158

Анонимен

преди 5 години

До ШаманАми Крайслер виждам всеки Божи ден, неграмо.тник:)) Само , че тук се продава като Фиат Фриймонт:)) Ама то къде ще знаеш, че Фиат и Крайслер са обединени:))

157

Анонимен

преди 5 години

И на Рено да е, 100 пъти предпочитам Рено Клио за 22 000 лв, отколкото Лада сглобявана в Русия за 20 000 лв.

156

До мухахах

преди 5 години

Сигурно имаш проблеми със зрението!

155

Анонимен

преди 5 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета пълни с просяци, дом на безработни и бездомни хора.

154

Анонимен

преди 5 години

ще плащат заплати, къде ще ходят. Към 700 млн. евро им е отпуснала държавата за три години, че не могат да се отърват от подем.

153

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е ЛАДА САМО ПО ИМЕ. НИЩО РУСКО НЯМА. МАРКАТА ОТДАВНА Е СОБСТВЕНОСТ НА КОНЦЕРНА РЕНО-НИСАН. ЗАЕДНО С ДАЧИЯ СА НИСКОБЮДЖЕТНИ МАРКИ ЗА РАЗВИВАЩИ СЕ ПАЗАРИ. В АМЕРИКА НИКОГА НЯМА ДА ПРОБИЯТ И ТОВА Е НОРМАЛНО. ЗА ТАМ ИМАТ НИСАН ПАТРУЛ, ОТ НЕГО СА ПРОДАЛИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ.

152

Анонимен

преди 5 години

Ладата не е автомобил за просяци, а автомобил за ***. Кой нормален ще хвърли 20000 лв за това руско чудо?! За тия пари се купува нов Хюндай или Голф 7 на 15 000 км от първи собственик. Не е чудно защо никъде по улиците няма да видите това произведение на руската индустрия.

151

мухахах

преди 5 години

И вчера го написах: От много време живея в ЕС /на запад от БГ/ и руска стока по магазините не съм видял. Не съм видял руски автомобил или камион по пътищата и руски самолет по летищата. Други въпроси?:)

150

До 146

преди 5 години

Имам 2 Лади 2104 и 1500s, 2 УАЗ 469Б, 2 Мотора ИЖ 1964г. и една ГАЗ 66 (виетнамка), и всичките ги карам за удоволствие! Имам и един GLS 63 AMG, него не го карам за удоволствие, а за да мачкам такива като вас със трошки 5-6та ръка, ама западни!

149

Шаман

преди 5 години

До АнонименМежду другото вече виждам новите Лади по нашите пътища.Масово се продават в Казахстан Беларус и така нататък.Пазар за тях има.Не ги мислете.С над 60% са им скочили продажбите.Тесла къде са че доставчиците се вайкат че не им е платено.

148

Анонимен

преди 5 години

Каквато и да е - ладата се продава, правят обороти от продажби, плащат заплати на работниците, подобряват постоянно моделите. А в САЩ всички автопроизводители фалираха, вече никой не купува американски коли.

147

Анонимен

преди 5 години

То дори това нещо се прави от Рено-Нисан.Ако не ги бяха взели, сигурно още щяха да въртят вариации на ФИАТ 124.

146

Анонимен

преди 5 години

А ти като харесваш толкова американските коли що не си купиш американска кола?

145

Анонимен

преди 5 години

Алоооу русофилите, вместо да хвърляте пачки от балконите по измамници, изнасяйте се към магазина за по една Лада. 20 бона кво му плащаш и много качествена...

144

Анонимен

преди 5 години

"така че купуването на Лада Гранта в Русия може да се сравни с придобиването на Honda Accord в САЩ"Ами да, затова Акорд е един от най-продаваните модели в САЩ. Никой не ще уродливите извънгабаритни американски трактори, масово се залага на японското.

143

Бугар-Бугар

преди 5 години

Половин Полша се е изнесла да бачка в германия плюс половин България.Ама немско качество.Ахахаха ренде Биорнер.Българите са мноу прозди хорица.А тия дето хвалят старите немски коли да ги светна че 60-70-80 години в немските заводи работеха основно турци кубинци сириици и всяквакви други.

142

Анонимен

преди 5 години

ако ми я подарят бих я карал година-две докато се раздрънка и бих я дал за рециклиране. Пари за руска кола не бих дал никога!

141

Анонимен

преди 5 години

А какви коли произвежда членката (на втора скорост) не ЕС и НАТО България? Коментирайте!

140

Анонимен

преди 5 години

Ами не си купувай немско бе, купи си Лада.

139

Анонимен

преди 5 години

Русофилите като я харесват толкова да си я купят. Явно обаче са русофили само на думи защото не виждам лади по улицата.