11

Анонимен

преди 5 години

Путин иска да ни опаше с тръби отсекъде и после да ни анексира Газопровод да, но той тябва да е изцяло български този, който е на наша теитория и Путин да ни плаща такси каквито ние си определим, не той да ни определя и таксите и цените и да ни казва че газопровода бил негов. Газта е негова ама за другото не е много сигурно.

10

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Това е една отговорна и премислена позиция! Борисов каза:"Винаги с ЕС, никога против Русия". Цветанов само защитава тази теза!

9

Чиновник

преди 5 години

Физкултурника не помни как Джон Маккейн посети България през юни 2014 и "изненадващо" България се отказа от Южен поток. А Маккейн определено не беше поканен от БСП.

8

(не)случаен минувач

преди 5 години

Простотията и корумпираността на цяло поколение БСП-арски политици създаде и укрепи ГЕРБ-аджийските простаци (во веки веков)... дано не съм прав (за времевото измерение)

7

М, да ...

преди 5 години

А малко повечко реализъм бре Цветанов! ББ в Москва се на*ра, а ЦвЦв чисти ама с багер ли е? ЦВЦв и ББ смърдят силно на г*бре - определино е доста по силно от Новичок! Повръщам!

6

Анонимен

преди 5 години

Боже господи, това не е вярно! Такова лицемерие не е имало. Как могат тия хора да се гледат в огледалото без да изстрелят един пълнител по себе си.

5

Аз

преди 5 години

До МОЖЕ : Може, пич - най-голямата база в Европа на тая държава е на 200 км. права линия западно от България

4

Анонимен

преди 5 години

Москва не вярва на сълзи, Цвъ. Ние също.

3

Българина

преди 5 години

Имахте 4 г да го направите както искате тоя поток както и белене! Козлодуй първите два реактора са пуснати за 4 години! На онези стари технологии. Няма кой да ви слуша вас вече ни българи ни руснаци.газ за България и аец ще има след герб това го знае всяко дете...

2

y

преди 5 години

какъв интерес? изгониха го от там, а бг медиите траят... срам

1

МОЖЕ

преди 5 години

ЛИ ЯВЕН АГЕНТ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА,ДАЖЕ И НЕ Е ЧЛЕНКА ТАЗИ ДЪРЖАВА НА ЕС ДА Е ДЕПУТАТ....