18

zeus

преди 5 години

Видими резултати от краденето при ремонт на пътищата. В Румъния след подобен случай имаше масови протести и правителството подаде оставка след ден, а тук си траем...

17

Анонимен

преди 5 години

И шафиорита слаби и пътищата лоши, а за държавната власт и отговорност да не говориме - Тикволандия като в приказките.

16

Анонимен

преди 5 години

Аба оня не карал с 40 май не е минал преглед и сигурно е бил и с изтъркани гуми, после защо са разкарвали пенсиите всяка седмица по манастирите айде веднъж в месеца ***-доди ама всяка седмица намирисва на измама някаква за да си финансира фирмичката.

15

до1

преди 5 години

ми той моста взе 32 жертви ниесме на половина така че хич не омаловажавай ситуацията, тук не мост цял път е в трагично състояние...

14

Анонимен

преди 5 години

Арест на собственика на фирмата няма ли да има за причиняването на смъртта на 16 души? Или само ще бъде смъмрен повече да не прави така щото е аверче на Тиквата и въртят пътни схеми за милиони, включително и за строежа на метрото

13

Анонимен

преди 5 години

Важното е че сме стабилни.Детеубиецът Московски продължава най-нагло да е министър.Цацаров продължава да се прави на разсеян, все едно не е убито едно българско дете.А Тлъстият шеф и на двамата - отново ни лук ял, ни лук мирисал.

12

ГЕРБ

преди 5 години

Има път, има проблем. Няма път, няма проблем.

11

Аз

преди 5 години

"...и трябва да бъде създаден нов орган, който да се грижи за пътната безопасност..." - айде стига с тези "нови органи". Ако това стане, това ще са поредните калинки накачулени на хранилката на държавата, клатещи си краката и искащи поредното увеличение на заплатите. Има си достатъчно "органи" които и в момента това им е задължението. Трябва да се намали администрацията и да се потърси отговорност на тези които не си вършат работата.

10

Анонимен

преди 5 години

ТРЕТИ ПОЛУМАНДАТ НА НАЦИОНАЛЕН ТРАУР. НЕ ДЕН ЗА ТРАУР, А ЗА БЕЗСРОЧЕН НАЦИОНАЛЕН СРАМ!

9

Анонимен

преди 5 години

Естествено е, че фирма ТРЕЙС няма как да бъде съдена.Защото тя е лично на Тлъстия Суджук - той е истинският и собственик и това го знаят всички в бранша.

8

Анонимен

преди 5 години

липса на законикорупция и комунисти

7

Анонимен

преди 5 години

Сега ще потулят всичко и ще изкарат шофьора виновен! Нищо у нас не се прави качествено , защото крадат и влагат само най-минималното , за да отбият номера.

6

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА, долни крадци и убийци !

5

Логика

преди 5 години

Ами прочети малко коя е фирмата и ще разбереш !

4

Анонимен

преди 5 години

Преди два месеца лаборатория на АПИ тествала настилката на пътя-убиец край Своге, където днес се обърна автобус и загинаха 16 души. Това съобщиха от Главна дирекция Национална полиция. Оказало се, че коефициентите за плътност и сцепление били в пъти под допустимите, но никой не си направил труда да вземе мерки.

3

House M.D.

преди 5 години

След като вече стана ясно, че убиецът е пътя, защо не е арестуван и подведен под отговорност?

2

Анонимен

преди 5 години

Можe и да не знаят този експерт изпълнил ли е гражданският си дълг да ги информира сигурно не той също е виновен за войната по пътищата щом е мълчал като риба Като стане нещо и плъзват всякакви експерти и разбирачи къде са преди туй да предвидят нещата какви експерти са с купени дипломи.

1

Баязид

преди 5 години

За един паднал автобус що нещо се изговори и изписаА ако падне цял мост като в Италия, не ми се мисли