176

Анонимен

преди 5 години

До Трите фалита на BG 179Това го чета за 50ти път в рамките на 5 дни.Цецо-апартамента добре ли ти плаща бе ***?!Очевадно е че медиите са полазени от *** на ГРОБ.ГРОБ са в ужас и уплах че падат от власт.

175

Анонимен

преди 5 години

Ще дойдат от парите за мечтите на ГЕРБ.

174

Покойно

преди 5 години

БСП се топи,а герп не са младежи.В пенсионна възраст са и Боби и Цачева и Фандъкова ,Мента Стоянова,Чичовия финансист на чичовото...Време е за лустрация и във властта да влизат само учени младежи до 35 г,каквато тенденция се наблюдава в Европа.

173

Трите фалита на BG

преди 5 години

Другари, като толкова обичате и се кълнете в любимата БКП/БСП, трябва първо да попрочетете история и тогава да коментирате. Всичко е качено даже в Интернет и лесно ще го намерите. Само напишете: "Трите тайни фалита на БКП и Тодор Живков"Фалит 1 - 1960 - после криво-ляво се закрепихмеФалит 2 - 1978 - тук ни спаси СССРФалит 3 - 1987 - безвъзвратен и окончателен фалит - помощ отникъде.Всичко може да прочетете и в доклада на любимия ви другар Петър Младенов, който ни пращаше танковете.

172

Бягат от комунизма

преди 5 години

След 1990 хората започнаха да бягат, защото в България ком.унизмът не свършва, както е в другите нормални бивши соц. държави.При нас съществува най-дългото комунистическо робство (73 години), начело с червените, саботиращи България! Все още всички сме зависими от тях, защото са се окопали навсякъде. Като червени работодатели дават най-ниските заплати в ЕС и принуждават младите да бягат заради тях. Всъщност те са милионери и милиардери, а се пишат социална партия. Ха-ха-ха

171

Боби пат ката

преди 5 години

Сви банкя,КТБ,2 млрд от Здравната каса,опит за прилапване на ЧЕЗ.опрощаване 58 млн на Домуса.....списъкът е дълъг

170

Спокойно!

преди 5 години

За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите. Те, всички са там, в тази честна и социална партия. Не става дума за пари, а за много, много ограбени пари от България.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, в екзотични страни.Алтернативата е да управляват с ДПС

169

нема такава държава

преди 5 години

цецо , лиляна,деса,теменужка ,валери,волен,цецка,менда,горанов - Оядени,Цинични,Арогантни,Самозабравили се ,Бездушни и Безбожни !

168

В България е хубаво!

преди 5 години

Руснаците масово се преселват в България и вече са 400 000. Строят си затворени селища и комплекси, купуват апартаменти като за последно. Причините може да са 2: 1. В България е прекрасно да се живее, особено спрямо Русия. Спокойно е и сигурно. Иначе нямаше да припарят тук. 2. Или може би Путин е решил да ни претопят и пак да ни направят тяхна република, както искаха по времето на соца?

167

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ

преди 5 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че пенсиите са такива, защото БКП/БСП беше ограбилаПенсионния фонд, парите бяха изнесени в чужбина и по време на преврата1989 година в него нямаше нищо. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че после същите тези хораразграбиха фабрики, заводи, приватизираха, фалираха банки...с еднадума ограбиха всичко, което може да се ограби...Синчето на другарката Нинова завърши супер скъпо образование в Америка и работи в Ротшилдовата банка Голдмън Сакс.Всички червени са уредени. Питам, защо не ходят в Русия?

166

Анонимен

преди 5 години

А, червените мутри, кога????

165

валю златката

преди 5 години

Червените милионери това,онова...Ами бай Муй 10 лета управлява.Негова е прокуратурата.Защо не ги хвърли в затвора и да им вземе парите.Много просто.Защото и той прави като тях,че и повече.Нямат страх от бога,но всичко все някога се плаща.Такива са законите на Вселената

164

БКП и банките

преди 5 години

БКП с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк - 6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка - 3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни - 2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка - 1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС Б.анк - 1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк - 886 млн.лв.; Търговска банка Елит - 819 млн.лв.; Балканска универсална банка - 554 млн.лв. ; Българска земеделска промишлена банка - 465 млн.лв.

163

Име

преди 5 години

не, пак питам колко данъци вкарват еврейските нпо в държавите, за да имат права да ме цензурират, като данъкоплатец????

162

Червените милионери

преди 5 години

Малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

161

Основния проблем е

преди 5 години

че в бг. много хора живеят с малко пари,а малко хора-с изключително много пари.Недоволството рате,а според физиката,количествените натрупвания водя до качествени изменения.Очаква се големия взрив.

160

Име

преди 5 години

пак питам зелените педо/фили: колко данъци вкарвате в бюджета на държавите?

159

Име

преди 5 години

Аз твърдя, че юнкер пропи европейските фондове за пенсии!

158

Комунизъм

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели.Комунистите научиха народа да не работи и да краде. При нас е най-дългото комунистическо робство, начело с червените, саботиращи България

157

Анонимен

преди 5 години

Герб доволно построиха време е да идва бсп да разграби постигнатото че вече изхарчиха предишното нема да стават бедняци а моля ви и аз закакво плащам членски внос бсп ура иде нашето време