18

Анонимен

преди 6 години

Хахах, Путин гаври брутално българските пишман - политици, и когато Боко бъде строен в Москва след няколко дена, ще му се наложи да приеме някои много интересни условия, за да изпроси газовата прошка!

17

България няма нужда

преди 6 години

От нищо руско!Мужиците имат нужда от територията ни за да с и прекарат тръбите Ако плащат яко и за нас газта да е без пари за 100 години може и да ги пуснемНо най важно е да печелим ние Българите от положението си

16

Анонимен

преди 6 години

До 19Истинските българи не са против Русия, а са за България, докато русофилите са откровени българофоби !

15

Пламен Данс Монтана

преди 6 години

престъпника Борисов и шайка но доведе до този казус

14

Krom

преди 6 години

До Анонимен 16 - вероятно и храната сам ще си произвеждаш. И нищо, че спиралата на повишаването на цените започва и завършва с енергоносителите. Тебе газ ти не требе. Само ще плащаш по високите производствени разходи на всичко що не правиш сам.

13

Анонимен

преди 6 години

Всеки който е против Русия и добрите ни отношения е родоостъпник и предател! Тези същества нямат място сред човешкия род - те са на примитивно ниво на еволюция и са крайно неблагонадеждни: веднъж предали за дребни материални изгоди, са винаги готови да се продадат, както и да продадат майките си и децата за минимални материални изгоди!Стоите далече от такива същества!

12

Анонимен

преди 6 години

България се опитва да заслужи "газова прошка" от Русия______Не България, а продажника Радев и криминалната група около него, импийчмант за тоя червен предател

11

Анонимен

преди 6 години

И на мене газ не ми трябва, защото съм на термопомпа и скоро слагам фотоволтаечни панели на покрива, а братушкането да си плащат русофилите !

10

Klaus Klinger

преди 6 години

Минавам само да кажа че когато заработи Турски поток България вече няма да транзитира газ към Турция, защото турците ще си го взимат директно от Русия. Следователно тези пари от транзита няма да влизат в бюджета на Бг, защото няма да има транзит.Лек ден, живи и здрави.

9

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-далеч от Русия толкова по-добре за България. Прошка от Русия могат да искат само русофилите майцепродавци.

8

Анонимен

преди 6 години

Абе, Кремъл до кога ще обяснява на руския мужик, че помоща която България плаща на гладуваща Русия срещу газ трябва да е дарум и отгоре на всичкото да му гласува против заслужените санкции !

7

Жо

преди 6 години

До Георги ЛамбуровИМА НЕЩА, които са по-важни от бакалски сметки.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен''Айде да седнем като хора и да се разберем, но няма да лазим.''Разбира се,ние лазим само пред САЩ е ЕС ,иначе другиму не,ние сме горди хора

5

Жо

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ отиде в Русия да обсъжда въпроси, които не са негова работа.Тези въпроси са на изпълнителната власт. Срещата е приключила за броени минути.Образно казано, руснаците казаха на нашия президент- ти си върви и кажи на Бойко да дойде.Сега Борисов ще "клекне" на килимчето в Кремъл, щото е въртиопашка.

4

Анонимен

преди 6 години

И руската преса вече се бъзика с недоразумението Радев, чудя се тоя човек има ли въобще някакви достойнство?

3

мухахах

преди 6 години

Взех да се обърквам вече........Тази сутрин Днес.ру беше Газета.ру. Сега вече е "Взгляд". Започвам да си мисля, че многоуважавания сайт си в преместил офиса на ул. "Савушкина" -Санкт Петербург.

2

Анонимен

преди 6 години

Абе няма да им се молим бе. Ние нямаме чак такъв зор за руски газ. Аз природен газ не ползвам. Руснаците имат интерес да ни го продават.Айде да седнем като хора и да се разберем, но няма да лазим.

1

Анонимен

преди 6 години

Когато се научим да водим самостоятелна политика и националните интереси да стоят над всичко, ще ни уважават и от Изток, и от Запад. Впрочем, късно е за каквото и да било, България е зле и няма да се възроди...