47

Анонимен

преди 6 години

Е и? Значи може учителката да е *** например, но не може да танцува на 24 май малко по-разкрепостено...? Ако беше танцувала с нейна колежка и ако тази нейна колежка беше нейната партньорка в живота, сега вскички правозащитни организации щяха да скочат и да ни обясняват, как това е нормално и как ние нямаме право да я съдим за поведението й, но понеже танцува с мъж - не... Не може... Да си я връщате на работа, защото и без това няма учители в милата ни Татковина...

46

Анонимен

преди 6 години

Аз съм на 35 години, ами не пия повече от необходимото за да се излагам сред приятели или колеги на събирания, това вие не сте се напила го пишат тези които редовно са се излагали !

45

Ninja Warrior

преди 6 години

O, tva e daskalkata po bg bankovo delo i bg finansi v uneseseto li?! :-)

44

Анонимен

преди 6 години

Такива учители трябват на държавата, а не някакви, които ти тъпчат главата с ненужни знания. Това е истинска подготовка за живота в България!

43

Анонимен

преди 6 години

и къде отиде директивата за защита на личните данни ? кой трябва да отнесе минимум 20 хиляди лева глоба

42

Анонимен

преди 6 години

Не и се сърдете на жената! Просто малко е прекалила с радостта, че се е отървала от поредния випуск... :)) То след толкова години в системата сигурно нервите и вече са отишли, та не е успяла да си овладее радостния порив.

41

Анонимен

преди 6 години

Води се медийна кампания срещу българския народ, а политиците са под защитата на олигархомедиите. Умре някъде частен кон - медиите тичат, снимала се някак ученичка, тичат, сега позорят учителката. Абре ей *** ГА РЕ ТА, хората имат право на личен живот ясно ли ви е? При тая бедност е цяло чудо че хората имат чат-пат кеф да се веселят. Учителката и пожелавам да е жива и здрава и не е трябвало да напуска. Сега на нейно място ще дойде някоя сухарка. При която целия клас спи в час от сухото и преподав

40

Анонимен

преди 6 години

дрогирали са я, то е видно, ама заслужават да ги ....

39

Анонимен

преди 6 години

Защо не качите в социалните медии оргиите на управляващите, а се заяждате с обикновените хора. Нали сме нормална държава и е нормално и учителите да танцуват. Или като монаси и монахини да стоят като истукани? Разследващата журналистика - имитация, вместо да разследват властимащите тормозят обикновените хора.

38

BornHub

преди 6 години

Хайде стига с угодни коментари бре! Вие защото хич не сте се напивали и не сте правили глупости. И аз мразя чалгата, ама всеки като се напие, няма начин да не е правил простотии.

37

...

преди 6 години

За 30 години стаж с подобни на шкембелията недоносчета- това е само едно изпускане на алкохолни изпарения. Едно даскалица няма останала да е с ума си на тез години.

36

тнт

преди 6 години

Някои хора тук нещо се бъркат. За бай Грую и жена му е все тая в извънработно време чии *** ще свалят. Но...има професии,за които морала е задължителен 24 часа в денонощието,защото обществената им функция ги определя,като пример за подражание. Учители,полицаи,военни,свещенници...Ако всеки ден четем за пияни попове и учителки, това не значи ,че някой ги е освободил от тази мисия,а само че са кофти хора.

35

Анонимен

преди 6 години

Учителка мечта! Кое е училището? Искам там!

34

Анонимен

преди 6 години

Кой знае кво станало вече

33

Анонимен

преди 6 години

Активно мероприятие.

32

Krom

преди 6 години

Или я сега да обобщим - Госпожа Петя Славова (дълбоко се съмнявам това да и е името) и "Редакцията" изпълниха "моралния" си и "етичен" дълг да .. генерират повече трафик в сайта. Шкембестия "секс символ" от клипа с млечни жлези като на дойка както и "оператора" продължават по "светлия" път към бъдещето, нищо, че и разказаха играта. Само да не забравят, че на този свят всичко се връща. И една 58 годишна жена остана без работа, защото за момент се откъсна от бас държа - нелекия си живот. "Яко", а?

31

sas

преди 6 години

В свободното си време човек може да се забавлява както си иска. Вие "журналисти" и копи пейстъри не сте морален съдник. Вкъщи едва ли сте нещо по различно.

30

маларт

преди 6 години

И защо е подала оставка? Не виждам нищо предизвикателно. Това е ресторант, а не училище

29

Анонимен

преди 6 години

поведението е класическо за човек, на който му е сложено амфетамин в напитката, сигурен съм че жената даже и не помни какво се е случило, няма проблем да се установи това, стига жената да поиска кръвни изследвания, а иначе е жалко че обсъждате поведението на жената и дума не обелвате за наглите тийнове дето са и скроили тоя номер

28

Я па я...!

преди 6 години

А за голия ***..ак срещу нея, нито дума. Сигурно е каруцар , а неучител.