55

Анонимен

преди 5 години

От страницата на президента Радев разбрах току що, че Бойко Борисов под натиска на Сорос и Илюминатите е подписал договор да докара 600 000 мигранти в България всеки момент!СТАВА СТРАШНО!

54

Анонимен

преди 5 години

Мръсни герберски комунисти.Оня е изкарал университетете на бай Тошо и царчето с отличен.Едная партия,една държава.Вива ла далаверус!

53

Анонимен

преди 5 години

Много е лесно да яхнеш популистката вълна и да критикуваш нужните, но непопулярни мерки, когато нищо не зависи от теб!

52

аз

преди 5 години

Президент ли сме избрали или пастир ,къде се измества темата и времето е виновно сигурно !!! :)

51

камен

преди 5 години

Абе от мъката на хората ли ще си правите пи-ар , а какво става като се разнесе и на север , ще си правим заседания и анкети , и дебати докато и на кака Пена да стане ясно , ама след 2, 3 месеца , но тогава ще е късно !!!

50

Анонимен

преди 5 години

чумата се нарича ГЕЕРБпроклятието на Българияпърво ще убие животнитепосле ще убие хоратапосле ще засели бежанците

49

баба Дора

преди 5 години

Оставка, ***, не ставаш!Харманлуйски ***, виж докъде докара държавата, съсипа България!

48

Анонимен

преди 5 години

до 1,кои сте пък вие, че искате президентска република! Аз президентска република не искам, а има милиони като мене гарантирам ти!

47

Анонимен

преди 5 години

Това демагогче нямаше начин да не се изкаже и то! Да си представим, че послушаме Резиденто и оставим ''здравите'' животни на хората! Ами утре като пламне заразата отново и обхване половин България, тогава какво? Дори все пак животните да са здрави и зараза не пламне - ЕС ще ни обяви за държава, която не взима адекватни епидемиологични мерки и ще забрани вноса на всякаква животинска продукция от нас, защото няма да ни вярва. Ще сме благодарни и ако само ЕС ни постави в забранителен списък!

46

Анонимен

преди 5 години

Много интересна новина видях преди малко в 24 часа: "Чистка на корумпирани остави Албания без Конституционен съд". В Албания тече процес на прочистване на правосъдието и полицията от корумпирани служители. Повече от половината членове на Конституционни съд не успели да минат проверката.Кога ще ги стигнем албанците?

45

Анонимен

преди 5 години

Откъде Радев знае, че се убиват здрави животни, а не заразени, да не им е светил в кошарите по нощите.

44

Анонимен

преди 5 години

Смешниииииииккк!

43

Анонимен

преди 5 години

Не му се пенете на боко-той е само поръчка.Протестите трябва да са освен на козяк и пред френското поолство.Направихте ли справка кой понсорира френската "лаборатория",направила "изследванията" Дори Захариева призна,че франсетата твърдо не ни искат в еврозоната.

42

1

преди 5 години

До Анонимен-34 точно президентска република искаме,тя ще е алтернативата на герб-комунисти,нито тиквата,ще го има тогава,нито герб-комунисти,бсп, дпс,обединени ***,нито мвро начело с агент-иван,нито батака с болен.

41

Писна ми от тези...

преди 5 години

*** долни, гадни ***, както сте я подкарали, я вземете да искате оставката на Бойко за неправилно дишане. СМЕШНИЦИ.

40

Анонимен

преди 5 години

Радев отново казва истината, а ГЕРБ не я понасят, защото са партия на лъжата! А Вожда става все по-кръвожаден - от готови суджуци мина на цели живи стада!

39

Почна се

преди 5 години

в СРЯДА 12 Ч Е МАХАНЕТО.РАЗПУСКАНЕ НА НС,ПРОГРАМЕН КАБИНЕТ БЕЗ ПОЛИТИЦИ,НОВИ ИЗБОРИ...

38

До Киро Скалата

преди 5 години

с какво ще запомним Роско? Освен че има различна ориентация имам предвид? С какво ще запомним Първанов освен с архара и агент Гоце. С какво ще запомним Петър Стоянов освен с 'Кажи си Иване, те ще те разберат!' и т.н.С какво ще запомним който и да е политик на прехода? Царя ще е с 800 дни. Костов с приватизацията, Виденов със зимата. Бойко с какво - че 'трима папи са го пипали по главата'? Друго има ли?

37

1

преди 5 години

До Президент надали ?,а пожарникар,имаме ли,или имаме тиква,от сорт"Барселона"мис бикини.

36

Анонимен

преди 5 години

До Писна ми от тези...как кликата на критикуващите - президент, вице, Корни и т.н. биха реагирали в такъв момент ако са на властми ще мълчат