20

Анонимен

преди 5 години

Рейгън, Буш, Клинтън Обама това са агентите на Русия за САЩ Тереза Мей, Меркел също са руски агенти чрез тях Путин контролира износа на нефт от Близкия изток, Кадафи и Садам искаха да продават петрол не по правилата и Путин заповяда на Клинтън, Буш и Обама и Хилъри да ги нападнат. Израел хакна изборите на Тръмп за да сложи край на политиката на Кремъл и за благодарност Тръмп трябваше да си измести посолството.

19

хм

преди 5 години

Въпросът дали Тръмп прави Перестройка и осъзнава стратегическата слабост и немощ на САЩ, подобно на Горби и СССР не е толкова интересен за България. По-важно е дали нашите пишман политикани са новите ТОДОР-ЖИВКОВЦИ и мечтаят за "китайски път" на развитие.

18

:))

преди 5 години

До Анонимен 3Ами джурнаГлист,кво да го правиш!?Това може,така пише!

17

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Тръмп е надраснал всички досегашни хамерикански...прецеденти.Мисли като бизнесмен,а не като кух политически...продукт.Да е жив и здрав поне още един следващ мандат,за...ужас на кухендърите...хиларисти.

16

Анонимен

преди 5 години

Значи Меркелица,Макарон ,италианския премиер и др.,може да се срещат с Путин и да подписват икономически договори и в това няма никакъв проблем.Явно Тръмп е нарочен за,, лошото момче на квартала" и каквото да направи все ще е виновен.Къде е заплахата за Европа и САЩ от една среща с Путин на която не са подписани никакви икономически и военни договори!Може би за някой е по-добре двете държави да ,,общуват" чрез армиите си!

15

Сотир

преди 5 години

ТРЪМП НАШ!

14

Анонимен

преди 5 години

Борбата на Тръмп не е да унищожи ***, това Щатите го могат без много усилия и за половин месец. Борбата е да ги впрегне да работят за американските интереси.

13

!!!!!!!!!

преди 5 години

На първата среща за която пишете между Рейгън и Горбачов, половината свят бе предаден от белязания изменник, мразен в цяла Русия и бившия СОЦ. Тази между Тръмп и Путин няма нищо общо с предната. Тук Путин не се наду..и пред американското *** а му го наби целия.

12

ex

преди 5 години

Само изглежда крачка назад!Тръмпи следва съветския принцип една назад две напред!Русия не прави коли а оръжия!Там е закопано кучето!Тръмп държи врага близо!!!!Защо ли?!

11

Сата НАТО

преди 5 години

Срамота е да се публикуват такива т*пизми от болни мозъци.Путин бил признат за лидер на свободния свят :)))Ами, честито, щом така смятате!

10

Анонимен

преди 5 години

Еврогейзeрите са във търговска война със САЩ и Русия и са първи приятели със Африка и Бангладеш и Бурунди. Берлин - Бужумбура вечна дружба. А пияндето Юнкер пие по 2 литра домашна сливова като обезболяващи за ишиас.

9

Анонимен

преди 5 години

Пете ,пак ли ти ? Поне си оправила малко правописа, тези кому..ни..с...ти..че..ски прозрения от дядо си ли ги получи?Ако Путин е надхитрил някого ,това сме ние бул..га..ри..ста..т..ците ,защото плащаме космически цени за парното и най- важното - при него сме като крепостните селяни в царска Русия и като колхозниците от СССР- без разрешение не могат да пътуват от един град в друг, дядо ти дали го помни това време или се прави ,че има деменция за тези неща

8

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ми така е след като си назначиш във Вашингтон твой президент! Нищо ново! Но основната заплаха измества центъра си от конвенционална към информационна война!

7

Анонимен

преди 5 години

До 5 Да видяхме в Сирия. "Ало утре ще стреля ме по вашия човек ...стойтее мирно" :))) Все пак и русия научи нещо от Хитлер ...освен боя ...Хитлер научи целия свят да не се *** със САЩ.

6

Анонимен

преди 5 години

Тръпм постигна голям успех, като се добра за 4 часова среща със най-влиятелният човек на планетата, САЩ най-после започнаха да се ориентират правилндр а от еврохомосексуалната дажамахирия се носи вой на чакали.

5

Анонимен

преди 5 години

Фейк нюз

4

Анонимен

преди 5 години

1 - Ако макейн беше на власт, вече щяхме да имаме американски имигранти ...

3

Василев

преди 5 години

В Русия няма средна класа и няма изгледи да има, следователно Джуджето е на колене!!!Агент Трейси Молфранг!ЦРУ!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Баххтии глупостите. Никой не знае, какво са говорили обаче журналистчетоо знае кой е победения :) хахахаххаха я върви се успокой малко бе

1

az

преди 5 години

Бла, бла, бла.