153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимна 176 Намери си нова па си раждай за нея , от предателка и изменничка , ще се навъдят предатели.. от такива нямаме нужда..

152

Анонимен

преди 6 години

До До 168Не бъди толкова сигурен в жена си.Хич да не е, пак оплакнала някой чужд х..!

151

Анонимна

преди 6 години

На България дете Няма да родя, защото Не виждам перспектива и заради лошия стандарт на живот.Кажете тая новина на Бойко, че няма да се родят нови роби и той ще отговори. Я не ми протестирайте после пред прозореца, че не ви стигат пари да ги гледате, че Ще Счупите държавата. За всяко 1-во новородено въвеждам данък бебе 1000 лева, второ 500 лева.Ромите са освободени от данъци защото раждат повече от 4.За 16-те милиарда не берета грижа.Отдавна с ханъмата ми Цецо ще сме избягали в Америка при Дянков

150

Анонимен

преди 6 години

Само войната калява волята на народа .. Палестина е война от 60години с евреите , жените раждат по 5 деца ..

149

Анонимен

преди 6 години

Хората станаха егоисти и не виждат смисълв човешкия живот, от там и проблемите в семействата и малкото новородени.Контингентът няма такива проблеми с мисъл за бъдещето и съответно там ражданията нарастват. На 20-25 не мислиш за бъдещето на детето си,но на 35 вече виждаш света без розовите очила и да се решиш за дете, остава само.

148

До 168

преди 6 години

Прав си.Аз затова се ожених за девствена, роди ми три деца и знам, че друг мъж не е докосвала.А не някоя ***, която да е преспала с половината град.Такава като я видят мъжете, с които е спала и се присмиват на мъжа й.

147

Пепи

преди 6 години

По-меркантилни и развратни жени от българките няма само им дай ексурзии живота бил пътувания дай им скъпи подараци,курванлЪк и да не им държиш сметка такава нация не трябва да съществува или иначе казано жените ме отвръщават дори тези който иначе са хубави но будят ОТВРАщение у мен!

146

Анонимен

преди 6 години

Ами след като има гейпаради,какви деца сънувате?Младите хора са затънали в морална разруха и все повече се топим като нация!

145

До 164

преди 6 години

Ами не всички мъже движат в женски компании или смесени такива.Аз никога не съм имал друга компания освен мъже.Излизал съм в женска компания само когато ме е водила някоя от приятелките ми.Смесените компании са характерни само за големите градове. Или пък в студентските години.А и в женски компании обикновено движат меките китки.

144

Анонимен

преди 6 години

Каквито жените, такива и мъжете. Половината мамини синковци, чакат да ги осинови някой, другата половина безогледни мачовци,които респект нямат към себе си,камо ли към жена. И някъде там има 5-10% свестни юнаци за семейство ама ходи го намери, ако не е вече зает от някоя хитруша преценила ситуацията овреме.

143

Жоро

преди 6 години

"популяризирането на темата е най-лесният начин да се справим с проблема"...като я популяризирате и изведнъж всички ше се втурнат да правят деца...да, да...по-добре свиквайте, за най-голямо съжаление бялата раса ще изчезне до 100на години...дано не съм жив да го видя :)

142

Избраният

преди 6 години

Причината днешните жени да имат проблеми със зачеването е, че на младини се праскат с когото им падне без подбор, хващат венерически болести и така. Другите пък се хващат с един партньор от когото се пазят да не забременеят 10 години, тялото им свиква с това, после като решат да забременеят от този партньор не става, защото тялото им е имунизирано. Правилното е да се женят по-рано и да не спят с половината град. Докато не се промени мисленето, нищо няма да им помогне. Безбожна нация сме си.

141

Драган

преди 6 години

Българката не иска да ражда, тя иска да се вее по екскурзии и да сменя партньорите си за най-малкия проблем. Това е истината !

140

:)

преди 6 години

До 159Не всички жени обичат нахални и натрапчиви мъже. Ако твоите познати се движат само в мъжка компания, работят в мъжка среда и рядко имат контакт с жени, тогава е ясно защо са сами, но свестен мъж, с добри доходи, макар и скромен, свит, в женска среда няма да остане сам никога. Той ако не е активен, все някоя жена ще е активната и ще си го "прибере". Ама ако той се дърпа, пак няма да стане. Затова писах, че някои не проявяват интерес към жените.

139

До 162

преди 6 години

Не става въпрос за лоши момчета, а за нахакани и скромни.Аз съм добро момче, ама жените си падат по мен, щото съм отракан и се обличам модно.Ама винаги им пускам по някоя шега .А някой мъж като мълчи и се държи официално ще има да чака връзка с жена.

138

Анонимен

преди 6 години

До таткото, вече съжалявам бъдещето то дете, което ще му се налага да живее в семейство расисти....И тия глупости, че жените висяли по молове, вместо да правят деца: всеки може да си прави каквото си иска, ако някой иска да пътува и работи, а не да седи вкъщи с деца, изборът му трябва да уважи!!!

137

Ина

преди 6 години

Аз пък точно "лошите момчета" не ги харесвам, а нормалните. И да е най-много 5 години по-голям от мен. И бих направила дете само от човек с който мисля, че ще съм до края на живота си.

136

До 151

преди 6 години

Няма нужда да завижда на тия с дете. Знаеш ли колко самотни старци има, които са отгледали 1 или 2 деца, а днес никой не им отваря вратата и не ги пита как са?

135

руснак

преди 6 години

спада раждаемостта, щото сте в ЕС. като дойдете при нас в Евразийския, ще настъпи рая!))): И глейте там да се движи далаверата с АЕЦа, щото сме огладнели от росатом да ви вземем едни 20 млдр))):

134

До 155

преди 6 години

Не са всички такива.Познавам поне 10 самотни мъже с добри, дето нито са темерути, нито саможиви, нито пък гейове.Ама са самотни.Просто са притеснителни в женска компания.На такива жените не обръщат внимание. Не си ли нахакан, нямаш шанс.