа партия. Като чета коментарите , се страмувам, че съм Българин. Пишете че през Турско е било по хубаво от колкото през Комунизма. Страм и позор. А забравихте ли историческата песен,, Давашли даваш Балканджи Йово хубава Яна на Турска вяра,, море Войводо глава ми отрежете , хубава Яна на Турска вара не давам. Вижте какви Българи е имало. А сега ще ми пишете, че по Турско било хубаво.

406

Анонимен

преди 6 години

Рядко влизам тук и то точно заради д...ебилните коментари.Коментират хора които не познават миналото.Всичко е платено.Дано не всички българи са като "пишещите" по-долу иначе с България е свършено!!!

405

?????

преди 6 години

През 1989 г. членовете на бкп са повече от 1 000 000 души,като сложите и роднините им и то не останаха други,от къде да се вземат антикомунисти у нас