60

зевзек

преди 5 години

как от цел истамбул с повече от 10.000 хотела се улучихте с очите в един и същи , на един и същи етаж и стая до стая бре :))) и ти и оня от дпс ту.флек :))) ... еххх ако беше англосаксонско правораздаване вече щеше да търкаш наровете ... дебелокож до мозъка на костите си :)))

59

Анонимен

преди 5 години

"времето ще покаже кой какъв е" Ми ти вече се показа бе прЕател, поръчков Ролс ройс , срещи с престъпници. Какво още трябва?

58

Гoшу

преди 5 години

До 61Абе то и аз щях да ида до Бузлуджа, въпреки че съм отявлен русофоб и антикомунист. Ама никой приятел не ми върза, а не ми се ходеше сам. Кой не иска да се намаа безплатно с кебапчета и бира, а може и някоя млада заблудена овца-социалистка да се забърше :)))) Така че те повечето дето ходят там са тунеядци като мен, да не мислиш, че вярват в БСП? :))))))))

57

Анонимен

преди 5 години

До 58 Кой залъгва хората ?Говориш несвързано. В България също имаше убийства и проституция мниоого преди 89-а. Капитализма не е форма на управление, но ти е трудно да го схванеш.

56

Хохо

преди 5 години

Ако не знае този, да му кажем... ДААА ставаш и ти престъпник автоматично... Толкова ли си *** бро?

55

Морски

преди 5 години

Бойко Борисов е най-големия МАФИОТ.

54

Анонимен

преди 5 години

Всички викат за Митьо "престъпник", ама нито е осъден, нето е в затвор!

53

ivp_o

преди 5 години

-"Като говоря с престъпник, ставам ли престъпник?"отг. : ДА!

52

Анонимен

преди 5 години

Днес гледах по телевизията как един от БСП обвиняваше ГЕРБ, че те са изценирали всичко това защото са били уплашили от това колко хора били събрали на Бузлуджа....

51

Анонимен

преди 5 години

Като вземат властта кума низите, "Дзъркелите" ще е обявен за партизанин.. ..борец срещу класовия враг, а тоя за ятак.... ...с пенсия за активен борец!

50

до 51

преди 5 години

Ти в Холандия да не си мислеш че няма дрога, проституция и убийства бе ..... В Норвегия, Финландия са взели повече от социализма отколкото от дивия престъпен капитализъм. Там всичко е много по социално, не залъгвай хората

49

Анонимен

преди 5 години

Ако Очите е бил издирван от Интерпол, как е минал паспортна проверка на турската граница (за българската няма смисъл да се чудим, нали)? Или са почнали да го издирват, след като са знаели със сигурност, че депутат и общинар са го извели от страната?

48

Анонимен

преди 5 години

Да обясняваш на този човек, значението на думи, като човечност, законност, морал е все едно, да се опитваш, да обясниш на сляп човек, какво е чарвените, синьо и бяло ...Просто е неспособен да разбере ...

47

Анонимен

преди 5 години

Тоз горкия е толкова глупав нямам идея как е направил толкова пари...

46

Гoшу

преди 5 години

Коментарите са малко, понеже този престъпник и *** е от БСП. Ако беше от ГЕРБ, всички платени бояришнишки ***, спонсорирани с рубли от колхозническите НПО-та щяха да се юрнат като глутница кучета да ни обясняват какво било и що било :)))) И щяха да изпляскат поне 1000 коментара. Ама сега мълчат като пocрани, щото нали мизерника е техен човек

45

Ураа

преди 5 години

Бай *** е жив!

44

Анонимен

преди 5 години

47 - Има капитализъм в България, и а в Холандия, Дания и Норвегия ...

43

Анонимен

преди 5 години

Тоя след като вече е в медиите е на път да стане депутат. Има всички заложби, освен това скоро ще се окаже репресиран от властта. Следва кампания около това, и готово.

42

БС

преди 5 години

Браво! Прокажен = болен, Лекар е професия, но приятеля на престъпника обикновено също е престъпник , освен ако не е купил и Бургаския съд за да докажат , че е вода ненапитс.

41

Анонимен

преди 5 години

Ми аз пак те неуважавам. Ако се срещнем някъде, без свидетели, ща гръмна ...