153

до 176

преди 6 години

Не зная дали открито са се опивали да го ликвидират, но е ФАКТ, че Боян беше неудобен за властта.Затова и никой не го търси.Обаче за пред материала лъжат, да се покажат уж големи патриоти.

152

Справедлив

преди 6 години

До АнонименТи забрави ли си чергата, безроднико?!

151

Така

преди 6 години

Значи да разбираме, че тази една седмица Боян се е опитвал да изкачи този връх придвижвайки се между лагерите 2 и 3. Аз вече тотално се обърках от противоиречивата информация.За мен този човек е починал още на 3.05. подхлъзвайки се с опит да стигне върха. Може да си е счупил нещо. И там където е паднал там си е и останал.

150

Анонимен

преди 6 години

Ще го спсят, ако отдавна сам се е спасил

149

ivailo

преди 6 години

До от ХоландияИ ние не се интересуваме от теб , и колко пари УЖ получаваш чистачке...

148

158

преди 6 години

ако може да се вярва на журналистите, тази палатка преди това беше на друго място. В лагер 2 или 3. Сега е междудвата лагера. Значи я е ползвал все пак.

147

Аспарух

преди 6 години

Дано да го спасят.Все пак чудо става.Трябва да станем по добри,защото по хубав народ от българския няма никъде.Трябва да станем единни и да не позволяваме вече да ни тъпчат скапаните депутати

146

Анонимен

преди 6 години

Не оплюваме Боян, а меркантилната Дезъртроуз!Боян вече достатъчно сам се е оплюл

145

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ няколко пъти се опитаха да убият Боян Петров през последните две години.Е, най-после успяха да го ликвидират.Сега няма кой да им пречи и могат да си крадат на воля.Стадото блее покорно.Стабилност лъха от всякъде.И високи доходи.

144

gele

преди 6 години

До от ХоландияЕми живее си чих ме интересува твойто евро мене ме е ня за България. Надут пуяк забравил от къде е излязъл.

143

Анонимен

преди 6 години

Бай Иване, ясен ми е ганьовския ти патриотизъм. И бай *** се удря в гърдите и крещи: "Булгаааар, Булгааар". Това е патриотизма на българите... Ако бяхте толкова умни, щяхте да оправите държавата и България нямаше да е най-бедната страна в Европа, с най-висока смъртност в света и с най-озлобените хора. Неприятни думи, знам, но пък верни...

142

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво тая патица орева орталъка! Нали летят хеликоптери, сто китаеца, шерпи и какви ли не издирват тоя луд кон! Никой не го е оставил, а както се вижда го издирват, НО, но има едно но!Баницата да се платинот семейството, както всеки един от нас си плаща за всяко нещо!

141

Анонимен

преди 6 години

Е, браво, браво! Продължавайте да коментирате! След малко ще пуснат поредната новина за него-продължавайте с коментарите и там!Джурналята се хранят от такива като вас!

140

Анонимен

преди 6 години

Дръж се БОЯНЕ.Само безродниците те оплюват.Всички ги знаем кои са.

139

Анонимен

преди 6 години

До от Холандияда, бе! не те интересува, а четеш и коментираш! тия ги разправяй на някой друг!

138

Мейд ин чайна

преди 6 години

Асяпреди 6 минути Хайде стига вече с този баирбудала, аман бепо-важни неща няма ли в държавата?-----------------------------------------------------------------------------Явно няма ,щом през два часа ни съобщават по лъжичка .Все пакри журналята са хора и сега им е паднала хубава постичка .

137

Нормален

преди 6 години

Начинът на поднасяне на заглавието на статията е меко казано ***. Опасявам се, че и нейната авторка не е далеч от това определение.

136

Анонимен

преди 6 години

"Човека е изкачил толкова височини над 8000 метра"! е да, ама моя лекар ми е забранил да се качвам на по високо от жена!

135

cccc

преди 6 години

Аз имам само едно питане,кога ще спрат да се събират пари,и кога ще се каже честно на хората че тази операция не е спасителна.

134

Анонимен

преди 6 години

До холандецаНе казвай каква заплата взимаш, че дезъртроуз веднага ще ти ги смукне в сметката си