138

Шитхоул

преди 5 години

Тоз пък и той какви ги дрънка, дойде, накраде се, присвои си за 800 дни каквото искаше, покри си се, и накрая - второ изгнание...

137

Шопо

преди 5 години

Грозно е да смучеш кръвта на народа пиявицо!

136

Анонимен

преди 5 години

Човека заради тази резиденция стана премиер на България, а вие му взимате премиеркия хонорар .не може така каква е тази демотивация за премиерския пост.Вие имате престава какво е да си премиер на държава която говорят език които разбираш малко .От всичко нагоре всички документи са на този език ,не е лесно не можеш да свършиш нищо сам ,трябва ти доверени хора които разбират езика на месните, да ти вършат работата и едновременно никой да не разбира че не можеш да си вършиш работата, не е лесно .

135

Анонимен

преди 5 години

Монка, въпреки всичко, продължавай да търкаш картончетата от Лафка! Може па да удариш кьоравото!

134

Анонимен

преди 5 години

До 1111САМО като му гледаш очичките - мошеник абсолютен. Цар бил. Мига като миш в брашно. Отврат - марш от България !!!!!!!!!

133

Анонимен

преди 5 години

Дядка.....и ние сме омерзени...Така ни оправи за 800 дни,че ни държи още влага......А да те питам нещо....За какви пари купихте имотите във Врана? А ако не сте ги купили и сте ги ползвали, това не означава,че са ваши. А това,че ще си в изгнание, на никой от българите не му пука за теб.

132

да

преди 5 години

няма как тоя долен комарджия да си "спечели" имотите, тъй като казината в Монте Карло и Монако ги нямат като награда..България вече веднъж му изплати комарджийските борчове,втори път няма да има

131

Анонимен

преди 5 години

И цар, и обикновен човек, и в България , и от Запада. Всеки има право на наследство и което му е вземено от БКП. ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧИ ОТНОВО. ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО. ОТНЕТОТО НАСИЛА ДА СЕ ВЪРНЕ.

130

Анонимен

преди 5 години

До 120Цазар е име на римски император не само титла, кесарь е съвсем другo василевс съвсем друго, аман от ***.

129

Анонимен

преди 5 години

Няма по-*** народ, в 21-ви век да избират царе, пъдари, феодални мафиоти и патриоти за управляващи. Все едно сме в средновековието.

128

чукча

преди 5 години

Залагай само на черно!Успех!

127

анонимен

преди 5 години

баща му е чичо му !

126

Анонимен

преди 5 години

Аз защо си мисля, че никой не го гони? Да си купи имот с негови средства! Просто му казват, че това, което ползва е заграбено от народа!

125

Анонимен

преди 5 години

Дойде гол като пушка, получи колкото се може повече. А преди това се кълнеше в един репортаж, че няма никакви претенции към "отечеството"?! Довлече едни "страхотни специалисти" по финансови гимнастики и отвориха вратата на още по-голямата корупция и още по-голямото крадене.

124

Антон

преди 5 години

Дано си спечели всички имоти един ден. Ще са много по-красиво и поддържано културно наследство, отколкото ако ги вземе държавата, т.е. мафията.

123

Пешо

преди 5 години

Точно така, обратно откъдето дойде! Имаме си достатъчно собствени крадци, че и да внасяме.

122

бай-Митьо

преди 5 години

Много нагъл индивид,престъпниците ряпа да ядат пред него !

121

Симо ментата

преди 5 години

Този не е цар,сам се отказа,като се изложи и стана примиер и лъга доверчивия народ като изпечен мошеник! Той се върна да си заграби имотите! Да си ходи в Мадрид смешника,притрябвал ни!

120

Анонимен

преди 5 години

Прав ти път! И предстанете да наричате "цар", човекът, който НИКОГА НЕ Е КОРОНЯСВАН на царство. Той е само рожден принц.

119

стани изгнанник

преди 5 години

Ти за 800 дена не оправи държавата, а оправи себе си.