99

nas

преди 6 години

А преди ден 15 годишна пак в германия (Viersen) бе убита и 15 годишна... най-вероятно пак от 17 годишен българин... бивш приятел... навсякъде си носим диващината...

98

mnenie

преди 6 години

Може би са били българи от шведски произход с гарваново черна коса...Айде честито на Хелзинския комитет!

97

Стига бе

преди 6 години

Стига сте наричали тая ромска ***, българи

96

Анонимен

преди 6 години

До ПустинякПрустиняко тия на Марс да се родят, да живеят сред марсианци, пак ще са същите. Покажи някоя страна която ги е интегрирала успешно ?

95

Анонимен

преди 6 години

Българска работа срама няма

94

Анонимен

преди 6 години

Знам за такива случаи и в България, дело на оранжевите. Само , че после момичетата си траят защото се срамуват да кажат.

93

какъв ти е етноса?

преди 6 години

"В паспорта не е вписан етноса на приносителя му, нали така?!"Ти като видиш руснак от Магадан и руснак от Ростов на Дон и руснак от Татарстан, питаш ли за етноса? Ако дойде чернoкож с американски паспорт, питаш ли за етноса? Какво значение има етноса, щом някой е български гражданин? На теб какъв ти е етноса? Ако си в северна България, най-вероятно си мамaлигар, ако си в Родопите, най вероятно си карабина, покрай Ловеч има алиани. В запада са шопи и власи. В Казанлък има родове от Урал.

92

Анонимен

преди 6 години

Това са от боята. В някое гето в Германия. Живея в отдалечено място далеч от големите градове. Има малко българи, но ние сме от малкото българи тук не ц.....С ужас установих, че в съседното градче е дошъл нов катун, едната беше като манекен на златарски магазин накичана, с спокойният ден крещише, като полудява по улицата на детето си на ромски. Ужасно. Вече ги бях чувала да говорят на български, само гледахме този ужас. Простотия, кръщене, манталитет....но българи.

91

Oko za oko

преди 6 години

kakyvto i etnos da sa dojivoten zatvor, kato platiat vsichki razhodi na tova momiche za lekari. Navremeto takiva sa namirali vyzmezdieto na rodninite.

90

Бай Иван

преди 6 години

Хелзинкския комитет да не забравят да ги номинират за хора на годината ;) !!!

89

Анонимен

преди 6 години

Няма начин да не е дело на оранжевите българи.

88

Анонимен

преди 6 години

Абе и в чужбина знаят тези какви са, какво си мислите? Че немецът няма да различи тези от българите ли?Те и в Гърция дето са интегрирани, дебели, имат пари и са добре облечени и пак никой не иска да живе близо до тях, че се започва едно крадене. Затова в Гърция ако ви предлагат евтин парцел първо трябва да видите дали не е близо до живеещи такива, защото едни познати взеха земя до Атина евтино и после не можаха да построят, всички се крадеше и се принудиха да продават. Навсякъде същият филм.

87

Възмутен

преди 6 години

Докога, вие, псевдожурналистите, ще казвате на черното бяло, т.е. на ромите - българи? Не усещате ли, че с това злепоставяте народа ни в чужбина наравно с ...........?

86

Бау

преди 6 години

Това групово изнасилване го практикуват често в Индия. Явно е генетично. Сега всички германски медии ще кажат "българи" и ще ни намразят още повече. Българските медии поне трябва да вметнат за етноса.

85

иван

преди 6 години

Дали са Българи? Потни шваби

84

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit: Това е вярно, зависи обаче по какъв начин да се интегрират

83

Яя, яя натюрлих

преди 6 години

Българи друг път.

82

Анонимен

преди 6 години

Знаем ги ние тези "българи"...

81

ЕС-осовец

преди 6 години

браво, хората работят за обогатяването на Европа, обогатяването й с качествени гени, нека всяка бледолика европейка бъде оплодена от истински качествени гени на мъже от небледоликата раса!!

80

Анонимен

преди 6 години

2 години рев беше тук: не искаме имигранти , да си вървят ....ааа уу ууПък иначе ходите в европа ...вие сте същите никва разлика. Бай *** необразован и изостанал от комунизма.