33

до престъпл. на БКП

преди 5 години

Само за протокола да отбележа, че в сегашното правителство цялата върхушка на управлението (БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ) са били в БКП,или са потомци(Свинарова и сие) на БКП.Така че като поствате мнения, малко поне размърдайте нещото,наречено мозък (ако го имате де).

32

Анонимен

преди 5 години

Моделът на управление, който търсите, се нарича пряка демокрация. При пряката демокрация всичко се решава от народа с референдуми и властта не е в ръцете на диктатора Бойко Борисов. Време е да махнем тоталитарната власт и да обесим Бойко Борисов и депутатите.

31

DEM

преди 5 години

До Анонимен 20Не беше тогава. Преди него беше, когато се отвори кредитирането. Създаде се изкуствена средна класа. Станишев единствено премахна подоходното облагане и го замени с плосък данък 10%, което не е решение. Примери колкото щеш. Няма прогресираща световна икономика, в която да има плоско облагане от 10%. Факт е, че ако сега някой върне подоходното облагане ще предизвика революция. Факт, е че точно хората от партията на Станишев искат връщане на подоходното облагане.

30

КОЛКОТО ПЪТИ

преди 5 години

я видя тази, толкова не мога да се начудя как докарва това злобно изражение - направо ми става страшно !!! Каква ли е отвътре, щом външно е злобарка................

29

ТА.АК

преди 5 години

ПРАВЯТ ТРЕНИРОВКА ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ- ТОЛКОВА ЩЕ ОСТАНАТ В НЕГО)))))):

28

Анонимен

преди 5 години

Трябва хора над 70 г. да нямат право на глас. За България специално това е наложително. И после се чудят защо младите бягат. Ами на вас не може да се обясни, защото за вас това, което е нормално и което го налагате насила за младите е ужас.

27

смехрко

преди 5 години

Наглост наглос тъй голяма така ви е учила мама:))))))))))))))) нагли ,крадливи и много лъжливи.То по ген им предава. И от техният селски курник :))))))))))))) само запъртък остана.Алтернативата е ясна ................................................

26

Анонимен

преди 5 години

Електората на БКП са едни дето мятат на първият срещнат всичките си спестявания от балкона.

25

ДО 26

преди 5 години

АМИ ВЪРНЕТЕ ГО БЕ! ***!

24

Анонимен

преди 5 години

Кой ги брои тези за живи?Един митинг не смеят да ннаправят, че не могат, а и на слънцето 70 годишните им "привърженици" сектанти няма да издържат.След 15 г. няма да са в парламента, няма да е останал нито един жив техен сектант.

23

Християн Димитров

преди 5 години

Туй пък ако БСП дойде някога пак на власт ще си отрежа оная работа и ще стана мюсюлманин.... Не вярвам да има толкова пр,ости хора (освен пенсионерите) че да ги избират отново да са на власт....

22

Калеко Алеко

преди 5 години

"Бъдещия модел на управление" на "БСП и СиЕ"АД е нещо твърде илюзорно, като обещанията на другарката Нинова за "Светло комунистическо бъдеще" ... В настоящия момент Народът отреди място на "Курнелка и СиЕ", като Опозиция, а работното място на Опозицията е в НС. Който пък напуска неправомерно работното си място може да бъде уволнен от работодатела си /Българския народ/ и не само да не намери място в Бъдещия паламент, но да бъде натирен и от сегашния ... !!!

21

Анонимен

преди 5 години

Връщане на комунизма .Парите унищожиха системата на управление и разрушиха живота на хората.Другото го знаем .

20

Пушач

преди 5 години

До Анонимен 14Аз пък пуша, но: "Не благодаря!" за алтернативите изброени от теб.

19

Анонимен

преди 5 години

Вали дъжд - искаме оставка на правителството!Не вали дъжд - искаме оставка на правителството!Ще вали дъжд - искаме оставка на правителството!Няма да вали дъжд - искаме оставка на правителството!Валяло е дъжд - искаме оставка на правителството!Не е валяло дъжд - искаме оставка на правителството!Можело е да вали дъжд - искаме оставка на правителството!Не е могло да вали дъжд - искаме оставка на правителството!СЪЩЕСТВУВА ТАКОВА НЕЩО КАТО ДЪЖД - ИСКАМЕ ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

18

Народен

преди 5 години

Чакам ви другари, гегата е готова и с удоволствие ще ви посъветва !!!

17

Престъпления на БКП

преди 5 години

4. Затворените граници и държането на Българите като затворници в пределите на големият концлагер НРБ.5. Кражбата на цялата частна собственост на гражданите (т. нар. "национализация").6. Три фалита на държавата.7. Кражба на целият златен резерв н Царство България и унищожаването му.8. Кражба на пенсинният фонт на Царство България.9. Кражба на пенсионният фонд на НРБ и обричане всички пенсионери в Република България на мизерно съществуване.10. Т. нар. "приватизация", кражба на всичко от НРБ

16

Анонимен

преди 5 години

Не Кремъл. Чашата просто преля! В началото си мислех че само нинжа може да победи червените нинжи, обаче се оказа, че избраният не е нинджа. 10 години чаках да видя как ще се справи с разбойниците. Нищо не стори, напротив, по- зле станаха нещата.

15

NOKIAN

преди 5 години

Крадливите гербаджии в паника!

14

Анонимен

преди 5 години

ТАЯ СЕ РЕДУВА ПРЕЗ ДЕН С РЕЗИДЕНТА ДА КЛАТИ БЪЛГАРИЯ ПО ПОРЪЧКА ОТ МОСКВА!